Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'ı diğer gruplardan farklı yapan nedir??

Başlatan LP.soldier, Ocak 21, 2007, 05:18:54 AM

Previous topic - Next topic

the_R8Ds

sarkıları kendileri yazdıgı icn coq icten soyluorlar. dinleyen adam o sarkının  bi parcaymıs zannediyor kendisini

ölü gelin

diğer gruplar gibi öyle lanet olsun ölecem fuck you dünya fuck you hepiniz alayınızı öldürecem şeklinde gezmiyolar :D

Ra[P]uNzEL

gerçekten haklısın system of a down daki gibi fuck the system yerine what i've done diolar ;D ;D ;D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

ebru_91

orjinaller bi kere o yeter
cursedprincess

a[LP]

bnce lp yi lp yapan, arkadaşlıkları.
put me out of my fucking misery?

linkinpark7227

aralarındaki samimiyeti hiçbir müzik grubunda görmedim,birbirlerine ve işlerine çok saygılılar

MuafLover

kendilerine göre tarzları ve çalış biçimleri bence diğer grupların hiçbirinde yok ;)

chaz_lp

çoğu yabancı grup yada kişilerin şarkılarında anlam bile aranmıyor çünkü çok saçma yazılıyor şarkılar ama lp oyle deil herbi kullandığı sözde derin anlamlar var

cassu

tarzları farklı diğer gruplar gibi değiller ayrıca chaz_lp'ninde dediği gibi sözleri çok anlamlı özellikle numb benim için büyük anlam ifade ediyor...
DIE4ROCK

Littleches

Quote from: baterist12 on Haziran 16, 2007, 01:58:56 PM
gerçekten haklısın system of a down daki gibi fuck the system yerine what i've done diolar ;D ;D ;D :D

EAHEHAH Süperdi (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Scofield

Quote from: _Ev@nes*Lp@rk_ on Ocak 29, 2007, 03:40:52 PM
bence grubun diğer metal vs. gruplarından farklı olmalarının sebeplerinden bir taneside şarkıları terbiyeli (yani anneler babalar rahatlıkla çocuklarına dinletebilirler :D).bunun dışında chester ve mike ın sesleri birbirine uyum sağlıyor,şarkılar çok güzel bir ruh var tani bu grupta.
çoğunuza katılıyorum bu arada :wink:

minutes to midnight parental advisory damgasi altinda satilio :) fasla terbiyeli sayilmaz artik grup  :P

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: baterist12 on Haziran 13, 2007, 02:47:05 PM
abi bir kez chester ın bağırması acayip ayırt edio dünyada o herif kadar bağıran  yoktur.o zaman chester cocuklarına kızıp bagırdıklarında herhalde cocuklar sagır olur ;D ;D ;D :D
Puff sen baıran görmemişin =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mike989

Quote from: Scofield on Temmuz 13, 2007, 11:19:22 AM
Quote from: _Ev@nes*Lp@rk_ on Ocak 29, 2007, 03:40:52 PM
bence grubun diğer metal vs. gruplarından farklı olmalarının sebeplerinden bir taneside şarkıları terbiyeli (yani anneler babalar rahatlıkla çocuklarına dinletebilirler :D).bunun dışında chester ve mike ın sesleri birbirine uyum sağlıyor,şarkılar çok güzel bir ruh var tani bu grupta.
çoğunuza katılıyorum bu arada :wink:

minutes to midnight parental advisory damgasi altinda satilio :) fasla terbiyeli sayilmaz artik grup  :P

bence en güzeli de bu. parental advisory damgali albümler nedense bana daha doğal geliyor :P

lp.blackangel.lp

bence şarkı sözleri çok anlamlı saçmasapan şarkı sözleri yok ayrıca müzikleri lp yi dinlemeyen insanların kullaklarına hoş gelebilio... benim öğretmenim numb a hayran kaldı...

linkinpark73

müzikleri.cheester ın o muhteşem sesine karşılık mike ın o değişken sesi... ve ortada böyle muhteşem bir grup. ayrıca o kadar yakışıklıların olduğu grubu hangi kız sevmez ki:)