Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Çekirge..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

NEVERlandLP

Quote from: Sumween on Haziran 25, 2007, 01:14:08 PM
Çekirge..

bikere bizimeve girmiş hayvan nasıl becerdiyse bende o günden beri ondan çok korkuyorum :(

Sumween

sağı solu belli olmuyor o hayvanın,2 metre uzağındayken gördüğünde, bi anda dizinin üstünde olduğunu farkedip chestervari screamler atmana yol açabilir bana olduğu gibi...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

NEVERlandLP

bi keresinde annemin saçına piknik yaparken ağaçtan heralde yılan düşmüştü  annemin çığlıına çok şaşırmıştım kadın bide saçıyla oynuyo bi baktı yılan bi çığlık attı yılanda annemden korktu yazık kayboldu o arada :D

gokhan

ben bu LPFT askının bıtmesınden korkarım...

ölü gelin

evet arkadaş gizem ve benim bulduğumuz salgın bir hastalık korkumuz var t.y.ü.s (tipik yeni üye sendromu) bunun için bu siteye bi terapi başlığı açacağız şu an için en büyük korkumuz bütün üyeleri bu hastalığın sarması :S

§ïяĝαиα

evet açacaz şerefsizim :D site halkı hakkında yorum topicinde olduğu gibi roswegas ark.ımız gibi durumlara düşen varsa yani t.y.ü.s.olan varsa gelsin hallederiz biz :D la ciddi ciddi tırsıom bende acaip salgın bi hastalık bu forum üstünden yayılıyo yani dikkatli olun  :o
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

breathe

böceklerden korkuyor muyum iğreniyor muyum bilmiyorum

yalnız kalmaktan hiç korkmadım
bana göre yalnızlık yeri geldiğinde çok eğlenceli olabiliyor

eskiden karanlıktan ve ölümden çok korkardım şimdi ölümle dalga geçiyorum karanlıkta da nadiren korkuyorum ;)

ebru_91

benm yükseklik korkum var o yüzden hiç alamadım lunaparkın tadını bi kere balerine binmiştim o zamn anladım yükseklik korkum olduunu ölücektm ya! :(
cursedprincess

cassu

ben çok korkagım kanımca karanlıktan böceklerden yüksekten (şimdilik aklıma gelenler bunlar) korkuyorum :-[ :-[ :( :(
DIE4ROCK

MYSTeRY;)

sewdiklerimi kaybetmekten korkarım  :'(
bide böceklerden korkarım daha doğrusu iğrenç gelio bana :-\
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

Mike989

ya dikkat ederseniz çoğumuzun korkusu böcekler (benim de dahil) neden acaba ? :)

cassu

çünkü çok iğrenç hayvanlar ayrıca çoğu canımızı yakıyo yani ısırıyo sokuyo falan.. :( :(
DIE4ROCK

prichuna

Yazmaya en hevesli olduğum bir anda zaten nadiren gelen asi ilhamın kaybolması(:

lp_d!do

ben örümcekten cok korkuom :S öyle böyle dil ama...tw de flm görsemde bi fena oluom:S irenç yaa eline alan war bide ıyyy
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]