Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP store

Başlatan black_ece, Nisan 14, 2007, 03:58:05 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

bu ikisine bayıldım yaw..yemin ediom özellikle birinci hayalimdeki şe diebilirim..bulsam direk alırım walla..hatta bulmaya çalışcam gördüm ya artık..saolasın =)

lp_fm_mania

önemli deil kardeş ztn o şapka bnm de çok hoşuma gidio şöle tr de bi görsem hmn kaparım :D :D (nerde bnde öle şans )

utkuemma

o birinci diyo şapka diğil nesegiysiler süper kızılayda bi yer var adını unuttum hep böle grupların resimli t-shortlerini satıyo orda bulurum belki bunlara benzer dicemde ordakiler hep eski amblemler fln

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

ebru_91

çatada aklım kaldı bide hybrid theory kolyesi çok güzel
cursedprincess

lp_fm_mania

Quote from: utkuemma on Temmuz 10, 2007, 02:29:29 AM
o birinci diyo şapka diğil nesegiysiler süper kızılayda bi yer var adını unuttum hep böle grupların resimli t-shortlerini satıyo orda bulurum belki bunlara benzer dicemde ordakiler hep eski amblemler fln

Muzzy kardeş ikisi de güsel die yola çıkmış bnde o yüsden şeettim :D

muzzy

yok yok ikiside güzel..o ikisini birden giycen :P =)

ebru_91

yeter bu kadar :D
cursedprincess

muzzy

sonuncu güzel.. =)

slmaky

Yaf Lp çantalarını nerden bulabilirim bi bilgisi olan varmı?Benim bildigim yerler hep giysi üzerine

black_ece

akmarda var =)
bende de var HT çantası hedaye geldi
ama ben meteora da istiyorum

lp_mike_chester

LP çantaları almak istiyenler çetinkaya mağazalarından veya garrefoursa mağazalarından bulabilirler...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

almak istiyoruz da amk. bi yerde bulamıyoruz =) tanıdıklarımı alarma geçirdim çanta istiorum aireten eldivene bayıldım =) ..hele bi geliyim o istanbula altını üstüne getircem.. ::)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

evet ii olur bende hiç biyerde bulamadım çetinkayaya bakmıştım ordada yoktu carrefour dada :(
cursedprincess

black_ece

Allahım dalga geçiyo orda nasıl bulucaksın =)

ebru_91

of ya :D o kadar çok istiyorum ki :D ne yapıyım :(
cursedprincess