Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

raines

onlarla kendını kıyaslama onlara göre oldukca zayıfsın

raines

-------------------------------------------------------

o yukardakı cızgıler konunun kapandıgını gosterıyor.
Beşiktaşlı arkadaslarımız devam etsınler konularını p.ç ettik üzgünüm bu arada. Böyle cıkıyo 2-3 tanesi uğraştırıolar işte neyse.

Bir galatasaraylı olaraktan beşiktaşı sevdiğimi belirtmek ısterım kardes takım olarak gormustum senelerce öle de görmeye devam edıyorum. Ancak şunu belırtmek ıstıyorum Yıldırım Demirören bence takıma çok büyük zararlar veriyor. Yanlıs harcamalar yapıyor beşiktaşın sonu galatasaray gibi olucak gibime geliyo. Hani yine bizim bi kaç gayri menkulumuz war rivaydı gs adaysıdı vs vs onlarla yıne ıdare edebılırız sattıgımızda en zengın kluplerden bırı olabılırız ama besıktasın böle bı ımkanı yok o düşündürüyo beni. sonucta beşiktaş olmadan gs, gs olmadanda bjk olmaz =)

black_ece

=) ben serdar bilgiliyi geri istiyorum başkan olarak =)

Mr. MeTaLkiSS

Ece o adam mafya ya aziz yıldırım gibi bişey yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

aziz yıldırımdan iyidir
zaten bırakmıştır o işleri otel açmıştı onla ilgileniyodur

mthnLP

bu arada konuyla alakası yok ama serdar bilgili babamın eski patronu.mafya oldugunu da sanmıyorum.

Mr. MeTaLkiSS

Bırak abi türkiyede öyl konumlarda olup da mafyayla bağlantısı olmayan var mı ya..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mike989

ya mafyadır o adam ya

lp_mike_chester

mafya olabilir ama FENARBAHÇE ye çok katkısı var...:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

wape

para olarak bi getirisi olabilir ama başka yönlerden bir çok götürüsü var bence, ama konu beşiktaş n'alaka diyeceksin? hakemlerle bağlantısı oluyo o zaman, fulbola el atarsa mafya tüm takımlar kaybeder bence

ewrimcan

takım olarak eksiğimiz ne bilionuz mu? : futbolu , basketi vs her branşı bilene diil, parayı basana emanet edioz. bu da sadece transfer yapan, 11 yaşındaki muhammetlere bel bağlayan bi takımı doğuruyor. öz eleştiri lazım.

mafyalık konusuna gelince bjk taraftarı toplumsal konulara değinen en büük takımdır. halkçı bir takım. halkçılıkla da karanlık yan yana olmaz. ya çarşı dağılır, ya da yönetim gider. biz yönetimin gitmesini yeğleriz.

işine geleni basan basına basalım

lp_mike_chester

hakkatende çarşı grubunu bir fenerbahçe taraftarı olarak kutluyorum  adamlar süper işlere el atıyorlar umarım bizim genç fenerbahçeli taraftarlar çarşı grubundan bişicik öğrenirler...

wape

ankarada beşiktaş store varmı ya :S bana 2002-2003 yılı kolları ve alt kısmında kırmızı şeritler olan çubuklu forma lazım nerden alabilirim bilen varsa söylerse sevinirim :)
bide bugün pancu nun kaleye geçtiği ve fb yi 4-3 yendiğimiz maçı okudumda hoşuma gitti ya maçı 3 kere izlemiştim ben :)

hermione

Quote from: wape on Temmuz 19, 2007, 03:09:00 PM
ankarada beşiktaş store varmı ya :S bana 2002-2003 yılı kolları ve alt kısmında kırmızı şeritler olan çubuklu forma lazım nerden alabilirim bilen varsa söylerse sevinirim :)

karumda var karumda :D

lp_mike_chester

ankarada garrefoursa mağazasında olması lasımdı galiba ...