Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Az Bilinenler

Başlatan ousan, Ocak 22, 2007, 08:12:46 AM

Previous topic - Next topic

shimy

tamam ya geyiği kesin :S mesajın üstünden günler geçmiş =S devam konuya =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

rock ölmemiş dedirtcek grup lp mı. cok acaıp nys hadı devam konuya evet

raines

Quote from: vangelis on Temmuz 02, 2007, 11:13:40 PM
Evet, forum kurallarında kişisel saldırılar kabul görüyor anladığım. Lütfen benim üyeliğimi bir admin silsin. Ne yazık ki kendim çıkmam mümkün değil. İçten bir paylaşıma verilen cevaplar çok sığ.

sizden ben site adına özür diliyorum. kimsenin üyeliği silinmiycek malesef. bi sorun varsa lütfen p.m ile ulaşır mısınız?

NEVERlandLP

kusruma bakmayın ama böyle bir forumda gerçektenböyle saçmalıklara tahammül edemiyorum ne bu ya gençliğine verin yok gençlik kalmamış falan?aklıa esiş öyle yazmış bırakın rahatsız oldysanız en ufak şeyde yeni üyeleri tersliyosunuz yanlış yazmış yalanmış kim bilebilir onun içindekini?ilgi çekmeye çalışsa bile bu laflar çok ağır bence...özür dileyen arkadaşı taktir ederim hadime düşmez ama...bi üye olarak konuşmadan edemedim...konuya devam...

raines

aslında güzel bi yaklaşım.
Ama şu var lp rockın ölmediğini gösterticek bi grup deil kanımca fakat o insan öyle düşünmüş olabilir evet onun yerine kendimizi koymadan yazmışız sanırsam uyarın için teşekkür ederiz.

lphasan

chester bence zuper  en ıyı nu metalcıler bence  :(

chester_linkinpark_mike

saol

shimy

arkadaşlar sadece saol yazmanıza gerek yok =) hani onu yazdığınızda haberi paylaşanın boyu uzamıyor =) yani mesaj atmış olmazk için yazmayın =)

Icy

ilgincmis saolasin...

ebru_91

bunlar yazıldıysa şimdiden özür diliyorum
*biliyoruzki hybird theory [Melez Teori] kelebek kanatlı asker kelebek kanatlar Lp'nin müziğinin kulağa hoş gelen tüm melodik öğelerini asker ise kullanıkları sounddaki sertliği ve zorlu zirve mücadelelerini sembolize ediyor. Bu askerin elinde bir de bayrak taşıması onların "lider" olduğunun göstergesi
*Phoenix ikinci sınıfa dek katolikti daha sonra Protestan oldu

cursedprincess

chester_linkinpark_mike

yha benim anlamadığım chester şuanda evli mi değil mi çünkü kafam karıştı bi evlenip boşandı

shimy

evet şu an evli =) ard arda mesajlar atmassan daha iyi olur =)

haruka

ya ben yeniyim buralarda we sıkı bı lp hayranıyım benimlede yazışın bu arada bi ayrıntı chester kek yemeye bayılıyoooo

Toller_18

bence iii olmak birliktie bilgi verici bi yazımıs varbıden:)

ölü gelin

ne yazdığını açıklarsan bizde "evet katılıyoruz" şeklinde tepkiler verebiliriz :D