Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

linkin park haberleri

Başlatan utkuemma, Haziran 28, 2007, 08:56:05 PM

Previous topic - Next topic

utkuemma

arkadaşlar bir fikrim var.yapılabilirmi bilmiyorum,lpft üyeleri yada moderator ve admınler,bazı siteler son dakika,spor,ekonomi vs. haberlerini sitenize eklemeniz için bir javascript kodu veriyor.acaba bizde linkin park ve lpft haberlerini sitemize ekleyebilirmiyiz.bloguma bişiler koyarken aklıma geldi.eğer anlatamadıysam verdiğim resme bakın.
bu resim benim blogumdan alıntı.güncel haberler fln kayarak ilerliyor.üzerine basınca ayrıntılı bir şelide açılıyor.buna benzer bir LPFT haber yapabilirmiyiz.yaparsak çok mutlu olucam.herkes bloguna yada sitesine ekler böylece lpft nin hiti artmış olur. ::) bizimde bloglarımız daha linkin parkcı bir görünüme kavuşur.programcılara ve lpft yetkililerine sesleniyorummm(bu arada bişi farkettim keşke bunu istek şikayete atsaydım.özür dilerim.) ::) :-\

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

Roswegas

çok mantıklı geldi bana
destekliyorum

olabiliyosa güzel olur

ousan

hmm.. süper bi fikir ama bunu yapacak yeterli bi bilgim yok...

sawash-LP

gayet mantıklı böle bişi yaparsanız ii olur :)

utkuemma

yeterli bilgisi olan biri çıkar yakında.bir sürü üye var programlarla ilgilenen birini buluruz heralde.ama olursa süper olur. ilk biz yapmış oluruz böle bişi.lpt nin böle bi fikri olmadıgına eminim

utkuemma

hala biri çıkmadımı

§ïяĝαиα

abi sen umudunu kes çıkmaz bence..sen yapabiliosan tekniğini anlatsana
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ousan

biraz araştırdım.. çok kısa sürdü.. ertesigün yola çıkmam gerekecekti çünkü.. bunu yapmakiçin bazı scriptler var... ankaraya döndüğümde dahada araştıracağım...

utkuemma

ok. ya §ïяĝαиα gir benm bloga www.blogcu.com/utkuemmaya gir.orada mp3 playerin altında duruyor yukarı doğru kayan haberler.bende nası yapılır bilimiyorum  ama ousan scriptlerden bişiler yapar inşallaeğer olmazsa ben biraz uğraşırım ama fazla bişi hatta hiç bişi yapamayabilirim :D §ïяĝαиα ztn tekniği bilsem buraya kodlarını verirdim ama bilmiyorum bişiler denerim 8)

ebru_91

böle bişey olursa çok iyi olur ya bulunur birisi bende araştırıyım çevreden...
cursedprincess

§ïяĝαиα

Quote from: utkuemma on Temmuz 10, 2007, 02:16:37 AM
ok. ya §ïяĝαиα gir benm bloga www.blogcu.com/utkuemmaya gir.orada mp3 playerin altında duruyor yukarı doğru kayan haberler.bende nası yapılır bilimiyorum  ama ousan scriptlerden bişiler yapar inşallaeğer olmazsa ben biraz uğraşırım ama fazla bişi hatta hiç bişi yapamayabilirim :D §ïяĝαиα ztn tekniği bilsem buraya kodlarını verirdim ama bilmiyorum bişiler denerim 8)
tmm sen araştır ii güzel de..nie sürekli sirgana sirgana demişin anlamadım =) ahaha her neyse..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

bu olursa süper olur ya bende arkilere sorim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

utkuemma

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 13, 2007, 07:06:21 AM
Quote from: utkuemma on Temmuz 10, 2007, 02:16:37 AM
tmm sen araştır ii güzel de..nie sürekli sirgana sirgana demişin anlamadım =) ahaha her neyse..

çünkü sigana tekniğini anlatsana demiş bilsem yapar koyardım bilmediğimi ona anlattımda ondan ok:D

chaz_lp

böyle bişey çok güzel olur

Diloshh

bole bse olsa tam super olacakk.. ;D 8)
DILOSH