Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Minutes To Midnight

Başlatan DefToNeS, Mayıs 05, 2007, 10:42:19 AM

Previous topic - Next topic

primula

hep öle oluo saten ya bende  bazı şarkıları sevmiorum ama dinledikçe hoşuma gitmye başlıo;D

υηƒσяgινєη.

lp_jean

walla ben şu "valentine's day" ve "in pieces"i dinliorm ama hala hoşuma gidemedilr

maneater

ben alışamadım bu albüme ya.linkin park ı diğerlerinden farklı kılan pek bi şey kalmamış açıkçası.mike yok en büyük eksiklik bence.ben eski LP ı istiorm...!sadece in pieces ve given up albümdeki güzel parçalar.diğerleri beni hiç sarmadı açıkçası..
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

linkinpark7227

arkadaşlar bir sorum olacak..limewire linkinin over the perfect,hold nothing back...gibi birçok şarkısını minutes to midnight başlığı altında barındırıyor ama albümde yok,yoksa neden linkinin 10larca parçası limewirede dolaşıyor

ewrimcan

lanet olsun ki site açılmıyor benim pc'de. herneyse

genel larak beğenmedim albümü3 şarkıyı beğendim sadece. bleed it out, given up ve what i've done. umarım zamanla daha çok şarkıyı severim

işine geleni basan basına basalım

chaz_lp

valla ben bütün albümdeki bütün şarkılarını çok beğendim sadece joe hiç bişey yapmamış gibi geldi diğer albümlerdeki gibi yeteneğini kullansaydı belki daha güzel olurdu ama yinede çok güzel bi albüm olmuş

ewrimcan

bana da biraz öyleymiş gibi geldi, evet. ben daha ön olanda bekliyordum

işine geleni basan basına basalım

§ïяĝαиα

Quote from: linkinpark7227 on Temmuz 03, 2007, 02:05:03 AM
arkadaşlar bir sorum olacak..limewire linkinin over the perfect,hold nothing back...gibi birçok şarkısını minutes to midnight başlığı altında barındırıyor ama albümde yok,yoksa neden linkinin 10larca parçası limewirede dolaşıyor
fake işte yaw ne beklicen ki başka..albüm çıkmadan önce şarkıların fake'leri dolaşıodu..şimdi de başka şarkıları m2m adı altında yayınlıolar..bende atlayıp indirmiştim bi tanesini taa ne zaman ve şarkıyı kadın sölüodu yani :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

linkinpark7227

teşekkürler..aldım cevabımı

wolkan_lp

albüm dier albümlere nazaran pek beklediim gibi diil.içinden bir kaç şarkısın ı beendim.

maviş

bence deee o kadar da güsel olmamış ama yinede idare eder

aLone_LP

Bence biraz sık dinleyelim şarkıları.o zaman yorum yapsak daha ii olur..
İlk sngle süper.

aLone_LP

Quote from: chaz_lp on Temmuz 04, 2007, 12:36:41 PM
valla ben bütün albümdeki bütün şarkılarını çok beğendim sadece joe hiç bişey yapmamış gibi geldi diğer albümlerdeki gibi yeteneğini kullansaydı belki daha güzel olurdu ama yinede çok güzel bi albüm olmuş
joe kliplerin yönetmenliğni yapıyor daha çok.adam hangi biriyle uğraşsın.yaptığı işi şarkıların süresine ayarlamak zor

Roswegas

bence joe da iş yapmış

hatta baya yapmış ,girişlerde vs

LpNumB

Valentine's Day hiç sevmeyeceğim türden 1 şarkı ama şu anda albümde en sevdiğim şarkılardan :)