Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sınav ( Beyaz perde )

Başlatan Littleches, Ekim 30, 2006, 11:20:36 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

bugün starda verdiler tvde ilk kez,izledim süperdi yine=)

elif_lp

bn de izledim , gerçekten güzel olmş, ama çok acıklı bitti ya :'(

..tell me what the fuck is wrong??

§ïяĝαиα

hehe gene izlemedim..:)..cd alacam artık mecbıren
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

aa nasıl izlemessiniz yaa o film kaçırılmayacak derecede güzel her türk geencinin izlemesi lazım =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

primula

bencede süperdi film ama  sonu çok kötü bitti  yaaa

υηƒσяgινєη.

shimy

filmin hikayesi çok yakın bir arkadaşımın hayatına çok benziyor ve her izlediğimde çok üzülüyorum =(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

orda elemanın teki çok hoşuma gidio mimikleri falan caner özaydınlıydı sanırım ismi

makinacı

walla sınava girmeden önce izlemiştim bu filmi...açıkçası kurgu senaryo falan hoş...ama şu anda film hakkında düşüncelerim biraz daha değişmedi deil.

öncelikle tamam gençlerin üzerinde girdikleri sınav gerçekten büyük bir stres kaynağı oluşturuyor...fakat o sınava sonuçta 2 milyona yakın insan giriyor. hepsi bi delilik yapmaya çalışsa ohoo...

filmde klasik bi şekilde bir aşk hikayesi mevcut gayet güzel. ama o kızın o kadar erkekle takılıpta gidip serseri avara elemanla birlikte olmasını tasvip etmedim.ordaki elemanlardan birisi alenen o kıza yazıyordu. yazık. umut vermek olmaz...ayıp...

prens charles' e mail yoluyla ulaşmaları geyiğinin absürdlüğüne deyinmek bile istemiyorum. koskoca ingiltere prensine mail atarak ulaşamassınız...

ayrıca okan bayülgene filmi ilk izlediğimde sinir olmuştum..şimdi oohh paşam eline sağlık diyorum..

annesi sınav esnasında vefat eden genç için ise hem ilk izlediğimde hem dün üzüldüm :(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Roswegas

Quoteprens charles' e mail yoluyla ulaşmaları geyiğinin absürdlüğüne deyinmek bile istemiyorum. koskoca ingiltere prensine mail atarak ulaşamassınız...

ahah :D:D
doğru valla

Benim de akfama takılan tek nokta o kız meselesiydi

tamam erkekler biraz hovarda olur falan ama kzıa yakışmamış.YTİne onlarla takılan ama bu soru çalma olayında falan ayy ben korkuyorum diye arada biraz ağlayacak kadar sınavı takan yani günlük hayatta daha çok karılaştığımız bi kız olmasını tercih ederdim.

Ama yine de film çok güzel

mustapha

dün kaç oldu bilmiom ama tekrara isledim süper yaa

android

filmi hem sinemada hemde tv de izledm.bencede film özellikle bu sene yaşadıklarımızı göz önüne alırsak çok anlamlı öss maduru gençler....
ilk izlediğimde itiraf ediyrm ağlamıştm belki bu kadar abartılı sahneler olmayabilr ama öss stresimn doruklarda olduğu bi vakitti neyseki artık yok:):)

Darkshines

İyide abi o mail Okan'a gitmiyo muydu yani en azından gençler prense gittiğini zannediyordu benim aklımda öyle kalmış..

makinacı

Quote from: Darkshines on Haziran 29, 2007, 11:50:24 PM
İyide abi o mail Okan'a gitmiyo muydu yani en azından gençler prense gittiğini zannediyordu benim aklımda öyle kalmış..
ewat abi okana gidiordu da...hangi genç prens charles e mail yoluyla ulaşabilceeni düşünebilirki...öle bir embesillik örnei warmıdır...türk genci o kadar malmdır?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

mthnLP

iide ordaki charles prens charles deildi sanırım yaw.benmi yanlış anlamışım.

prichuna

Türklerin yaptığı en iyi filmlerden birisi kesinlikle. Eğitim sistemini ilk defa çarpıcı şekilde ele alan tek film ayrıca. Günlük hayattan kesitleri beş yaşamda birleştiren ve onları bir olaylar dizisine dökerek harika bir kombinasyon ortaya çıkartılmış. Gerçekten izlerken insan hem zevk duyuyor, yeri geldiğinde gözleri doluyor. Film sonunda da bir çok mesaj alıyor(: