Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Transformers

Başlatan Mike989, Temmuz 10, 2007, 05:49:54 PM

Previous topic - Next topic

Mike989

Transformers

Dünyamızda organik kökenli yaşam formatları vardır. Cybertron gezegeni ise başka mekanizmalara kolayca dönüşebilme yeteneğine sahip olan robotların gezegenidir. Bu robotlara "Transform" denir. Her transformer’ın kendine özgü bir dönüşerek değişme şekli vardır.

Transformer’lar iki farklı kampa bölünmüşlerdir. Bir tarafta kısaca Autobotlar denen iyi robotlar vardır. Bunların yöneticiliğini Optimus Prime yapmaktadır ki 18 tekerlekli kırmızı renkli bir kamyona dönüşmüştür. Diğer tarafta ise şeytani ruhlu ve kötü niyetli Decepticonlar vardır. Bunların yöneticisi ise bir silaha dönüşmüş olan Megatron’dur.

Cybertron gezegeninde Energon Küpleri adı verilen yakıt stoklarının azalması üzerine her iki taraf yeni kaynak arayışıyla uzay yolculuğuna başlar. Yeni enerji kaynağı arayışları onları ihtiyaç duydukları mineraller ve kimyasallar açısından çok zengin olan dünya gezegenine getirecektir. Kendilerini kolaylıkla arabalara, deniz araçlarına, uçaklara, kamyonlara, teknolojik cihazlara, hatta insanlara dönüştürebilen Transformerlar, dünyamızın çok kıymetli doğal kaynaklarının kontrolünü ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır.

Dün gittim izledim inanın bu kadar güzel bir film olacağını beklemiyordum. robotları çok güzel yapmışlardı.Bence izleyin :) (Bu arada filmin sonunda What I've Done çalıyor. hatta Soundtrack albümünde bile var :) )

prichuna

Benim için güzel bir nostaljiydi. Çizgi versiyonunu da izlemiştim. Gerçekten iyi bir yapım olmuş. Efektler harikaydı özellikle. Ses dokunuşları da mükemmeldi. İzlerken bir anda kilitleniyorsunuz filme. Her sahnede küçük büyük mutlaka bir aksiyon vardı(:

I_am_free

kamera arkasını izledim.çok süper bişeye benziyor.çizgifilm serilerini hiç izlemedim ama filmini mutlaka izleyeceğim.

raines

cocuk olmamıssın o zaman sen.
bır cocuk transformers ızlemedıyse ben ona cocuk demem. gercı bunlar siz dogdugunuz da flaan gosterılıyodu cogunuz 90lı 91 lı olunca :) ben bile hepsını ızledım sanardım daha oncesı bılem varmıs :)

neyse filme gelelim sizi alıp cocuklugunuza goturebılcek bı fılm
paris hiltonla 1 saat yerıne optimus primela 5 dk gecırebılırım dedirtecek bir film =)

§ïяĝαиα

hmm daha buralara gelmedi..eh burası için de doal ağustosta falan gelir heralde
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

josh duhamel oynuyo josh duhamel oynuyoooo ......

ebru_91

evet lasvegas'ın süper yakışıklısı :D
cursedprincess

raines

evet kız yorumları gelmeye basladı :D
bı kızdan tranformersa ne yorum beklersın zaten =))

hermione

Quote from: black_ece on Temmuz 13, 2007, 07:55:46 PM
josh duhamel oynuyo josh duhamel oynuyoooo ......

ya sadece robotlar oynamıyo mu bunda, insan da mı varmış :D

ebru_91

:D varmış ya yukarda yazıo..
cursedprincess

black_ece

josh duhamel josh duhamelllll =)
yaaa LV den yaa biliyosun sen deeeee
oooo ooo oynuyooooo =)
bi de afişinde gördüm yani
bi de toz toprak içindeydi cillop gibi delikanlı peeh =)

raines

alala ne josh duhamel i ya.
optimus prime var orda n dıon sen :D
kocum ya aglıcam evlenmek ıstıorm onunla gay olcam o robot ıcın :(

Darkshines

Oyunu iğrenç la

raines

yazını senin sonun için silmek isterdim ama silmicem.
eece den azar işitceksin söliyim :D

black_ece

ay yiğit ne diyim böle yazınca gülmekten konuyu unuttum =)
zebani miyim ben yaa =)

bu arada ne oyunu biraz yorum yapar insan darkshines bey :L:L