Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

dün GSTV de izlerken hayal kırıklığına uğradım walla..bi tek beyaa forma bişiye benziyo dierleri antreman forması gibi :S saçmalamışlar..bide amblemin etrafını eski yuvarlak şekle çevirmişler..hiç sewmedim...ama yinede alacam =)

lp_ken_an

ben de begenmedım siyah cok kötü.sarı-kırmızıda kayserisporunkine benzemiş gibi.en iyisi dedıgın gibi muzzy beyaz olanı..
bu arada gezinirken denk geldim idmanda ardaya yapılan tezahüratlara bakın
Playboy Arda
Arda Paris el ele
Paris Hilton çıktı cezaevinden Arda Turan tutsana onu belinden.

muzzy

ewt bende duydum :D

bu arada parçalı formayı ilk gördüğümüzde bizim yorumda aynen seninki gibiydi..aynı kayserisporun forma gibi olmuş..bide renkleri yine eski haline çevirmişler onun da çok etkisi var..ne güzel koyu renkler kullanıyolardı yine açmışlar..mal bunnar yaw :S

selinkinpark

ben alırım sevdim çok kötü değil formalar yahu=)

muzzy

ben antremanda giydikleri tshirtü alcam..çok hoşuma gitti..

lp_ken_an

alın tabi ya bende alcam direk..bi formam eksik zaten aq ya varda onuda begenmıyorum
bu arada ''Galatasaray'ın 2007-2008 sezonu Ali Sami Yen Stadı'nda Turkcell Super Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası müsabakalarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışları çarşamba günü satışa çıkıyor.''

muzzy

Galatasaray :1 anderletch :0

sabri 30-35 metreden harika bi gol attı..kalli oyunu beenmiş..obi cup ta finaldeyiz..

lp_ken_an

ya gol cok güseldi.bu arada kombineler bgn satısa sunuldu fiyatlarda söyle

GS Kombine fiyatları

numaralı        : 3.800 - 2.375
kapalı            : 1.520 - 1.330
eski açık       : 760 (öğrenciye 475)

selinkinpark

alsakmı kombine ya bu sene=/

lp_ken_an

ya bide avantajları vardı bu kombinelerin ..alırsan kombine direk dergilerede abone olmuş sayılıyosun sene boyunca..ve vardı böle bi kac avantajı

beanlie

bu sene kombine almak şart oldu :)

lp_ken_an

diger avantajda şeymiş dergiyle birlikte gsın kırmızı formasını verıyorlarmış..alabilsem keşke ama nerde ist.da yasamıyorumki

muzzy

seneye ist da olursam alırım.. =)

lp_ken_an

hedefim ist. üniversite okumak basarayım onu seneye gidem ist.a bende yapacam bişeyler . kombine almam belki ama bazı maclara gidecem

slmaky

Ali Sami Yen'de ki ilk maçımız kaçıncı hafta oluyor o maça gitmek istiyorum ...