Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

hayko ve linkin park

Başlatan NEVERlandLP, Haziran 22, 2007, 02:32:01 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

chazynin sesi hiç böyle çıkmamıştı çok hoşuma gitti ya  :D
[youtube=425,350]s676BCbrVQs[/youtube]

raines

mantığı anlamadım

lp_mike_chester

biliyorum bunu bunun birde ismail yk linkinpark ı war...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

NEVERlandLP

o çok saçma ama ya ben onu yakıştıramıyom :D

§ïяĝαиα

ya montaj işte bunlar youtube un her bi köşesinde var bence emeğe haksızlık saygısızlık ismail yk ile lp yi montajlıyolar cıkcık saygısızlık yani dalga resmen..[sanırım benide sıcak bastı]
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

raines

komik olur ama hakkı bulutla

elif_lp

http://uk.youtube.com/watch?v=6hu_S8rEnFI&mode=related&search=  bu da yk ile olan..insanların işi yok mu lan!!
http://uk.youtube.com/watch?v=8wmNHXcDARU&mode=related&search=  bi de şuna bakın ya..tel.bağlantısı ,kadın çok heycanlanıo fln,ismail yk da 'heycanlanmana gerek yok,şuan telfn senin elinde olduu sürece bu progrm senin'gibi bişe dio :D ay allahm bu adamı ciddi ciddi sevenler var ya!! höhh

..tell me what the fuck is wrong??

§ïяĝαиα

"hö?"moduna gçmiş bulunmaktayım..ciddimisin elif ..allah allah bak gene sıcak basıyo..ben bunun fan sitesine girmek bi lütufta bulunmuştum :)..bi yıl önce sanırım allahım girmeyin girmeyin girmeyin..her neyse vidyolara da baktım no koment
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

Quote from: raines on Haziran 26, 2007, 06:55:55 PM
komik olur ama hakkı bulutla
ahaha seviyorum seni yiğit :D bi hakkıcı daha hakkının her şey yaptığı güzeldir =D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

aman yaw noluyorsa böyle yapınca..bide Hayko :S

raines

ezmek için yazmıyorum yazımı şöle bi sorum var bu hakko neyci?
yani çok genç insan görüyorum barda şurda burda haykocu noluoruz?
nabtı bu adam bu kadar cok sevılcek azıcık benı de bılgılendırır mısınız?
ozellıkle muzzy den beklıyorum bı yorum. sevinirim şahsen.
hayır yanı hakkaten iyi bir müzisyen midir? hiç araştırmadım oturup cok dınlemedım gezınırken öle kanallarda calıo anca onu bılıorum

bi kız arkadasım wardı. öss e kasıodu. muzık grupları wardı ıste vokaldi o sölüodu yanı. ama ben dedım kasma yanı grubu manasız bıraz gel sen öss kas dıe gaza getırdım sanırım bıraz faydalı oldu ve bıraktı grubu. gercı kazanamamıstı benle beraberken oda war öhm nys sora bu grubun gitaristi selçuk die bi cocuk sımdı haykoyla beraber orda burda cıkıo sanırsam. grubları meshur olcak hayko sayesınde. kendımı sorumlu hıssedıorum kız meshur olcaktı yazık uahdusahudah öhm ney bu hayko?

hayko sana seslenıorum meshur etme o selcukların grubu yazık olur vicdan azabı cekerım.

makinacı

abi senn ex kız hayko warken meşur olamazdı zaten...takma kafana...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

abi nebilem yaw yeminle sölüyom TR de ilk defa bi adamı bu kadar sewdim...özellikle görselliğe önem vermesi çok hoşuma gidiyor..yani onun büyük katkısı var...ama müziği de bildiğimiz şelerden değil...çok garip..gariplikleri de sewerim..yine TR de onun gibi müzik yapan yok..böle başkalarında olmayan özellikleri olması çok hoşuma gidiyor..

geçen mesela konserler için kostüm diktiriyoruz onlarla çıkıcaz artık dedi..o filan garip güzel yani..

raines

anladım. fanım olur musun :D

muzzy

ne demek istiyon yani..