Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Jean-Christophe Grange

Başlatan §ïяĝαиα, Haziran 18, 2007, 09:27:31 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

Fransız yazar Jean-Christophe Grangé 1961’de Paris’te doğdu. Serbest gazeteci olarak çeşitli haber ajansları ve gazeteler için çalıştı. "Paris-Match" için gezi-macera röportajları, "Figaro Magazine" için bilimsel röportajlar hazırladı. Leyleklerin göçü üzerine hazırladığı yazı dizisinden esinlenen "Leyleklerin Uçuşu" adlı ilk romanı 1994’te yayımlandı. Bu kitap sekiz bölümlük bir TV dizisi haline getirildi. Fransa’da 450 000 adet satan ve dünyada 20 dile çevrilen "Kızıl Nehirler" yazarın ikinci romanı. Grangé’nin üçüncü romanı "Taş Meclisi" ise eylül 2000’de çıktı ve yalnız Fransa’da kısa sürede 150 000 adet sattı. Mathieu Kassovitz tarafından filme çekilen ve başrollerini Jean Reno ve Vincent Cassel’in oynadığı "Kızıl Nehirler" Hollywood’u keşfetmek için iyi bir koz.Bunlar da yazarın kitapları:
Kızıl Nehirler-Ocak 2001

Kurtlar İmparatorluğu-Temmuz 2003

Leyleklerin Uçuşu-Mayıs 2002

Zener'in Laneti-Ekim 2005

Siyah Kan-Mayıs 2005

Taş Meclisi-Ağustos 2001

ben bu adama bayılıom yaw..olay örgüsü muhteşem..Siyah Kan mükemmel bi kitap..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Roswegas

kurtlar imparatorluğunu okumuştum

kitap çok güzeldi

sonra filmine gittim..araya kadar olan bölümden sonra ooohh dedim film başlıyo.sonra 2.bölümde bi baktım senaryo değişmiş sinir oldum

selinkinpark

kızıl nehirler ve kurtlar imparatoruğu mükemmeldi.
sonra filmini izlemiştim baya iyiydi=)

shimy

kızıl nehirler kurtalr imapatorluğu ve siyah kan.... abi polisiyede bu adamı tek geçerim açıkcası
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

evt bende..kitapları harika..siyah kan'ı 3 gecede bitirdiydim..hatta ders dinlemeyip onu okumuştum..
NETE KAFA İZNİ

black_ece

polisiye değilki gerilim aksiyooon =)
siyah kan
kurtlar imparatorluğu
kızıl nehirler bunları bu sırada okudum
mükeemmel yazıyoo

ebru_91

bu adamın kitaplarından bi tek zenerin lanetini okumadım en son okuduğum kitabı siyah kan romanlar çok dahice ya en sevdiim yazarlardan birii süpppeerrrr
cursedprincess

mthnLP

bende bir tek kızıl nehirleri okudum.fena degildi.filminide izledim.kitabı filmine tercih ederim.daha geniş

Mike989

kızıl nehirleri okumuştum. çok güzel bi kitaptı

§ïяĝαиα

ya tabi insan kitabı filme tercih eder..kitapta kendi dünyanı kurarsın ohh mis..mesela siyah kan'ın filmi çekilse izlemeyebilirdim..:)..ama her neyse bu adamın mükemmel olduuunda hemfikiriz dimi :)
NETE KAFA İZNİ

black_ece

adam bence piskopat yani pisiko olmasa bile bi bozukluğu var
böyle yazamaz  normal bi insan

maneater

siyah kan muhteşem bi kitaptı.kitabın son bölümünü okuyunca öyle bi şoka girdim ki 10 dakka kitaba bakakaldım resmen.ama çok güzel yazıyo ya..birazda psikopatlık var evet.normal biri böyle yazamaz yani
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

Mrs.BENNINGTON

bende jean reno manyakıgından izlemiş oldgm bi kızıl nehirler filminden baslamıstı grange merakı öle öle okumaya basladım bu adamı ve okudukca hayranlık uyandırdı bende harika bi anlatımı var kitaba baglıo sizi okurken..