en sevdiginiz çizgi fim veya çizgi dizi nedir?

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:33:44 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

scooby doo izliom artık :D
cursedprincess

chester94

simpsons,family guy,cat dog

Scofield

voltran he-man hastasiydim bu cizgi filmlerin.. he-man oldugu gun disari cikmasdim hic :D tsubasda gsldi adam bi sut cekerdi oteki bolum gol olmasini beklerdik :D

§ïяĝαиα

kesinlikle family guy,shaman king [bunu bilen varmı:D]pavır rencırs se.pe.de.,witch :P andy nin nesi var'a özellikle biterim mesela..yaw jetix'te yayınlanan çizgifilmlerin hepsine bitiom anlayın işte..tatilde ve okul çıkışında ii gidior yaw kafamı dağıtıyo =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

bide geçen yaz martin mystery vardı oda güzeldi
cursedprincess

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 12, 2007, 11:33:00 PM
bide geçen yaz martin mystery vardı oda güzeldi

onun çizgi romanları çok güzel ya bi deneyin :)

I_am_free

south park
tom ve jerry

wape

bugün dragonball u gördüm özlemişim ya güzel çizgifilmdi, yaratıcıydı, abimle hareketlerin bazılarını denemeye çalışıyorduk, bizde onlar gibi uçabiliyoruz :D

delilah

ben hala ay savaşçısını çok özlüyorum :'(  bi de bu aralar jetix açık oluyo evde can sıkıntısında.. witch i veriyolar aslında güzel ama hep aynı bölümleri veriyorlar.. sanki hep aynı bölümü veriyorlar gibi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ebru_91

sıkıcı o winx daha güzel :D
cursedprincess

I_am_free

Quote from: delilah on Temmuz 16, 2007, 12:49:41 AM
ben hala ay savaşçısını çok özlüyorum :'(  bi de bu aralar jetix açık oluyo evde can sıkıntısında.. witch i veriyolar aslında güzel ama hep aynı bölümleri veriyorlar.. sanki hep aynı bölümü veriyorlar gibi..
evet ya ay savaşçısı çok güzeldi acaba biraz ısrar etsek tekrar koyarlarmı tv ye :D :D ;)

click

cedric , tom ve jerry , the simpsons

ebru_91

8 yaşındayken hayat gerçekten güzel  ;)
cursedprincess

wolkan_lp

catdo,ciyak kedi we rugratslar tek geçerim=)

chaz_lp

simpsons, pokemon, madagascar, happy feet,sünger bob hastasıyım bunların yaa =)haa bide cedric var