Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Seçim

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 12, 2007, 12:17:09 PM

Previous topic - Next topic

seçim olucak hangi partiye oy atardınız ??

akp
chp
dp(anap-dyp)
mhp
genç parti
sp
işçi partisi
tkp
ödp
bbp
shp
dehap
diğer

sceptical

ya hiç biri birşey yapmaz bunların hepsi aynı bok hepsi başa gelene kadar anlatıp duruyorlar zaten
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

lpanil

CHP atatürk için ;D ;D
LiNKiNPRK of course

Mr. MeTaLkiSS

Oha lan bu sitede bile %21.7 oranda akp çıkıyosa biz cidden boku yedik bu seçimde gençler...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

chp açık ara önde şuan hiç diilse bizim forumda..ben hiçbiri derdim ama onun yerine dier dedim :D bağımsızlar gururumuz..:P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mr. MeTaLkiSS

Ama orana bi bak ya %21.7 daa burda ne demek ki buraya gelen çoğu insan kültürlü fln e bi de doğuyu düşün hepsi akpye vercek zaten... offf
Limp Bizkit forever...

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Haziran 15, 2007, 01:43:37 PM
Oha lan bu sitede bile %21.7 oranda akp çıkıyosa biz cidden boku yedik bu seçimde gençler...
öyle olucak sanırım evet :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

ya ısın gercegını konusmak gerekırse kı herkes bunun farkında sanırım akp bırıncı chp ıkıncı :S

Roswegas

ben oy kullanmıyorum ama kullnasaydım EMEP ya da CHP ye atardım

lp_jean

"hamilelik 3 aya incek" vaatini bende duydm çok mantıklı  :P ;D

sümeyye

tabikidee akp ye veririm
...kendime sarılır donarım!!!...

Umut neredesin,yine bittin,nerelere gittin...Ben seni göremeden!!!

sadık

Cumhuriyet yürüyüşlerinden sonra oy kullanmaya gidecek olan seçmen sayısı öncekilere göre baya artacak.Buda CHP'nin işine gelecek.Cahil kesimin çok olması sebebiyle belki akp(Acilen Kadrolaşmalıyım Partisi) yine birinci parti olabilir ama akp meclise girecek olan pkk uzantılı serefsizlerle koalisyon yapmazsa(yemez zaten) akp'nin hükümeti kurma şansı da kalmayacak.Diğer partiler zaten akp gibi yobaz bir partiyle koalisyon yapıp orduyu arkalarına almaya cesaret edemeyeceğine göre hükümeti kurma görevi CHP 'ye verilecek ve CHP-MHP ya da CHP-GP ortaklaşa hükümeti kuracak.Sonra Cumhurbaşkanı seçimlerine gelinecek ve bu seferde akp oylamaya katılmayacak.Cumhurbaşkanı yine seçilemeyeceği için tekrar seçimlere gidilecek.Bu seçimde de halk hükümeti kurabildiği için CHP'yi ödüllendirecek ve tek başına CHP iktidar olacak.Ama 22 Temmuz'da akp %28'in altında kalacak.CHP ise %26 civarında olacak.Gerçek budur.Öyle akp'yi açık ara birinci olarak gösteren anket tüzüğüne uymayan şirketlerin yapmış olduğu anketleri sallayın.Bunların hepsi ebesinin nikahını görecektir.

Mr. MeTaLkiSS

La burda bile %25 oy almışlar abi ben harbi tırsıyorum ya..
Limp Bizkit forever...

MYSTeRY;)

kim seçilirse seçilsin tr kolay kolay adam olacakmı acaba  :-\
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

click

ÖSS kalkacak CHP !!!!  :D ;)

ebru_91

daha çok var kullanmama karar vermedim hangisi mantıklı gelirse ona atıcam oyumu o yüzden hiç siyasi tartışmalara girmiyorum herkesin kararı kendine sonuçta
cursedprincess