Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Papa Roach

Başlatan folligue, Şubat 03, 2007, 12:27:39 PM

Previous topic - Next topic

folligue

Grup Ocak 1993 Jacoby ve Dave'in futbol macında karsılasıp müzik muhabbeti ile biten konusmaları sonucunda ilk adımını atmıstır...Daha sonra grup Will James(bass) ve Ben Luther(trombone) tanısmıs ve ilk bilinen Papa Roach grubunu olusturmuslardır...İlk katıkdıkları bir okul yarısmasında Jimi Hendrix'in ünlü Fire sarkısı cover yapmıslardır fakat gitarist olmadan yaptıkları bir müzik oldugu için birinciligi elde edememişlerdir...Mayıs 1993 Ben Luther'in yerine Jerry Horton(gitar) gruba eklenmiştir...En basta calısma konusunda sıkıntı cekiceklerini düşünmüşlerdi çünkü Jerry baska bir okulda okumaktaydı...O yüzden grup bir süre Dave'in evinin garajında calısmıstır...1994'te ilk EP'lerini verip Potatoes For Christimas albümünü cıkarmıslardır fakat bu arada Dave Buckner sehir dısında Güzel Sanatlar calısmak için grubu bir süreliğine terk etmiştir yerini Ryan Brown ile doldurmuslardır...Will James'in her yaz tatilinde Kiliseye eğitilmeye gönderilmesi yüzünden grupla yolları ayrılmıs ve yerini Tobin Esperance doldurmustur...

1997'de ilk albümleri olan Old Friends From Young Years'ı cıkarmıslardır...Bu sıralarda cıktıkları turlarda Incubus,Static-x,Far,Powerman 5000 grublarının arkalarında calmıslardır...

1998'de 5 sarkılık bir albüm yayınlamıslardır(5 Tracks Deep).1000'in üstünde kopyası satılınca bu Warner Bros'un dikkatini cekmiştir...Bu albümün içinde Last Resort,Broken Home,She Loves Me Not gibi daha sonraki albümlerinde cıkıcak sarkıları bulunmaktadır...Warner Bros bir süre gruba plak cıkarma konusunda yardımcı olsada sonunda bu amacından vazgecmiştir...Bunu üzerine Papa Roach kendi imkanları ile yeni bir EP cıkarmıstır Let' Em Know adında...Gayet güzel bu calısmanın ardından Jacoby Dreamworks'le irtibata geçmiş ve 1999 ekiminde anlasmıslardır...

1999da Infest albümlerini acıga cıkarmıstırlar....Bu albümdeki cogu sarkıları önceki EPlerden kopyalanmıs ve daha iyi bir sekle getirilmiştir...30000 kopyası satılmıstır...Bu sırada Last Resort videolarını cıkarmıstırlar...

2000'de oZZy Fest'de yer almıslardır...İngiltere ve Amerikada turnelere cıkmıstırlar...Bu gelişmelerin üstüne LoveHateTragedy(İlk müzik tarzı değişimini bu albümle gösterirler...Cift gitar ile calısmıslar ve turnelerde cift gitar olarak sahneye cıkmıslardır.) adlı albümlerini cıkarmıslardır fakat bu Infest kadar tutmamıstır...2003'ün sonlarına dogru 3üncü albümleri olan Dancing in the Ashes(bir süre sonra ismi Getting Away with Murder'la deiştirilmiştir.)yapmıslardır...Howard Benson gibi önemli bir prodüktör ile calısmıslardır(ki bu adam Take Me ve Scars'ın sarkı sözlerini yazmıstır.)

Getting Away With Murder klibinden sonra albüm Infest'in rekor satısını kırmıstır...Scars'ın yayınlanmasından sonra albüm yaklasık 1 milyon kopya satmıstır ve ödüllendirilmiştir...

2006'da 4üncü albümleri olan (ki bana göre en güzeli) The Paramour Sessions'u yayınlamıslardır...To Be Loved bu albümün ilk singledır ve bayaga ilgi toplamıstır...Getting Away with Murder albümüne benzer bir tür izlemişler fakat Hard Rock Parcalara daha cok önem vermişlerdir...

Grup üyeleri:

Simdiki:

* Jacoby Shaddix – Lead vokal/sözler
    * Jerry Horton – Gitar, back vokal
    * Tobin Esperance – Bass, guitar, back vokal
    * Dave Buckner – Davul, perküsyon, back vokal

Favorilerim:

Last Resort
To Be Loved
She Loves Me Not
Never Enough
Take Me
Blanket of Fear
Revenge                               denemelisiniz...

Elimden geldiği kadar çevirmeye calıstım umarım güzel olmustur... :mrgreen:

In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

black_ece

iki şarkılarını dinledim
cut my life into pieces>>ki ismi bu muydu şarkının hatırlamıyorum .)
bi de decompression period
decompression period daha güzel ama diğeri de coşmalık
başka bişiy de bilmiyorum :)

folligue

sarkının adı last resort hos bi sarkı ama...

Denemek istersen sana Blanket of Fear'ı tavsiye ederim hard rock capında harika bir sarkı...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Requiem

4-5 parçalarını dinlemiştim.. Aralarından en çok ısındığım "Between Angels & Insects" olmuştu.. Bunu da dinlemeyen kalmamıştır heralde =)

Bi dahaki sefere resim koymaya da üşenmezsen iyi olur.. Hazır mesaj bölümüne imageshack kısayolu da konmuşken.. Şimdilik ben koydum =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Kozy_mac

bu elemanlar ilk dinlediğim yabancı metal grubuydu.3 4 şarkısı baya hoşuma gidio broken home da güzel bi şarkılarıdır
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

black_ece

sen bana last resort u çalıp göndericektin kozy unuttum sanma :)

sfeX

last resort çok güzell
not listening'te
decompression'da
hepsi güzel hepsi :bonus:
ooooo çok seviom bn bunları.
ama solistleri böle hafif şizofren bir insan gibi gelio.nerden böle bi kanıya vardım onu da biliorm :soru:

gabberhead

seviyom papa yı ben çok güzel müzikleri var

Mr. MeTaLkiSS

Last Resort cidden de iyi şarkı ama mesela bana she loves me not çok monoton geldi beenmedim yani ama grup olarak fena değiller.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Kozy_mac

genelde şarkılarında aynı ritimleri kullanıolar...
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Sumween

Bnde iki şarkısı var tam anlamıyla ''dinledim bunları'' diyemem o yüzden..
Between angels ...  ve she loves me not. sevdim ikisini de..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LpNumB

bnde scars ı we time is running out u rdayo da duymştm ordan indirmştm hoş parçalar :)

Mr. MeTaLkiSS

Şu Papa Roach'u bi Yabancı Rock'a taşısanız ya.. Metal değil şayet kendisi..
Limp Bizkit forever...

shimy

peki taşıyalım =) yabancı rocka hugolandı :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Tank you =] Eh Papa Roach'a deam o zaman millet :P
Limp Bizkit forever...