Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Linkin Park'ı Miami'de Kim Görmek İster ?

Başlatan §ïяĝαиα, Temmuz 19, 2007, 11:30:24 AM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

The Mix Tv ve Experiment Cultural Interchange'in ortak çalışması olan bi yarışma..Katılabilmek için bir soruyu yanıtlayıp vereceğim linkteki formu doldurmanız gerekiyor..Soru şu;

"Yaratıcı yaşamda Linkin Park ve My Chemical Romance'a katılıp onları yetenekli yapabilmek için ne yapardın?"

Seçilecek en iyi cevabın sahibi olan kişi Miami'ye gitmeye ve Pro.Rev'deki tüm şovlara katılmaya hak kazanacak.Kazanan 31 Temmuz'da Mıx Tv'nin The Young Band programında duyurulacak.

Katılma şartları;
    18 yaş üstü olmak
    Pasaport sahibi olmak
    9 ve 11 Ağustos tarihleri arası Amerika'da bulunma

..şartlar böyle..sorulan soruyu yanlış çevirmiş olabilirim bi yerinde anlam bozukluğu olabilir =) her neyse katılmak için buraya..! tıklayın..

NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

walla bu sitede kimse görmek istemez:):):) ya inş seneye burda olurlar ve tüm lpft kardeşlerimizle gideriz...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

shimy

ahaha soruya yanıt veriyorum 1 yıldır fan sitesinde gözümü kırpmadan modluk yaptım :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

tabi yeşim hizmetlerini unutmamızın mümkünatı yok..yarışmayı formaliteden sen kazandın miami yolcususun hadi baam =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

yani önerseler giderim teklifleri bekliyorum (şeklindeki geyiklerimi yapıp başlığı mahvettim ben gideyim) :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...