Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

marilyn manson

Başlatan blind_clown, Eylül 10, 2006, 06:18:55 PM

Previous topic - Next topic

android

kendi içinde çelişmek diye ben buna derm ouus özgür form ha:)pıravo sana ozamn geçde olsa haklı mücadelemde başarıya kavuştm bunu söledn ya  ölsemde gam yemem:)zırzızt

ousan

ben hiç bi zamn özgür foruım değil demedimki... valla deli ediyosun ha...

android

:):):)düşünmek serbest ya napalım bizde düşünce özgürlüğünden yararlanıyrz:)bu adam süper çeliştimmi ne:)

ousan

saçmalamaya başladoğını farkındasındır umarım.... olaya bak.. valla 1. uyarı...

android

kaç uyarıda atıyosn siteden ona göre davranıym oamn

elif_lp

konu darmadağan!!...manson a dönsek...eli kulağında gelio türkiyeye...

..tell me what the fuck is wrong??

ousan

Quote from: android on Haziran 28, 2007, 11:31:20 AM
kaç uyarıda atıyosn siteden ona göre davranıym oamn

forum kurallarını okusaydın bu soruyu sormazdın..

shimy

anaa ne tartışmışsınız ya :S yuh admine bak hizaya gel :D kesilmiş sanırım =) konuya devam =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

Forumlarda herkes fikrini söleyebilir. Özgürdür.

hede : hakkı buluta tapıorum
hödö : onun ta a.q onun ben anasını züüük bipp bopp

bu tarz olmadıkça herkes fikrini söleyebilir.
Forumlar zaten tartışma amaçlıdır. Burda tartışma çıkmalı ki bizlerde bişeyler öğrenelim çıkan tartışmalar sonucu.

Ama gördüm ki birisi özenti dedi diye tartışma çıkmış. Gayette özenti evet gayette bana göre müzik kültürü 0 bir adam. Bu lafı dedi die üyelerin üstüne gitmeyin gidenleere sesleniyorum. Burası bir kişinin 2 kişinin sitesi değildir. Kimse kendini üstün görmesin.

Bu android nickli üyemiz gelip üyeliğini silmemi istedi
gerekçeside şuydu ; ben sitede kendi fikrimi söleyemem mı?

cokta hak verdim açıkçası.

herkes yorumlarını kendine göre yapabilir. forum kuralları çerçevesinde.

konunuza devam edin.

Mr. MeTaLkiSS

Tamam zaten bişi demiyo ki ousan ya da burak... yannız androidde şöyle bi durum var karşı fikre açık değil yani bu benim düşüncem diyo diğer düşünceleri ignore ediyo bi izin verse ya da kaale alsa adamlar açıklıyo zaten bak şöyle şu yüzden böyle fln diye onu bi dinlese yine istediğini düşünsün yani onları deli eden olay orda.. Yoksa kimene yani herkes istediğini söylesin..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

raines

dikkatli oku çağdaşcım.
android bi yorum yapıo benim canım sevimli kardeşim ousan laf sokmak amaçlı bi yorum diyor :)

belkı tarzı bu belkı boyle yorumluyor. sız cok sevıosunuz dıye herkesın yorumu cok mu hoş olmalı. neyse yanlış bi olay yaşanmış dikkatli olur herkes umarım. yorumlara saygı. tartısın sadece. kimseyi burdan gönderrtcek kadar üstüne gidemez kimse

L1NK1N P4I2K

helal hocam bencede ya bole bi adam olamas ya :S adamda denemes ben bir konserini izledim adamın kurk giymis  onu cıkarıo alta tanga +o( :S bune abi dedim ya bole bi adam olamas! we adam bisexuel... ama karısı coq gsl bir kadın =)
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

makinacı

Quote from: L1NK1N P4I2K on Haziran 28, 2007, 02:28:44 PM
helal hocam bencede ya bole bi adam olamas ya :S adamda denemes ben bir konserini izledim adamın kurk giymis  onu cıkarıo alta tanga +o( :S bune abi dedim ya bole bi adam olamas! we adam bisexuel... ama karısı coq gsl bir kadın =)

böle bir adam olamaz. ama işin ucunda büyük paralara atılan imzalar,sözleşmeler vs. varsa istesede istemesede olur
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

L1NK1N P4I2K

dedigin doru ama hocam bana ne kadar wersener o duruma girmem yha :S ole bişimi olur para icin afedersin tanga giyip mileti costuramam...
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

makinacı

Quote from: L1NK1N P4I2K on Haziran 28, 2007, 02:32:56 PM
dedigin doru ama hocam bana ne kadar wersener o duruma girmem yha :S ole bişimi olur para icin afedersin tanga giyip mileti costuramam...
bence zamanında biraz bi çılgınlık tribi vardı bu elemanda. sonra bol 0 lı bir kontrat kondu önüne. bu da düşündü" abi şimdi hep sevdiğim hareketleri yapacam hemde onyüzbinmilyon para kazancam...daa ne olsun" deip atmıştr imzayı.ama ufak harflerle yazılan"tanga giyip üzerinede kürk giyip sahnede oral sex yapacaksın" maddesi gözden kaçmış olabilir...yada o 0 lar gözü kör etmiştir...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...