Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Neden msn?

Başlatan makinacı, Nisan 28, 2007, 06:48:25 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

ben msn kullan(a)mıyorum bu ara..pc açmıyo msn falan..bende yahooya giriyorum webmessenger.yahoo.com dan =)..ama kimse olmuyo yahoo'da..

§ïяĝαиα

neden mi msn? çok açık..eğer 2 insanın arasında bi monitör+1 klavye varsa..adam istedii palavrayı atar..kendini çok bi halt gibi gösterir ve eğer bu  2 kişi farklı şehirlerdeyse paso yalan abi yok gitaristim bateristim oyum buyum süperim die atar palavraları ohh mis..yani herkesin yaratabileceği harika bi kimlik vardır orda bu yüzden msn..malesef..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 19, 2007, 10:07:37 PM
neden mi msn? çok açık..eğer 2 insanın arasında bi monitör+1 klavye varsa..adam istedii palavrayı atar..kendini çok bi halt gibi gösterir ve eğer bu  2 kişi farklı şehirlerdeyse paso yalan abi yok gitaristim bateristim oyum buyum süperim die atar palavraları ohh mis..yani herkesin yaratabileceği harika bi kimlik vardır orda bu yüzden msn..malesef..
niye yahoo'da sallayamıyo musun? :D
Galiba soruyu yanlış anlamışsın Gizem =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

Quote from: Sumween on Haziran 20, 2007, 09:28:08 PM
Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 19, 2007, 10:07:37 PM
niye yahoo'da sallayamıyo musun? :D
Galiba soruyu yanlış anlamışsın Gizem =)

ewet abi olayı yanlış yerden annamışsın... ben kullandıımız programlarıns eçiminde nie msn dedim...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Roswegas

nedeni basit

adresi bizde olmayanlara şöyle soruyoruz 'msn varmı?'

adam yahoo dan almışsa bile veya yoksa mail adresi msn den alıyo

§ïяĝαиα

aslında doğru nazlı soruyu yanlış anlamışım :P.."ama çoğu kişi msn kullandığı için sallama oranı da daha çok oluyo ondan dedim"şeklinde düzeltebilirim bu cümleyi..
NETE KAFA İZNİ

ölü gelin

gerçekten çok tatmin edici bi cevap

makinacı

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 22, 2007, 01:13:23 PM
aslında doğru nazlı soruyu yanlış anlamışım :P.."ama çoğu kişi msn kullandığı için sallama oranı da daha çok oluyo ondan dedim"şeklinde düzeltebilirim bu cümleyi..peki 2.soru=nie çoğu kişi msn kullanıyo ? bunun da cevabı basit çünkü çook kişi msn kullanıyo :D

sen dönüp durup aynı konuda aynı cewabı werion annadık tamam çook kişi msn kullandıı için çook kişi msn kullanıo diosun...

ölü gelin

harbiden abi ya deminden beri onu anlamaya çalışıyorum ben eğri baktıım doru baktım amuda kalktım yine bişi anlayamadım :D

black_ece

=)
cidden ha
yani kim başlattı acaba bu msn çılgınlığını icq nun nesi vardı ki
galiba numara ezberlemek zor oluyodu =)

§ïяĝαиα

tamam bişi demedik sustuk o mesajı da editledik
ama bi manada doğru deil mi? eğer herkes ıcq kullansaydı msne de çok gerek olmazdı..
NETE KAFA İZNİ

raines

size msn tarihiini yazıyım mi inanır mısınız bilmemde nys
zamanında msn die bi şey yoktu yani vardıda sadce böle pcmiz açılınca windows messenger wardı ama kullanılmzzdı o zamanların gözde sohbet programı icq du. herkesın bole rakamları daha kolay ve az rakamlı icq alma rekabeti wardı falan filan derken coştu gitti icq. nys soracığıma ultima online denen bi olay araya girdi net uzerındne oynaanan güzel eski bi oyun. bu oyunu oynayanların konusma programlarına çok ıhtıyacları olmaktaydı ama bizler için yani o oyunu oynuanlar için icq kullanıslı deıldı işte coklu konusma msndekı gıbı rahat dııldı yollama olayı enterla olmuodu falan fılan derken msn kullanılmaya baslandı o oyuncular tarafından, bi baktık butun oyuncular bıraktı icqu msne sardı bende dahil. bana daha cokta gerekıodu acıkcası o zamanlar. serverda stafftık ve cok kısı gelıodu soru sormaya falan icq ztn bize yetmezdı.

neyse aradan zamanlar gectı ona buna daıtıldı adresler herkes kullanmaya başladı derkeeeen bı baktık sımdı msnı olmıyanla dalga gecılıo :D

çoluk cocukta msn var. yetıskınler bıle artık çoştu. annemle msnde konusuorum tuaf dımı.

aslında guzel bı olay bu msn ama boşa vakitmiş gibi geldiği zamanlar oluo acıkcası..

nys ne msn sorusuna bendne cevap böle.

makinacı

Quote from: [lp]_endLeSs on Haziran 19, 2007, 09:21:22 PM
ben msn kullan(a)mıyorum bu ara..pc açmıyo msn falan..bende yahooya giriyorum webmessenger.yahoo.com dan =)..ama kimse olmuyo yahoo'da..

bende yahoo da kimsei bulamıorum...zaten bikaç kişi ekli onlarda offl,ne genelde :(

€roS

messenger en iyisi bana göre ama benim kusen skype kullanıo milletle kafa yapmak için gidip ta çinli amerikalı kızlarla konuşuo bi sefer kızın teki buna evlenme taklifi etti gülmekten yarıldım ;D ;D en iyisi msn abi ya ;)skype de eklemene karşı tarafın kabul etmeside gerekmio sadece arama yapıon yanıtlarsa ok dir  bir nebze kabul gibi sayılır sanırım bu :)

Mr. MeTaLkiSS

Eheh babam istedi de msn adresim ya bi gak git dedim =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!