Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bilgisayar hakkında

Başlatan Kozy_mac, Aralık 30, 2006, 03:57:11 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

bak ya inadınamı yapıon be adam ben 640da cod2 oynuom 20 30 fps belkı alıom bu ne ya ama olsun bu sekılde bıle hala ezıcı bı adamım :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

€roS

bence kendi pc altında ezilmişsin sen baksana 640 one ya detayları nasıl anlıon oyunda ben hiç zevk almam öle kare kare görüntüler böööö  :D abi fear ı oynadınmı hardda ve full ayarlarla oyna efektler kasmıosa en baba pc odur fps leri sen düşün artık :D uçuştamı desem yoksa koşar ayakmı oynuom oyunları desem bilmiorm ;) neyse sen bisi esik pc inle esmeye devam et ;D ;)

tome3.mpq

escem tabe ama bu lafını yaz bıyere eylulde su yenı pc yı alıyım ole cık karsıma :D yoo aslında bu pc lede cıkabılırsın karsıma sorun olmaz ben ne pc lerın aldım anahtarlarını (en cok darkspıderı ezdım ama yahu adam kustu daha mmorpg bıle oynamıo benne :D )

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

€roS

Emin ol ben pcde hiç esilmem başkalarıyla karıştırma :D xps yi de alim evde üçleyelim pcleri hahaaaa ;D

Requiem

Muhabbet koyulaşmış sizin.. =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

I_am_free

valla ne yalan söyliyim ben ekran kartıymış, işlemciymiş hiçbişeyden anlamıyorum, o işlerle abim ilgileniyor ama iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım. biraz konuyu okudum bilgim oldu.teşekkürler

ebru_91

bende anlamam sadece kullanırım :)
cursedprincess

Roswegas

çok da lazım değil bize anlamak

karşımıza çıma olasılığı yüksek sounları çözmeyi öğrenelim yeter