Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

marilyn manson

Başlatan blind_clown, Eylül 10, 2006, 06:18:55 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

İyi de niye aynı şeyi 400 kere söylüyosun ki bişi anlatılmaya çalışıyo herkes böyle yapsa nolur sence?? Hepimiz en küçük bişide çıkıp dalga geçercesine 4-5 kere özür dileyelim..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

android

yahu ayrıca imajıyla yaptığı müzik tarzı *nasıl* farklı,bunu demeni gerektirecek şey ne olabilir?
bunu dememi gerektircek şey doğal olarak zaten anlaşıldığı üzre yaptığı hokkabazlıklar dikkat çekmek için yapılan kasıtlı hareketler  kısaca olmadığı halde MTV için öyleşmiş gibi görünmeye çalışması
adamn ii şarkı yaptığını bende biliyrm ki söyledm bunu ama adam bazı baskıların altında tarzından taviz veriyo bu nedemek bu günlerdir size anlatmaya çalıştığım şey demek::):):):):):)):)

makinacı

Quote from: android on Haziran 27, 2007, 11:33:33 PM
doğal olarak zaten anlaşıldığı üzre yaptığı hokkabazlıklar dikkat çekmek için yapılan kasıtlı hareketler  kısaca olmadığı halde MTV için öyleşmiş gibi görünmeye çalışması

bence güzel yakalamış...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ousan

ya siz şov ne demek biliyomusnuz?
bide nedir bu mtv saçmalığı... herkesin dilinde i mtv bizi böle bişeyleri empoze ediyor.. yok bizi şöle şey ettiriyolar.. abi karakteirn güçlü olsaun bi boktan etkilenme.. senin zayıflığın

makinacı

ousan ekmek parası denen kavramdan haberin yokmu senin. adam milyon dolarlık sözleşmeye imza atıo. attıığı sözleşmede geçiyordur saçını şöle yapcan başını böle etcen belli periyotlarla sansasyonel bişiler yapacaksın...gibi...
rüştü barcelona ya transfer olduğunda maçlardan önce gözünün altına siyah boya sürmesi şartıyla transfer olmuştu.ilgiyi öyle çekeceği için...

ousan

adamlar akıllı... şov yaptırmasını iyi biliyo... ki şöle bişey var mm ilk kurulduğunda da mtvnin yakasına yapışıp sen bunları yapıcan diyeceğini hiç sanmıyorum :D adam benzer şekilde gelmiş olayı biraz dah da abartmış...

makinacı

Quote from: ousan on Haziran 28, 2007, 12:03:55 AM
adamlar akıllı... şov yaptırmasını iyi biliyo... ki şöle bişey var mm ilk kurulduğunda da mtvnin yakasına yapışıp sen bunları yapıcan diyeceğini hiç sanmıyorum :D adam benzer şekilde gelmiş olayı biraz dah da abartmış...
adamlar akıllı zaten ousan ondan şüpemiz yok :) bakmışlar bu adamın böle bi huyu var kökleyelim üstüne gidelim iyice suyuna ekmek bile banarız demişlerdir. dediğin doğru. eğilim olmasa gidip onu seçmezlerdi...

ousan

e bundan neden rahatsızsınız peki?

beanlie

tamamen saçma ya adamı kıskanısunuz :P adamın imajıda kendisi gibi şarkıları gibi süper Dierleri gibi sıradan deil we çokda güzel :) bn imajınıda sewiyorum kendisinide we MTV ile bağdaştırılmasını saçma buluyorum

android

sıradanlık derken örnek verirsen diğerlerini ve sıradanlıklarını anlayabilrz:)

ousan

şimdi adamı kıskanma olayı olmamış.. nie kıskansınlarki :D

Quote from: android on Haziran 28, 2007, 12:18:55 AM
sıradanlık derken örnek verirsen diğerlerini ve sıradanlıklarını anlayabilrz:)

bu mesajından anladığıma göre de kimsenin sıradan olmadığını düşünüyosun.. o zaman uçuk bi herife neden laf atyosun... kendinle çelişiyosun canım sen :D

makinacı

Quote from: ousan on Haziran 28, 2007, 12:11:25 AM
e bundan neden rahatsızsınız peki?

rahatsız deilimki...
Quote from: beanlie on Haziran 28, 2007, 12:11:25 AM
tamamen saçma ya adamı kıskanısunuz  adamın imajıda kendisi gibi şarkıları gibi süper Dierleri gibi sıradan deil we çokda güzel  bn imajınıda sewiyorum kendisinide we MTV ile bağdaştırılmasını saçma buluyorum
ewat abi ben marlin mansonu kıskanıorum...keşke benimde arkamdan şöle böle die konuşsalardı...keşke bende saçımın yarısını kazıtıp yarısını uzatsaydım...

android

o senn fikrin canm:)ben burda sadece arkadaşın bu sıradanlık çerçevesi neyle sınırlı merak ettim tabe sanada hak vermek lazm her insanın algılama olayı farklılık gösteriyo

ousan

Quote from: android on Haziran 28, 2007, 12:34:44 AM
o senn fikrin canm:)ben burda sadece arkadaşın bu sıradanlık çerçevesi neyle sınırlı merak ettim tabe sanada hak vermek lazm her insanın algılama olayı farklılık gösteriyo

evet burası özgür bi forum.. kendi düşüncemi söleyebilirm.. kavramışsın artık aferim :D

beanlie

ewt özgür forum ondan bnde manson dısındakkileri sıradan olarak görüyorum :P