Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Melekler ve Şeytanlar

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:37:25 PM

Previous topic - Next topic

thanoth

yetersiz bilgi birikimiyle aynı aptalca* şeyleri (kim bilir nerden duydu?)
kitaplarında ısrarla,üstüste ve dur durak bilmeden tekrarlayan bu adamcağızdan tiksinmemek zor.

Pagan dinlerinden aldığı "ilhamla" daha en az 12 kitap yazacağını da belirtmiş kendisi.

Varolsun.(olmasın)

Q:Niye aptalca?
A:En basit anlatımıyla,bahsettiği şeylerden çıkarılabilecek anlam neredeyse sonsuza yakındır."Bu sembolün anlamı budur,bununki şudur bak bilin ha" diyen ve bunu milyon kere
pervasızca tekrarlayan Dan Brown adamı hem kitabın verebileceği herhangi bir zevki mahvetmekte hem de insanlığı (en azından beni) öfkeden kudurtmaktadır.

Yani hayır,bu adam sürükleyici değildir Halil. Bofurdasan da değil,hofurdasan da değil.

Q:madem sevmiyon,niye okudun be adam bu Da vinci'nin zırzırını???
A:Napim...annem almış boş boş duruyodu salonda,yazın da başı,görüyosun ya buhranvari günler...Ama yaptığı her açıklamada durup soluklanmam gerekti,dimağım zorlandı,hatırladıkça hala sinirleniyorum.

Ama fena mı,diycek bişeyim oldu (wuhu)

hermione

aaaa çok şaşrdım hakkatten  :o
melekler ve şeytanlarla ilgili ilk defa böle bir yorum gördüm ama hoş olmuş burak..:Dsanırım seni dinlerle ilgili yaptığı yorumlar rahatsız etti.
benim fikrime gelince acayip sürükleyici bi kitap..
kovalamaca, cinayetler çok süperdi,bi tanesinin bari kurtulmasını çok istedim
özellikle sonu tam bir şoktu benim için...

ama benim favromi kesinlikle ihanet noktası :D

thanoth

öhöm...aslında melekler ve şeytanlar'ı okumadım :D

Da vinci'nin zırzırını okudum ve zar zor kurtuldum-Dan Brown adamına kusacağım nefreti de nereye kusayım bilemedim (bakınız Süleyman boy'un anahtarı,birazını da oraya kustum hehe)

Benimki aslında sadece da vinci'nin zırzırını çevreleyen bi yorum ^^
ilginçtir ki kimse ona topic açmamış,şimdi farkettim.
Bunu da okuyamam...gerçekten...öleceğim kesin,ama yalnız öleceğim değil-yanımda birilerini de götürürüm...

Ki,bu yayımlanan ilk (ve nispeten çok daha başarısız olan) kitabı,bunun daha da kötü olduğunu varsaydım şimdi.

Dur ya,yoksa ihanet noktası mıydı ilk...Neyse ben zati adamı sevmiyorum (dedi ve kestirip attı) :D

hermione

ehuhehehehe :D alemsin  :D
da vinci şifresi ilk kitap ve bencede içlerinde en sıkıcı kitap, yani sıkıcıdır demiyorm ha içlerinde en sıkıcıdır diorm :D
ama melekler ve şeytanlar çok farklıdır, oku gerçekten çok seviceksin.çok sürükleyici bi kitap....ihanet noktası ise 4 .kitabı ve benim en son okuduğum dan brown kitabıydı ama ciden süperdi :D
sen sevmiyosun, okumazsın ama ben yinede tavsiye ediyorm  ;)

selen

en etkilendiğim kitaplardan biri bence herkez okumalı sonunda en çok şaşırdığım kitap

lp_d!do

benim bu güne kadar okuduum en güzel,en şaşırtıcı,en sürükleyici kitap melekler ve şeytanlar.tavsiye ederim okuyun bnce de.
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

lp_cansu_mike

mükemmel bi kitap bence de yalnız bişey farkettiniz mi melekler we şeytanlar ın da vinci den once çıkması gerekiyordu.eğer okuduysanız da vinci yi kitabın başlarında vittorya dan bahsetmiş.ama yine de mükemmel bi kitaptı elimden düşüremedim diyebilirim.Herkese de oneririm yani bence herkes okumalı yok bole bişi :D

lp167

dijital kalede susan flecther , melekler ve şeytanlarda vittoria vetra bu ikisi bitirdi beni:)ya bir kitap kahramanı bu kadarmı gerçekçi ve güzel anlatılır.

lp_ali_mike

mükemmel bi kitaptı herkeşlere oneriorm abi bi kitapta ayrıntılar bu kadar zevkli we güzel mi anlatılır yaaaaa :D

lp_mike_chester

ben okudum güzel bir kitap banada arkadaş tavsiye etmişti...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

ya bunun filmi nezamn çıkıomuş?

mentor

da vinci code ile cok benzerlık taşıyor bence
Rüyamda bir telefon çalıyordu, ama gerçeklik mi rüyama sızdı yoksa rüyam mı gerçekliğe karışıyor, ayırt edemiyorum.
...
telefonu açıyorum. tyler çıkıyor

Kozy_mac

dan brown yetime tarzını kitaplarına açok iyi adapte etmiş...
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!