Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

M2M CD'sinin fiyatındaki düşüş

Başlatan §ïяĝαиα, Temmuz 14, 2007, 01:59:38 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Biliyorum çok önemli bişi deil ama paylaşiyim dedim;

ilk çıktığında 39.99 $ olan MTM cd'si Americanas.com sitesinde sadece 29,99 $...komik dimi  :) her neyse sipariş etmek isterseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz...

*Fiyatın bu kadar düşmesinin sebebi ise;bence de artık merak edip alanlar azaldı.Bu satışlara da yansıyınca albümün fiyatını düşürdüler dolayısıyla :)

source:linkinpark-br

not:edit edit edit..benim gözler kendini kaybetti icene yaw..9 deil 29 arkadaşlar =)
bi edit daha:bu albümün fiyatı düşmüş ama resmi bi düşüş deil ama yinede düşmüş siz ona bakın =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

[lp]_endLeSs

gizem yalnız siteye baktım da orda aynen şu yazıyo:

Quotede: R$ 39,90
por: R$ 29,90

sen 9,99 nerde gördün? :S

Roswegas

bi anda o kadar düşmesi imkansız gibi bişey

yanlışlık vardır bi yerde

black_ece

bencede ayrıca AQ burda niye 9.90 a eşdeğer değil 30 liraya yakın para saydım ya

§ïяĝαиα

alala..benim kaynak olarak aldığım sitede 9 yazıodu ama yaw..neyse düzeltelim yanlış anlaşılmasın =)
NETE KAFA İZNİ

black_ece

kör ya ben de saydırıyodum adamlara

§ïяĝαиα

aa bi dakka bi dakka millet bakın suç bende deil sitede önce 9.99$ olarak yazmış soradan edit vermişler..inanmayana orjinal metni kopyalıom =)

Não tinha comprado o Minutes to Midnight por que estava caro?
Confira essa oferta no site americanas.com, apenas R$9,90! E é a versão em digipack [aquela de papelão], que já é difícil de encontrar em algumas lojas.

*19h46: Pelo o que parece, a promoção chegou ao fim. O preço atual é de R$29,90.burası edit kısmı

NETE KAFA İZNİ

Roswegas

Quote§ïяĝαиα 

aa bi dakka bi dakka millet bakın suç bende deil sitede önce 9.99$ olarak yazmış soradan edit vermişler..inanmayana orjinal metni kopyalıom =)

Não tinha comprado o Minutes to Midnight por que estava caro?
Confira essa oferta no site americanas.com, apenas R$9,90! E é a versão em digipack [aquela de papelão], que já é difícil de encontrar em algumas lojas.

*19h46: Pelo o que parece, a promoção chegou ao fim. O preço atual é de R$29,90.burası edit kısmı

burdan hiçbişey anlayamasama da ;
''haaa tamam sirgana , o zaman sorun yok''

[lp]_endLeSs

gizem farkındasın demi bu promosyonmuş..yani sadece web sitesinin sunduğu bi satış imkanı gibi bişey..
MTM in fiyatında düşme falan yok..

§ïяĝαиα

evt biliom yaw net promosyonu...olsun yinede bi düşüş var demi ben onu kastetmeye diyorum tüm bunları =)
NETE KAFA İZNİ

[lp]_endLeSs

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 14, 2007, 09:59:53 PM
evt biliom yaw net promosyonu...olsun yinede bi düşüş var demi ben onu kastetmeye diyorum tüm bunları =)
iyi de promosyonlar fiyatı düşürme amaçlıdır zaten :S

bak bu benim albüm ilkçıktığı hafta koyduğum haber:

QuoteMinutes To Midnight bugün çıktı ve eğer albümün çıktığı bu hafta içerisinde alırsanız bir daha ki hafta yada 2 ay sonrasına göre daha ucuz(muş)..

Farklı mağzalardan albüm fiyatları:

Circuit City - $8.99 (CD), $13.99 (CD [Clean]), $27.99 (CD/DVD)
Target - $9.99 (CD), $22.49 (CD/DVD)
Best Buy - $9.99 (Special Edition $16.99) - on the front cover
iTunes- $10.89 (CD + Bonus Material)
FYE - $12.99 (CD), $19.99 (CD/DVD)
Amazon- $9.99 (CD), $22.49 (CD/DVD)
Walmart- $9.72 (CD [Clean]), $22.88 (CD [Clean]/DVD)

Fiyatlar ilk haftaya ait..ve CD için yaklaşık 10$..
şimdi bu sitelerdeki fiyatlar CD için yaklaşık 14$.

....

§ïяĝαиα

yaw o mesajda promosyonların fiyatı artırmak gibi bişi olduğunu mu sölemişim ben..tabikide promosyonlar fiyatı düşürme amaçlı ..ben sadece fiyatın düştüğüne değinmek istiyorum değindim de her nese devam
NETE KAFA İZNİ