Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

30 Seconds To Mars

Başlatan methamorphosis, Şubat 17, 2007, 06:15:11 PM

Previous topic - Next topic

methamorphosis

aldigim son haberlere gore jared leto abimizin de içinde oldugu bir rock grubu. geçen sene itibariyle buddha for mary parçalari nette dolanirken ke$fetmi$tim. albumleri için bir sene beklemek gerekiyomu$: welcome to the universe.
bana biraz tool u andirdilar muzikal olarak... buddha for mary tavsiye edilir.

ilk bakista yeni bir dogstar hadisesi gibi gorunse de grubun agustos 2002 cikisli albumu durumun kesinlikle boyle olmadigini gosterir. bu adamlar harbiden ugrasmislar ve yapmislar helal olsun demek gelir icinizden. grub uyeleri etkilendikleri muzisyenler olarak the cure, depeche mode, pink floyd ve tool gibi efsanelerden dem vurmuslardir. grubun ismini ise aslinda huzur ve kurtulus bir iki saniye otenizde anlamina gelir diye bir aciklama getirmisler. jared leto abimizin zaten tayfa bi insan evladi oldugunu biliyoduk.

albümleride aynen şöyle...
1. capricorn (a brand new name)
2. edge of the earth
3. fallen
4. oblivion
5. buddha for mary
6. echelon
7. welcome to the universe
8. the mission
9. end of the beginning
10. 93 million miles
11. year zero
`

capricorn (a brand new name) şarkılarının klibiyle son zamanlarda mtv'de bolca sekmeye başlayan grup.
tarzlari nedendir bilinmez fazla hosuma gitmis olan, the mission adlı sarkılarını en üstte gördügüm baya hoş bi grup..

aşırı deneysel ve bir o kadar ufuk açtırıcı mükemmel bir müziğe imza atıyorlar. neo progressive rock desek hata etmiş olmayız herhalde. jared leto da her ropörtajında buradan, müzik piyasasındaki monotonluktan dem vuruyor zaten. türkiye'de görmek gibi büyük bir hayalin baş kahramanları şu an onlar. albüm deseniz şukela, beş üstü beş vermek hiç yanlış olmaz, biricik tarzlarını devam ettirmeleri umuduyla.

canlı kayıtlarını izlerken 'bu çocuğu gözüm bir yerlerden ısırıyor' dediğim ve vokallerinin jared leto olduğunu anladığım andan itibaren daha bir ısındığım orta halli albüme sahip olan grup

a beautiful lie adı altında yeni albümleri çıkmıştır, kanımca ilk albümleri daha başarılı.

son albümleri olan a beautiful lie'da björk'ün homogenic albümündeki hunter parçasını coverlamış olan rock grubu.

echelon adlı parçaları the coreun sonunda çalmaktadır, süper parçadır.

beklenilenden çok daha başarılı bir grup....jared leto şarkı söylemek konusunda da oldukça başarılı...kendisini tebrik ve takdir ediyoruz..

a beautiful lie isimli albümlerindeki the kill isimli şarkıya dikkat edilmeli özellikle de klibine..

was it a dream isimli muhteşem bir şarkısı bulunan grup.

jared leto* ve kardeşi shannon tarafından 1998 de kurulmuş bi gruptur. a beautiful lie albumlerinde bulunan tüm şarkılar jared leto'ya aittir... son single the kill ise bu sene ki mtv video music awards'da en iyi rock videosu dalında aday.

the core filminin jenerik müziği olarak bu ne güzel şarkıdır diye dinlediğim (echelon) bundan kaç sene sonrada kimdir bunlar diye araştırırken jared leto'nun vokalinde olduğunu öğrenip tüm parçalarını edinerek daha da beğendiğim, türkiyeye bi gelseler dediğim grup. jared leto zaten gözümde büyük insandı şimdi bambaşka bi değer daha kazandı. fakat ki söylemeden edemem aktörlüğü çok çok daha iyidir.

grubun piyasaya sürülen 2 albümü

albüm: "30 seconds to mars" (2002)

capricorn (a brand new name)
edge of the earth
fallen
oblivion
buddha for mary
echelon
welcome to the universe
the mission
end of the beginning
93 million miles
year zero

albüm: "a beautiful lie" (2005)

attack
a beautiful lie
the kill
was it a dream?
the fantasy
savior
from yesterday
the story
r-evolve
a modern myth
battle of one
hunter
M€T)-(@MoRp)-(oS1S

ousan

çok sevdiğim gruplardan bi tanesidir.. ahh çağdaş çaldın mı partilerinde I'll attacki HATIRLAMIYORUM :(
hunter
capricorn
from yesterday
the mission
ill attack
the kill
story
bunlar çok güzel şarkıları...
solist zaten oyunculukda yapıyor :)
requiem for a dreamde ki çocuk o :D

vur_ve_kac

çok güzel bi grup.müzik tarzları da güzel.daha ne olsun
ι αм ησт αƒяαι∂ тσ кєєρ ση ℓινιηg

ölü gelin

adamın sesi çok güzel sağlam şarkılarda yapıyorlar tamam ama biraz my chemical romance den esintiler seziyor gibiyim :D

bi de iki klibini izledim şimdiye kadar sanki birbirine benziyor gibi :D

raines

film gibi yapıolar adam aktör ztn

ölü gelin

bi de şey var sırf müziği için oyunculğu bırakmış ahah hatta cameron diazı bile bırakmış bunalıma filan girmiş bi müzik bi oyunculuk :D

muzzy

from yesterday e taktıydım bi ara..herifin sesi mükemmel..

2_ba

efet aynı esintileri sezmen doal..2 grupta emo çnkü...bknz mcr syfsnda yazdıım yorum=) tüm şarkılar süfer ztn...capricorn mütiş;)

click

hiç sevmedim bu grubu

ezqi

bu grubu kim sewmez? The kill filan süperdi. From yesterday de. yani tamam cok süper bişi diiller ama yinede güzel.... <<bence>>

shimy

bence de iğrençler bütün şarkıları çok sıkıcı geliyor bana :S yada kliplerinden mütevellit olsa gerek :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

PitchDark182

cok ii bir grup hatta harika
The Kill Ve FROM YESTERDAY i tavsiye ederim  from yesterday i siddetle
ChArshI 4EveR

ölü gelin

dünü büyük iskenderi izlerken son anda farkettim bu solist olcak gözleri güzel olan adamcağız iskenderin yasak aşkı rolündeydi :D :D

blind_clown

dinlenmesi gereken gruplardan biri bence..özellikle a beautiful lie albümünde scream in daha çok olması hoş olmuş..i'll attack şiddetle tavsiye ederim!!
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mrs.BENNINGTON

jared leto iyisin hoşsun da şimdi ne alaka yani ne gerek vardı ya gercı bu sene bı bosluk vardı sole kızların dınleyebılecegı eksk bi grup..ve bu sene Good Charlotte un yerini tuttugunu dusunuorum.