Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

teoman

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 12, 2006, 05:55:12 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

[youtube=425,350]FylcPljmlGk[/youtube]

ßu Video aklımı karıştırdı....Sonuçta müzik dinlemeye bu adamla başladım...İzlemenizi öneririrm

ousan

ahah biliyoruz bunu.. verilmişti.. harbi almış adam.. ama neyse artık...

gokhan

bunu ızlemıstık ousanın dedıgı gıbı dılara arkadasımız saolsun bızımle paylasmıstı ılk sayfalarda olması gerke sen bı bak ıstersen lpnumb.. :D

LpNumB

Kusura bakmayın :) En azından izlemeyenler warsa izler   :P

Nefy

türk rockta en sevmediğim isim.. ısınamadım bu adama... çok iyi müzisyen doğal takılıyo bu yüzdneden aslında bir kaç dinlenilecek parça çıkartıyo... ama ben adama gıcığım sevemedim bir türlü... dinleyenlere saygım var...
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

lnknqark_!rew

teomanın bi özelliği war oda tam sarhoş olmadan şarkı yazamıyomuşş.. :o :o

Mr. MeTaLkiSS

Kendini öyle ayarlarsa psikolojik olarak öyle olur yani normal bi şekilde otursa da yazar full artistlik boş şeyler bunlar..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

hermione

teomanın "o" die bir şarkısı vardı, çok severdim.ah ah gençliğimin şarkısı:D

mustapha

eskiden dinlerdim ama sonra şeyini çıkarttı hele o yaptıgı film öhhhhhhhhhh

lp_jean

aşk kırıntısı şarkısını sewiorm bide bi ara gönülçelen die bi şarkısı wardı teonun o da güzeldi

shimy

ousan youtube dan bu herüfle ilgili bi video yollamıştı dün bütün şarkıları arak ya :D arockcı teoman diye aratın çıkıyor =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mrs.BENNINGTON

işte teoman yau..çok deli şarkıları vardr özellkle söz bakımından takdire şayan! bayılıorum rahatlıgına,magaznclerle dalga geçmesine,cool tavrlarına..adamn dunya umrunda deil ya canı nasıl isterse öle şarkı yapıo ehua

wape

arakladığı şarkılar ve saat 3 şarkısı hoşuma gidiyor bi tek :) rapsodi istanbul'la, kupa kızı sinek valeside iyiydi, şimdi ne halde bilmiyorum ;D

hermione

şarkı sözlerini seviyorm ya ben bu adamın :D

click

gönülçelen , kupa kızı sinek valesi , aşk kırıntıları şarkılarını severim teonun :)