Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

hobbit

Başlatan bilbo baggins, Temmuz 10, 2007, 12:24:18 AM

Previous topic - Next topic

bilbo baggins

bi yerlerde peter jackson in hobbit in film haklarini elinde tuttunu we eer produksiyon sirketleri ile anlasabilirse filmini cekiceini okumustum...acaba birileri filmin cekilip cekilmiyeceini we eer cekilicekse ne zmn olduunu biliomu??  :) :)
the road goes ever on and on
down from the door it began
now far ahead the road has gone
and i must follow if i can
pursuing it with eager feet
until it joins some larger way
where many paths and errands meet
and whither then?i cannot say...

Requiem

Ben şahsen Peter Jackson'un Lord of the Rings için "Bu tür bir film hayatımda yaptığım ilk ve son şey olucak" dediğini duydum. Bilmiyorum çekilir mi ama sanmıyorum..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ebru_91

ben bi dergide okumuştum yapıcağını ama kesin olarak bilmiyorum...
cursedprincess

bilbo baggins

keske cekse hobbit lotr in baslangic noktasi we cokta eelenceli!! bu arada hobbit te bilbonun mahzenini bosaltti elf krali legolasin babasi...
yane legolas birader aslinda buyulu bi ormandan gelme bi tuccar oolu=) oole kaykay yaptiina bakmayin=)

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 10, 2007, 01:13:16 AM
ben bi dergide okumuştum yapıcağını ama kesin olarak bilmiyorum...

aynı durum

hermione

Quote from: bilbo baggins on Temmuz 10, 2007, 01:58:48 AM
keske cekse hobbit lotr in baslangic noktasi we cokta eelenceli!! bu arada hobbit te bilbonun mahzenini bosaltti elf krali legolasin babasi...
yane legolas birader aslinda buyulu bi ormandan gelme bi tuccar oolu=) oole kaykay yaptiina bakmayin=)

legolasın asaleti ordan geliyomuş demekki :D benim en sevdiğim karakterdi bayılıyorm ok atışına :D:D eğer böle bir film olursa acayip sevinirim

ebru_91

çokta yakışıklı kahretsin! :D
cursedprincess

black_ece

başlığı sadece hobbit olarak değiştiriyorum =)

bilbo baggins

peqiiiii=p afiet ossun=pp  gcn gun bi yarisma icin hobbiti konu aldim!! sonuclar 12sinde aciklanio...korkuorummmmmm!!! bilbo nun yolculuundn esinlenip! koleksion  tasarladimda=)

Mr. MeTaLkiSS

Çok da filmi çekilebilcek şıklıkta bi kitap değildi yahu bi dalga yok yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

bilbo baggins

=( bnm en sewdiim kitaplardan biridir=( hatta kopengiimin adi bile bilbo=) hobbit icin soolede dusunebilirsin lotr in girisidir o! yane kendinden byk bi amaca hizmet edio=)))) hahahahahahaahah

Mr. MeTaLkiSS

Ya ben de okudum abi biliyorum LOTRun girişi olduunu ama güzel değil işte yok yani =]
Limp Bizkit forever...

thanoth

öyle,doğru,fişmekan ama sinema perdesinde illa bi "Waaaa ejderhaaaa"  efekti yaratacak film çekilmesi gerekiyosaydı,hobbit "eragon" a bilmemkaç basar(dı)...(sonra da dragonlance hobbite basardı.En son Forgotten Realms toptan hepsine basardı)

Gerçekten hobbitin en kötü tarafı da çocuksu anlatımıdır,en azından sinemada onu  hissetmezdik (düpedüz çocuk filmi yaparlarsa ayrı tabi)

eh,ben eserlerin perdeye aktarılmasına toptan karşı olan bir fikir dünyası yürütüyorum kendimce,onu da belirtmek isterim.

bilbo baggins

himm o da dooru tabe genelde kusa cewiriolar zawalli kitaplari... ama yinede film  heyecan werici bnm icin!!=pppp

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: thanoth on Temmuz 10, 2007, 11:40:58 PM
öyle,doğru,fişmekan ama sinema perdesinde illa bi "Waaaa ejderhaaaa"  efekti yaratacak film çekilmesi gerekiyosaydı,hobbit "eragon" a bilmemkaç basar(dı)...(sonra da dragonlance hobbite basardı.En son Forgotten Realms toptan hepsine basardı)

Gerçekten hobbitin en kötü tarafı da çocuksu anlatımıdır,en azından sinemada onu  hissetmezdik (düpedüz çocuk filmi yaparlarsa ayrı tabi)

eh,ben eserlerin perdeye aktarılmasına toptan karşı olan bir fikir dünyası yürütüyorum kendimce,onu da belirtmek isterim.
Aa öyle deme sadece ejderha mı 3 tane de troll kesiyolar bak dikkat et yolculuk başında çok korkunç bir film olurdu... Hah bu kitabın filminin yapılma fikri başlı başına bi saçmalık..
Limp Bizkit forever...