Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

makina

Başlatan ugur-acikgoz, Aralık 10, 2006, 01:33:01 PM

Previous topic - Next topic

hermione

makina bu sene sonmuş. okan bayülgen bırakıyomuş artık....

thanoth

Evet,onun yokluğunda cine5'te çıkan ve  makine oyuncu grubunun üyelerinin sunduğu bir talkshow gelecek,"Konuşan Kafalar" (aslında geldi,cumaları 23:30-2-00 arası)

kanalD ne yapar bilmem.

hermione

Quote from: Thanatos on Temmuz 04, 2007, 10:48:24 PM
Evet,onun yokluğunda cine5'te çıkan ve  makine oyuncu grubunun üyelerinin sunduğu bir talkshow gelecek,"Konuşan Kafalar" (aslında geldi,cumaları 23:30-2-00 arası)

kanalD ne yapar bilmem.

ya ben o programı izledim ama makinadaki gibi zevk vermedi açıkçası.
gürgen öz makinada ayrı bi coşuyo yaa...sanki ben gürgeni bir arada ntv de gördüm.seçimle ilgili bir program yapıyodu ama tam hatırlayamadım şimdi :D

thanoth

kesinlikle doğru. Sunarken pek bi halt yapamıyo. Çok çok yavaştan bir geliştikleri doğru ama.İlk programla arada fark var.

eeeh,neyse hayırlısı.

Açıkçası ben daha fazla yerde görmek istemiyorum adamı.Medya zehirlenmesine uğradım,sarstı beni.

ebru_91

dün izledim makinayı şu mustafa topalolunu nie çıkarıo durmadan ya soğuttu programdan
cursedprincess

lp_s3rh@t

bende dün izledim ama programı bırakmıo heralde ipek tuzcuğluyla beraber sunacaklarmış öle bi sohbet wardı  bilemiorum artık...

Shot at 2007-07-09

Mr. MeTaLkiSS

Yok ya o geyikti =] Mustafa topaloğlu'nu çıkarmıycak kimi çıkarcak ya adam güldürüyo gayet de milleti gerizkalıklarıyla =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ebru_91

ya olmaz böle şey kadın aramış iklim kriziyle live earthle ilgili bişiler soruyo adam tutmuş kafadan salak salak kafiyeler yapıo kadında sonunda ben ne diim size artık deyip kapattı yani bi insan ancak kendini bu kadar küçük düşürebilr...
cursedprincess

Mr. MeTaLkiSS

Zaten küçük bi adam onu büyük gören varsa o kendinden utansın.. =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

I_am_free

ya şu ipek tuzcuoğluylka beraber sunacakları doğrumu inşallah doğru değildir çünkü hiç sevmiyorum onu

click

ben sevmiyorum bu programı okan bayülgen önüne gelenle dalga gecio

shimy

dalga geçmiyor abartmayın yaptıkları aptallıkları yüzlerine vuruyor ve gayette haklı...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chester94

Quote from: shimy on Temmuz 21, 2007, 04:15:54 PM
dalga geçmiyor abartmayın yaptıkları aptallıkları yüzlerine vuruyor ve gayette haklı...
yani.zaten programı sadece bayanlar arayabiliyor,buda ülkemizdeki bayanların durumunu gösteriyor.

shimy

bu günü kara gün ilan ediyorum makinanın son bölümü 1 yıllık bir araya giriyor okan bayülgen in önünde bir dakikalık saygı duruşu yapılcaktır :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

hermione

Quote from: shimy on Temmuz 28, 2007, 08:10:14 PM
bu günü kara gün ilan ediyorum makinanın son bölümü 1 yıllık bir araya giriyor okan bayülgen in önünde bir dakikalık saygı duruşu yapılcaktır :P

amaneyyynnnn kara haber bu ya, bende bugün öğrendim. napcaz şimdi cumartesi geceleri çok fena oldu bu...bugün gücümü sonuna kadar kullanıp sabaha kadar izlemeye çalışcam :D