Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

solo albüm

Başlatan black_ece, Ocak 27, 2007, 09:17:46 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

fort minor gibi işte huh

Sumween

LP neyine yetmiyo bunların ya,onun dışında zart zurt grup kurmalar filan. uyuz etmesinler beni ya aa çok saçma :L

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

[lp]_endLeSs

ocregister.com da "Did You Know" kısmında Chester'ın solo projesinin tamamlandığı ama Linkin Park'ın daha öncelikli olduğu yazılı..
Doğru olmayada bilir..

http://img72.imageshack.us/img72/8241/dbsik2.png

§ïяĝαиα

ya olcak dendi olmıcak dendi ne bu be herkesle dalga geçiolar

edit:şuna ne dersiniz mtv türkiye de de chester'ın yan projesi "Dead By Sunrise" a ara verdiği ve tam gaz lp turnelerine hız verdii yazıo kime inancaksınız ;D alın bi dene daha bunuda kanald nin sitesinde buldum

Linkin Park solisti Chester Bennington'ın yan projesi Dead By Sunrise şimdilik çalışmalarına ara verdi ve Chester Linkin Park'la turneye çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç yıldır bu projenin devam ettiğini belirten Bennington, ne olursa olsun Linkin Park'ın her zaman daha önce geldiğini söylüyor. Chester Bennington; "Tüm enerjimi Dead By Sunrise için harcıyordum son zamanlarda. Stüdyoda devamlı yeni şeyler kaydediyorduk. Sonra Linkin Park albümü devreye girdi ve Dead By Sunrise'a ara vermek zorunda kaldım. Çünkü Linkin Park her zaman ilk sırada yer alıyor benim için. Önce Linkin Park turnesi bitsin, sonra hemen Dead By Sunrise'ın albüm kayıtlarına başlayacağız." diye konuştu öhöm benden bu kadar :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 29, 2007, 04:22:14 PM
ya olcak dendi olmıcak dendi ne bu be herkesle dalga geçiolar

edit:şuna ne dersiniz mtv türkiye de de chester'ın yan projesi "Dead By Sunrise" a ara verdiği ve tam gaz lp turnelerine hız verdii yazıo kime inancaksınız ;D alın bi dene daha bunuda kanald nin sitesinde buldum

Linkin Park solisti Chester Bennington'ın yan projesi Dead By Sunrise şimdilik çalışmalarına ara verdi ve Chester Linkin Park'la turneye çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç yıldır bu projenin devam ettiğini belirten Bennington, ne olursa olsun Linkin Park'ın her zaman daha önce geldiğini söylüyor. Chester Bennington; "Tüm enerjimi Dead By Sunrise için harcıyordum son zamanlarda. Stüdyoda devamlı yeni şeyler kaydediyorduk. Sonra Linkin Park albümü devreye girdi ve Dead By Sunrise'a ara vermek zorunda kaldım. Çünkü Linkin Park her zaman ilk sırada yer alıyor benim için. Önce Linkin Park turnesi bitsin, sonra hemen Dead By Sunrise'ın albüm kayıtlarına başlayacağız." diye konuştu öhöm benden bu kadar :)

KanalD'nin sitesinde bulduğun Launch Radio Networks'den gelen haberin bi kısmı sanırım..ve o röportajın aslında "sonra hemen Dead By Sunrise'ın albüm kayıtlarına başlayacağız" demiyo Chester :S (eğer bu o röportajsa tabi..ki ben ona benzettim :) ) Sadece "TurLar sırasında tamamlamaya çalışırım sonrasında bitmiş olur" diyo :S
zaten ara verdiği kesinde..acaba kaydetmek için stüdyoya girmişlermiydi.?..neyse 2008'i beklicez artık =)

Quote from: [lp]_endLeSs on Haziran 22, 2007, 10:03:05 AM
Dead By Sunrise grubunun üyeleri/görevleri..

Chester Bennington - vocals, guitar, keyboard, programming
Amir Derakh - additional instruments, programming, production
Anthony "Fu" Valcic - additional instruments, programming, production
Ryan Shuck - additional instruments, programming, production
Chen Ming Paul - additional instruments, programming, production

Bu da Dead By Sunrise resmi MySpace i
http://www.myspace.com/deadbysunrisemusic

Bu MySpace hesabı silinmiş :S yani büyük ihtimalle resmi değildi..

§ïяĝαиα

ya bilmiom abi bissürü röportaj var eer bu l.r. deki röportajsa neden sonu deiştirilmiş olsunki? saçma yani..belki farklı bişidir emin deilim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

bu albüm çıkıcak ve ben de bi yerden bulup alıcam işte o kadar :S:S

chaz_lp

kim albüm çıkarırsa çıkarsın benim için farketmez yeter ki bu yan projeler yüzünden LP unutulmasın

[lp]_endLeSs

Julien-K den Ryan ve Amir yeni çıkaracakları albüm Death To Analog  için Chester'ın yardımlarından ve Chester'ın yan projesi DEAD BY SUNRISE'a bağlılıkları hakkında konuştu..

Death To Analog  2007 sonunda çıkması planlanıyormuş ve DEAD BY SUNRISE albümünün de hâlâ 2008 de bir gün çıkacağına inanılıyor..

Röportaj;
http://www.ultimate-guitar.com/news/video_news/linkin_park_side_project_dead_by_sunrise_julien-k_backed.html

chaz_lp

o albümün çıkması 2009 u bulur=)mtm için 2006 da deniliyodu ama 2007 de çıktı

[lp]_endLeSs

^pek sanmam..çünkü Ryan'ın dediğine göre albüm kaydedilmiş zaten ama lp daha öncelikli olduğundan çıkarılmamış..:

It turned into literally in a few days Julien K became Chester's band Dead by Sunrise so we literally stopped our record and recorded a record with Chester which is complete. Of course, the reason that didn't come out is because you have the Linkin Park record in front of it.

Ayrıca 2008 de Dead By Sunrise albümün çıkmasıyla birlikte tura çıkılması bekleniyor..:

Look for Dead by Sunrise to announce tour dates in 2008 as the band tours in support of their debut album as well.

(Artisan News -> Bu linkte yazılanlarda yukarıda verdiğim röportajın aynısı..)

KaraKule_cradle of filth

ne chester sızlp nede lp siz chester ı severim abi :D

primula

albüm ne alemde  :-\

çıkacağı tarih bellimi?

υηƒσяgινєη.

Chaz.Glsn.Mike

merakla beklioruz görücez  ;)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

kmkzefrvr

çok teşekküler süper çeviri tam olmuş benim baabam ingilizce öğretmeni