Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fotoğraf

Başlatan muzzy, Kasım 26, 2006, 11:07:52 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

SONUNDA   =)

Shot with EX-Z1050 at 2007-07-01

Shot with EX-Z1050 at 2007-07-01

Roswegas

kırık lavabo bulduk kullanalım dedik :)

(o ben değilim :))

makinacı

muzzy bu hayko cepkinin gözleri asimetrikmi kardeşim?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

beanlie

muzy resmi b.köy megavizyondamı çektirdin :D

shimy

muzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy müşthişsin yaaaaaaaaaaaaaaaa allah belanı versin yaaaaaaaa haykoooooooooooooooooooooo :'(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

gözleri doğuştan öle...ewt bakırköy megavizyon..

adamı yakından kesinlikle görmelisiniz..acaip bişi walla giderken hiç heyecan yoktu bi gördüm acaip heyecanlandım yaw...manyak bi herif =)=)

makinacı

Quote from: muzzy on Temmuz 02, 2007, 01:17:00 PM

adamı yakından kesinlikle görmelisiniz..acaip bişi walla giderken hiç heyecan yoktu bi gördüm acaip heyecanlandım yaw...manyak bi herif =)=)

bende diorum resimlerde mi bi gariplik war nası göz la o :)aydınlattıın için saolasın kardeşim...(cidden daha yeni örendim)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

düz de tutabiliyo istese..ama normal dururken böle..ayrı bi karizma katıyor ama bea =)

gokhan

muzzy harıkasın =)

§ïяĝαиα

öhö yani süper cidden..ama gözleri normalde öle dimi çünkü yapmacık sahte gibi durmuyo ve acaip bi hava veriyo :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ölü gelin

ben onu çocuk felci geçirdiği için olduğunu duymuştum :S acaba yanlış mı :D herneyse muzaffer allah belanı kaldırsın :L o kadar yalvarmıştım beh bana da al diye :D ama nese eminim o tanışma ve fotoğraf senin için bir milad değerindendir

wape

ben gözünün almakta olduğu bi ilaç yüzünden olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
ya imza vemek için çok cool mu gelmiş ne :P

muzzy

Quote from: ölü gelin on Temmuz 03, 2007, 06:13:22 PM

ben onu çocuk felci geçirdiği için olduğunu duymuştum :S acaba yanlış mı :D herneyse muzaffer allah belanı kaldırsın :L o kadar yalvarmıştım beh bana da al diye :D ama nese eminim o tanışma ve fotoğraf senin için bir milad değerindendir

vermiodu işte 2 imza napalım sağlık olsun kankam :P =)

bu arada gözü hakkında amma da senaryolar yazılmış yaw :D :D

lp_rockgirl

böhüüüüüüü:D çok şanslısın yahh haykonun dibinde öpseydin keşke bide şarkı dinleseydin canlı canlı 2-3 sn lik:D

muzzy

öptük zaten yaw :D hatta bizim kuzen öle bi öptü ki yanaklarında ruj izi var benim çekindiğim resimde :D