Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

seyircisiz oynanan hiç bi maç zaten Galatasaray a kötübi sonuç getirmemiştir..sadece izlerken çok zevkli olmayacak o kadar..ama yenme konusunda hiçbi sorun yaşayacaımızı sanmıyom..

lp_ken_an

http://img467.imageshack.us/img467/1633/galatasaray20072008fiksnq1.jpg

zamanı gelınce bakarız belki işimize yarar

slmaky

Seyircili ilk maç 12.hafta herkes Sami Yen'e

lp_mike_chester

bir bir fenerbahçeli olarak  7.hafta galatasaray-beşiktaş maçı seyircili olmasını isterim bu fenerbahçe içinde olsa kararım aynıdır yoksa derbi seyircisiz çok zevksiz olur...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Mr. MeTaLkiSS

O ilk maç var yaaaaaa nası muhteşem coşkulu olur ha ona gitmek lazım muzzy acayip olur lan =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

gideriz abi =)...işin kötüsü tüm ankara maçları ilk yarı Sami yen de yaw..koskoca 16 hafta ank da GS maçı yok..17. hafta oftaş maçı var bi..nası dayanacaz o kadar..gideriz ist a dayanamayız =)

Roswegas

Hazırlık maçında Bochum a 2-1 yenildik

skor o kadar önemli değil benim için ama bazı oyuncular farklı mevkilerde denendi;Linderoth sağ bek, Tomas ön libero oynadı (15 ye yakın da top kaybetti)

Neyse takım otursun sezon başına kadar bize yeter. 4 ağusutosta da izmir de maç var(karşıyakayla). gitmem diyodum, Lİncoln orda oynayacakmış.e gidebilirim o zaman dedim =)

muzzy

izmirde oturuosan gitmessen ayıp yani..yuh derim aman yapmayın böle şakalar =)

lp_mike_chester

izmir de oturuyosan gercekten gitmezsen ayıp... ben FENERBAHÇE liyim  izmirde otursaydım giderdim valla FENERBAHÇE nin maçlarına...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Roswegas

hazırlık maçları zevksiz olur aslında, çok oyuncu değiştirilir , hırs yoktur falan

ama geçen sene V.Manisa maçında uA ların arasında coşarken 4 golümüzü de görmediğimi,maçın da zaten %10 unu falan seyrettiğimi düşününce..

gidiyorum..=)

muzzy

kalli ninisteği doğrultusunda hasan kabze-orhan ak-cihan ve necati ateş gönderilecekmiş..hasan ve orhanla trabzon ilgileniyomuş..

ANTİ-soad

Quote from: muzzy on Temmuz 25, 2007, 11:54:02 PM
kalli ninisteği doğrultusunda hasan kabze-orhan ak-cihan ve necati ateş gönderilecekmiş..hasan ve orhanla trabzon ilgileniyomuş..
kardeş kalli en iyisini yapıyor galatasarayın necatiyle hasan kabzeyle felan yürüyeceği yok eskisi gibi gençlere (20 yaş altı) daha çok forma vermeleri lazım
her zaman arkasına bakan bir paranoyak gibiyim

berkut96

muzzy

şerrefsüz necati sanki bana Hagi sanıo kendini ne laflar etmiş..yokpara lazım onun için satıolar..benden başkası para etmezdi filan die..lan öküz senin neyin para etsin hayvan herif..

lp_ken_an

he ya salak herif mal mal konusmuş..