Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

300

Başlatan tome3.mpq, Temmuz 18, 2007, 05:04:57 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

300
[youtube=425,350]bzJBuDiGpLI[/youtube]

müziği hoş

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Hakkaten süper yapmışlar müziğin görüntülerle uyumunu.. Zaten filme hastayım =)
Bu da benden..

[youtube=425,350]krrOgRIttKc[/youtube]
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

izlediğim en mükemmel filmlerden biri..müzikler efektler mükemmel..

tome3.mpq

yok aslında ben muzıgını sewdım fılım efekt olarak belkı guzeldır ızlemedım ama aşırı derece abartı 300 yunan askerı koskoca pers ordusunu dagıtacak hahah (şu klıpdekı goruntulere gore abartı dedım yane)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Zaten koskoca Pers ordusunu dağıtmıyor.. Sadece ağır kayıplar verdirip Yunan ordusuna o geçitte zaman kazandırıyor.. Filmin yönetmeni de zaten bu abartılmış,efsaneleştirilmiş halidir diyor.. Belgesel çekmiyolar sonuçta..

Bırakın Matrix'e, Transformers'a saçma demeyi efektlerin, emeğin güzelliğinin tadını çıkarın =)

muzzy

kesinlikle abi saçmalığına bakıcakolursan bi zevki kalmaz..ki bide şu var filmde üstleri gelenleri öldürme şekilleri inandırıcı olmuş saçma sahneler olmamış çok..ama tabi abartı tamamen..

tome3.mpq

valla ne diyim ben abartı fılımlerı sevmem şole bı warcraftın fılmını cekseler (duyduguma gore baslamıslar ama nekadar gercek bılemıcem) + diablonun fılımı cekmeye baslamıslar koray on koltuklarda gormeyı beklıorm senı :D

Requiem

Tabi ki =)

ebru_91

çok güzel bi film müzikte uymuş
cursedprincess

Scofield

bnmde izledigim en gsl filmlerden biri ozellikle soundtrackleri harika...

InnOCenT_SiNNeR

cok guzel bi film

Doqqyjuice

cizgiroman uyarlaması oldugundan dolayı bu kadar abartı :) normalde oyle dagılan bi pers ordusu veya cesetlerden duvar yapabilecekleri kadar agır bi zaiat olusturmuyolar :) sadece ates gecitlerinde 7 gun boyunca dayanıyolar... aslında yine cok onemsiz 1 hafta... savasın kırılma noktası meclisin toplu saldırı onerisini kabulune... bide leonidas ın "boy-lovers" diye dalga gectigi atinalıların pers donanmasını dagıtmasına dayanıyo... hörmetler :D
Remember remember the nineteenth of November...