Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Bu çok iyi bi açıklama olmuş teşekkür ediyorum kendi adıma Requiem'e..
   Söyleyecek pek bir şey de kalmamış ama ben de şunları söylemek istiyorum... :)
   Koray'ın dediği gibi bizim toplumumuzun belirli kuralları (veya inanış ne derseniz) var. Durum basit:her şey dış görünüşünüzde bitiyor.. Şöyleki benim rock,metal müzik dinleyip gayet normal kılıkta olan,ve yine rock-metal  dinleyip aynı zamanda da karalara bürünen arkadaşlarım var... ikisi arasındaki fark nedir? birisi dış görünüşünden ötürü satanist lafını ister şaka yollu ister ciddi bi şekilde mutlaka duyar,diğeri içinse sorun yoktur.
Burada durum sizin elinizde oluyor.. Lafı yerim sorun değil tınlamam,siyahlara bürünücem öyle seviyorum diyorsanız bunları göz ardı ediceksiniz..yok içimden karalara bürünmek gelmiyor ama müziğimi de bırakamam diyorsanız da daha iyi =)
   Benim durumumsa inanın en vahimi :D ailem ''rock müzikmiş filanmış nerden gittin buldun yahu?'' diyor ve sadece bir siyah oje sayesinde bana ''kızım satanist mi oldun o ne,vah vaaah''diye dert yanıyorlar.. ne komik di mi? onlar da saolsunlar ayrı bi telden çalıyolar işte :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

evt aynen öyle oluyor..arkadaşlarımla yolda konuşuoduk..teyzemin biri yoldan geçerken bana bi baktı ki o bakışı anlatamam size feci korktum tırstım yani..ve sanırım bunun nedeni siyah ojelerimdi..teyzemin verdii cvp şu oldu:"cıkcıkcık..Allahım ne günlere kaldık..!" evet aynen buydu ben şahsen satanist felan olmamama rağmen olmuş kadar utandım.bu durumda haksız olan kim bilmiyorum ama kendi tarzımı oluşturmak istememe rağmen hala toplumumuzda bu hoş karşılanmıyor karşılanmıycak da sanırım..hiç diilse orduda böle yani..ve sanırım burdaki çoğu konuşmada dinin tanımı yanlış anlaşılmış isterseniz burada doğru düzgün bir din tanımı bulunsun,

Din, Allah tarafından konulmuş bir kanundur. İnsanlara, yaratılış gayesini ve varoluş hikmetini bildirir. Yüce Rablerine karşı ne şekilde ibâdette bulunacaklarını öğretir. İyi ve faydalı şeyler yapmaya sevkeder, zararlı işlerden de alıkoyar. Din, insan aklının kendi kendine sorup durduğu, "Ben kimim, nereden gelip, nereye gidiyorum?" suâllerinin tatmîn edici yegâne cevab kaynağıdır.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

ben satanist gözüyle bakılmasından memnunum... insanlar tırsıyo benden çok güzel bi duygu :D ne kadar kalabalık bi ortamda da olsam mutlaka çevremde iki buçuk metrelik filan boş yer kalır...yaklaşmıyo millet.ciddiyim

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

yaa ne bilem benim de çok ağrıma gitmiyo ama orda teyzenin o lafı demesi dokundu bana :)..pkk yım sanki..
NETE KAFA İZNİ

tome3.mpq

Quote from: §ïяĝαиα on Haziran 23, 2007, 04:15:06 PM
    Din, Allah tarafından konulmuş bir kanundur. İnsanlara, yaratılış gayesini ve varoluş hikmetini bildirir. Yüce Rablerine karşı ne şekilde ibâdette bulunacaklarını öğretir. İyi ve faydalı şeyler yapmaya sevkeder, zararlı işlerden de alıkoyar. Din, insan aklının kendi kendine sorup durduğu, "Ben kimim, nereden gelip, nereye gidiyorum?" suâllerinin tatmîn edici yegâne cevab kaynağıdır.

+1 benımde demek ıstedıgım kımse sozlukte yazdı dıe sozluk anlamı bu dıye ınsan eserı ınanıslara din diyemez

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

folligue

bu arada dün star tvde ''Seytanın Günü'' vardı varmı izleyen süper filmdi ha...

+1 az öncekine...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

§ïяĝαиα

ben önceki yoruma bi cvp vermek istiorum..ordaki din tanımında dikkat ettiyseniz insan saçması şeyleri içine almıyo..yani biz din demioruz onlara ordaki tanımda da Yüce Rabb'ın gönderdiği peygamberler,kitaplar din sayılıyor haksız mıyım ?..bu tür insan saçmalarını zaten din olarak kabul eden var mı merak ediyorum
NETE KAFA İZNİ

raines

Quote from: Sumween on Haziran 23, 2007, 04:17:59 PM
ben satanist gözüyle bakılmasından memnunum... insanlar tırsıyo benden çok güzel bi duygu :D ne kadar kalabalık bi ortamda da olsam mutlaka çevremde iki buçuk metrelik filan boş yer kalır...yaklaşmıyo millet.ciddiyim

al işte :D
bide fanımız olcak tı tı tı
böle yorumlar hoş değil nazlıcım

---

Bide admininiz olaraktan modlarımdan gelen şikayetler dogrultusunda konuya el atmam gerekiyor.
Sanırssam fazla kargaşa çıkmış bi ara. Büyütmeden kırıcı olmadan yorumlarınızla devam edin. Eski günlerde ki gibi değilim farkındaysanız kırıcı olmadan uyarıyorum ama çok uzarsa eski günlerdeki gibi pis admin olurum ksuura bakmayın.

lp_mike_chester

walla nazlı arkadasım doğru sölüoo baya işe yarıyo açıkçası ortamlarda aynı duygular içerisindeyim bende
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

pardon da ne işe yarıyo ? ..sosyopat filan mısın yani toplumun senden uzak durmasını mı istiosun bi açıklayabilir misin
NETE KAFA İZNİ

shimy

çok saçma hangi ileri zekalının hoşuna giderki satanist olmadığı halde o yakıştırma yapılması demekki öyle bir eğlimi var burdan bu anlaşılır :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

insanlar tırsıooo o bakımdan bende öle söledim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

selinkinpark

Quote from: shimy on Temmuz 06, 2007, 11:49:17 AM
çok saçma hangi ileri zekalının hoşuna giderki satanist olmadığı halde o yakıştırma yapılması demekki öyle bir eğlimi var burdan bu anlaşılır :S
nazlının eğilimi var yani onu mu demek istion hahajhsja :o

shimy

madem hoşuna gidiyor eğilimi var demektir =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

delilah

bi de şimi me bişi hatırlatayım ona eklemede ulunayım ehem :  bazen insanlarda şu duygu da olabiliyo.. ayh bu bana böyle baktı benden çekiniyo .. olum millet benden tırsıyoo.. ayh nerde görseler garip bakıyolar.. kısacası bazı metalciler(kafalarına metal düştükten sonra düşünemez hale gelenler yani) bundan şu sebeple de zevk alıyo olabilir: dikkatleri çekmek istiyordur... o yüzden insanların tepkilerini hafızası unutmaz..

ayrıca bunu bazı kendini metalci zanneden kendi tarzı ile (ki yok öyle bişi hepsi birbirine benziyor zaten) övünen tipler için söylüyorum.. en basidi benim teyzem kaşımı gördüğü zaman ıyhh o ne öyle iğrennnç ıyhh bakamıyoum çok kötü olmuş..evde kalıcan gibi açıklamalarla sevgiye boğmuştu beni zamanında..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!