Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

dünyanın 7 harikası

Başlatan blind_clown, Eylül 15, 2006, 03:31:18 PM

Previous topic - Next topic

blind_clown

Dünya'nın Yedi Yeni Harikası'nı belirlemek için 21 adayın oluşturduğu yeni bir liste belirlendi. Listede Türkiye'den de aday eser var. İşte oy verebileceğiniz adres..

http://www.new7wonders.com

Merkezi İsviçre'de bulunan bir vakıf, "dünyanın 7 yeni harikası"nı belirlemek amacıyla 21 adayın yer aldığı bir liste oluşturdu. İlk yediye girmek için yarışacak 21 aday arasında Türkiye'den Ayasofya müzesi de bulunuyor..
Adaylar için internette oylama yapılacak.

21 aday için internette www.new7wonders.com adresinde oylama yapılacak. Oylamanın sonucu 1 Ocak 2007'de açıklanacak.

Dünyanın Harika Adayları

Akropolis - Atina
El Hamra Sarayı - İspanya
Angkor Tapınağı - Kamboçya
Çiçenitza -Yucatan, Meksika
Kurtarıcı İsa Heykeli - Brezilya
Coloseum -Roma
Easter heykelleri - Şili
Eyfel Kulesi - Paris
Çin Seddi - Çin
Aya Sofya- İstanbul
Kyomizu Tapınağı - Japonya
Kremlin Sarayı - Moskova
Machu Picchu Harabeleri - Peru
Neuschwanstein Kalesi - Almanya
Petra antik kenti- Ürdün
Gize Piramitleri- Mısır
Özgürlük Anıtı - New York
Stonehenge Harabeleri- İngiltere
Sydney Opera - Avustralya
Tac Mahal -Agra, Hindistan
Timbuktu kenti - Mali

siz de türkiye turizmine katkıda bulunmak istiyorsanız lütfen oylarınızı esirgemeyin..bu arada 7 tane seçiyorsunuz o yüzden mümkünse ismi cok duyulmamış olnalara oy verin ki ilk yediye girme sansı artsın bu sayede..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

lp_jean

herkes kendi eserine oy werir sağlıklı bi araştırma olmaz bence

gokhan

bence dunyanın yedıncı harıkasından bırı kız kulesı olmalı nedersını? denızın ortasında denır almıs bı sato...

Mr. MeTaLkiSS

Çok basit kalır diğerlerinin yanında be olm ya..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

slmaky

Eh Mısır tarihini çok severim ondan benim oyum ''Gize Piramitleri- Mısır '' olucaktır...

cassu

dünyanın yeni 7 harikası açıklandı işte yeni dünya harikaları; Çin Seddi, Ürdün'deki Petra antik kenti, Brezilya'daki Kurtarıcı İsa Heykeli, Peru'daki Machu Picchu, Meksika'daki Chichen Itza piramidi, İtalya'daki Roma Coliseum'u ve Hindistan'daki Tac Mahal
DIE4ROCK

lp_s3rh@t

maçu piçuuuuuu sewdim faworim bu :D

Shot at 2007-07-09

§ïяĝαиα

Babil'in Asma Bahçeleri'ne  verirdim oyumu..ama o yok çünkü eskiden seçilmişti ;D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ewrimcan

kabul edilemez olarak buluyorm. sadece oylamaya katılanların görüşlünü içerio. 300 milyon kişi oy kullanmış. dünyada 7 milyar insan var. ki o 300 milyonun içinde defalarca oy kullanan insanlar var. örn: ben.

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

Eheh çindeki 100 kişiden biri çin seddine oy verse çin seddi zaten direk harika seçilmemesi mümkün değil =]
Limp Bizkit forever...

slmaky

Çinlilerin bütün Dünya korkak olduğunu zaten Çin Seddiyle anladılar bide onu harika mı yapıcaklar ewt Dünya'nın en harikası Türk boylarından korkan çinlilerden gelmiştir ama ne yazıkkı bu ne Türkleri ne de Cengiz Hanı durdurmus ve sonunda Pekin halkı açlıktan ölmüştür :P

Mr. MeTaLkiSS

Eet şerefsiz bi halk sonra çeşitli entrikalarla ne asya-hun bıraktılar ne göktürk bıraktılar ne uygur valla adamlar entrikacı =] neyse konu bu değil tabi dünyanın 7 harikasından deam =]
Limp Bizkit forever...

hermione

şimdi de dünyanın 7 doğal harikasını seçiyolarmış. peri bacaları da adaymış...

ewrimcan

yemişim seçimlerini. kim seçecek? ben mi? çinlişler mi? hah!

işine geleni basan basına basalım

slmaky

Hımm...Ben Çoğrafya dersinde görmüştüm Rüzgarla mı ne olmuştu orası bi terimi vardı onun ama neydi nese gayet güzeldir peri bacaları bizim ülkemizden böle şeylerin olması güzel reklam'mımız oluyor yaf :D