Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

benim babam bilgisayardaki dark angel reesimlerini gördü ve ondan soğumamı sağlayan cümleyi kurdu
'' satanistmi olcan başımıza!!??''
ne alaka fln dinlemedi sildirdi güzelim resimlerimi sil yoksa forwad atarım dip ama o resimlerin geri dönüşüm kutusunda durduklarını bilmio ne garip babam var tanrım!!
cursedprincess

shimy

açıkcası bana sen satanist misin diyene pis dalarım anama küfretse daha iyi ıyyyy :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

benimde odam lp resimleri ile dolu babam bir gün bunlar  kim dedi  dedim bende espirice  bu grup genç baba dedim ananı tanımış olamazlar die  zuahahahha:):):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

delilah

e baban ne dedi ki o zaman :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

lp_mike_chester

ne dion lan dedi tabikide zuahahah bende bişi yok dedim annem çağırıoo seni dedim:):):):)

ewrimcan

siyah giyinenlere toplumun ciddi bi önyargısı var. arkadaşım antakyanın en işlek cadesinde "kedileri seviyoruz" lafına maruz kaldı; kız, adamı dövecekti zorla yatıştırdık.

işine geleni basan basına basalım

tome3.mpq

o deılde bu sıcakda sıyah gıyen satanıst olsa nolur olmasa nolur aklı dengesı yerınde deıldır buyuk ıhtıma woahau ;D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

vallaha çok seve seve giyerim zayıf gösteriyor 8)

tome3.mpq

bak o konuda haklısın sonuna kadar arkandayım ;D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Roswegas

bana annemden başka kimse satanist demedi daha

'siyahtan başka bişey blmessin' falan diyenler oluyo

onlar da çekemiyolar bence,arada kaçırıyolar ağızlarından 'yakııyo lan sana siyah' diye   8)

ama bu ara maviye doğru kaymaya başladım, o da güzelmiş asında

lp_mike_chester

maviyi bende seveerim genelde siyah giyerim ama mavi de çok giysim var:):)

shimy

ehem konu siyah değil 8) metal müzik ve satanizm bağdağtırılması 8) devaamm 8)

tome3.mpq

şu buyuk bı neden
bazı yerlerde allaha olu orta kufreden Kur'an a kufreden peygambere kufreden bunların hepsı metalcı tayfası fazla soze gerek yok sanırım
kımse demesın o yapıosa yapsın ben yapmıorm neden bana yakıstırıolar dıe
mıllet senı benı tınlamaz goz onunde o varsa satanıstsındır ataıstsındır bukadar basıt burda yırtınmak ınsanların aklındakı dusunceyı degıtırmez sadece kendı ıcınızı rahatlatırsınız bellı bı sure ne desem bos olucak nasılsa sız bıldıgınız muabbetınızı yapın dahada yazmıcam buraya dogrunun ne oldugunu ıdrak etmek ısteyen ulassın sabaha kadar anlatabılırım...

Sumween

Quote from: selinkinpark on Temmuz 07, 2007, 10:19:01 PM
Quote from: shimy on Temmuz 06, 2007, 11:49:17 AM
çok saçma hangi ileri zekalının hoşuna giderki satanist olmadığı halde o yakıştırma yapılması demekki öyle bir eğlimi var burdan bu anlaşılır :S
nazlının eğilimi var yani onu mu demek istion hahajhsja :o
benle alakasız insanların benim hakkımda ne düşündüğü umrumda olmaz pek açıkçası... Allahın fadimesi beni satanist sanıyosa ne yapayım yani karşısına dikilip şahadet mi getiriyim? nası görüyosa öyle sanıcaktır bunu engelleme gereği duymam. o gün tesadüfden siyah giydiysem satanist sanar, ertesi gün renkli giyinirim tikky sanar.. ben buna bi tepki vermek zorunda değilim.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

babaannem ewden kovdu beni :D saçları kestirmeden üstüme siyah hariç baska bişi giymeden giremezmişim ewe satanist dedi ewe almadı sokakta kalıorum :( :P