Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

evet ya son bir yılda geçirdiğim en güzel hafta sonuydu :D

lp_ken_an

ingiltere deki sıralmada
1-hamilton
2-kimi
3-alonso
4-massa
.................
diye devam edıyor

muzzy

yarış sonucu:

1-KIMI RAIKKONEN
2-alonso
3-hamilton

bi ara alonso işi götürcek gibi görünmesine rağmen alonso pite girdikten sora 5 tur atarak farkı açan Kimimiz pitten çıktığındada alonsonun 3 saniye önünde çıktı ve yarışı ööle götürdü..hamilton da birinci başlamasına rağmen farklı şekilde 3.oldu...unutulmaması gereken biri de MASSA tabiki..son sıradan başlayıp 5. oldu..tebrik ediyoruz yarışa zevk kattı..güzel yarış oldu =)

lp_ken_an

Spyker takımı, Hollandalı pilot Christijan Albers ile yollarını ayırma kararı aldı. Formula 1 takımından yapılan açıklamada, Christijan Albers ile sözleşmenin sponsor sorunu nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Albers'e sponsor olan firmalardan birinin ödemeyi yapmaması nedeniyle takımın böyle bir karar aldığı ve maddi zorlukların üstesinden gelmek için yeni bir pilot ile çalışılacağı kaydedildi.

muzzy

almanya GP sıralama turu sonucu  :

1 - KIMI RAIKKONEN
2 - alonso
3 - F.Massa

hayıllı olsun =)

buda Kimi mize sevgilerle =)

[youtube=425,350]-AmJxvkyMy4[/youtube]

lp167

şu alonsoya gıcık oluyorum.antialonso adında tim kurucam valla.tam kendine kayık takıma gitti.mclarende kendisi gibi.hırsız

muzzy

ii sende bizdensin ozman ..

hermione

ben alonsoyu seviorum 8)ehuhehehhehe
hırsız mırsız demeyin ayıp oluyooo  cık cık >:(

ölü gelin

nühehehehehehe alonso mu sevion :D:D
dünkü yarışta görseydin bi valla bi yorum yapmak istemyorum gülüp geçiyorum skjşdhjkshfkjldshflkjgh

immortal

alonso bu takımda ne kadar dayancak bakalım egolarını tatmin edemeyince bak ne hale gelio.kimi r. için umutlarım azalmıştı ama son haftalardaki performansı umutlandırdı yeniden.go kimi go kimi.pis alonso:D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ölü gelin

adam alenen hamilton u kıskandığını takımda ona çok fazla ilgi gösterildiğini söylüyor :D bi de iki kez dünya şampiyonluğu almış bi adam transfer olduğu takımda ikinici plana atılıp bi çaylağın altında ezilince tabi direk depresyon oluyor pilotajı da haliyle gümbürtüye gidiyo :D

lp167

zaten geöen hafta sonu ceza aldı.hamiltonu engelledi gerekçesiyle 6 sıra geriden başladı.hamiltonda söyldi zaten alonso benmle konusmuyor diyo.aman çokta gerekti.

ölü gelin

az evvel aldığım bir habere göre fernando alonso'nun mclarendeki geleceği tartışmalıymış yani adam her an takımı terkedebilir muhtemelen eski dostu renault'a geri döncek hayırlı olsun ama ben bir yıl öncesinden söylemiştim o adam kaçar gider o takımdan die sakalımız yokki :P

bi de mclaren-ferrari casusluk olayında mclaren temyizde suçlu bulunursa takım puanlarının silineceğini söylediler :D bazı takım patronları hızını alamayıp bu takımın f1 den ihraç edilmesini istediler...
...kopkop...

muzzy

yaw mercedes olmassa adam gibi rakip yokki..dursunlar..ama alonso işi ii olmuş =)

ölü gelin

valla ben bilmem muzaffer adamlar çirkeflik yapmış ben valla bi ferrariyi bi renaultu bilirdim çirkef olarak ron dennis de katılmış onların arasına :D