Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

raines

üniye girince deiştircez yani yine.

makinacı

bi zamet :) (yüssüzlük had safada :D)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

selinkinpark

evet:L

Mr. MeTaLkiSS

Site güzel forum güzel mi diyosunuz??? Onu diyenlere şöyle bi tavsiyem var ortama dalın ve buluşmalara katılın onun 850 katı daa fazla keyif alcaksınız haa bi party yakalayabilirseniz eheh o sayı 5796ya yükselir bence =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

raines

noluo biri özet geçebilir mi? kimin kime kıllığı var arkadaşlar. o kadar yazı yazıorum kımsenin tınladığı yok illa sert mı olmamz lazım? konu ne yanı ben halledıorum orda olayı bırden yuklenıverıosunuz yine noluo size ya

raines

bu arada herkes kendi msgını silmiş ne olay olmuş bişi anlamadım. 1 saatlıgıne gıdıoruz bı gelıoruz kıyamet kopuyo.

kendı msglarınızı silmeyı kapattım zira olayları anlamıoruz. çöplükten okuyup gerı donup burdan okuyarak hiç bişi anlamadım acıkcası.

chester94

site gerçekten içerik olarak harika ama,
moderatorler zindan bekçisi gibi biraz,çok forum gezdim bu sadece size üye kaybettirir.biraz daha relax.

neverforgivenangel

yorumsuz güzel.....herşeyiyle güzel...lpft çok güzel....sözü olan?  (haa bide mesaj sayısı 666da kalsın diye yazmıcaktım ama hadi neighbour of satan olayım bari dedim:D)

makinacı

daha seninki 169 değilmi yoksa benim internet tarayıcımda bir sorun mu var_

gokhan

bendede aynı 169 :) neyse sıteyı sewmeye dewam edelım..

[lp]_endLeSs

kendi mesaj sayısından bahsetmiyo ki =) yazdığı mesaj, bu konudaki 667. mesaj ..ondan bahsediyo ;)

neyse..lpft süper =)

ebru_91

seviyorum ben burayı :D girmekten vazgeçmeyi de düşünmüyorum
cursedprincess

makinacı

Sitede çifte standart olmasın istiorum...her üyeye aynı uyarılar yapılsın istiyorum...bir günde bir imza için 2 yönetici beni uyarıyorsa, imzasında bir siteye yönlendirici unsur içeren her üyenin imzasının düzeltilmesini istiyorum

ousan

Quote from: lpfan659 on Temmuz 22, 2007, 03:40:05 AM
Sitede çifte standart olmasın istiorum...her üyeye aynı uyarılar yapılsın istiyorum...bir günde bir imza için 2 yönetici beni uyarıyorsa, imzasında bir siteye yönlendirici unsur içeren her üyenin imzasının düzeltilmesini istiyorum

örsan uzatma diyosun bana kendin uzatiyosun.. çifte stndart yapıldıuğı falan yok.. saçma sapan yerlere getirme lütfen konuyu... ama sende illa reklam yapacam diy euraşıyosun... oradaki k ye link vermek.. admin olduğunu belirtmek.. bundaki amacnı ne..?... biz senin istediğin şeylerde yardımcı oluyouz... sen neden b izim istediğimiz şeylerde yardımcı olmuyosun.. da hala tartışma çıkarmaya yönelik postlar atıyosun...

makinacı

tartışma çıkarmak değil amacım...x isimli üyenin imzasında nal kadar BURAYA TIKLA yazıyor, benim imzamda buraya tıkla falan yazmıyor, sadece bir platformda yönetici olduğumu belirttim. platformun da ismine link gizledim...

ousan dün sana sölemiştim öle bişi görürsem sana sölerim die...sölemek ihtiacı duydum...bi kural warsa bana özel olmasın...