Arkadaşlar güzel bir oyun söyleyin Torrent'den indireyim

Başlatan makinacı, Haziran 25, 2007, 10:16:41 AM

Previous topic - Next topic

Requiem

Quote from: Roswegas on Haziran 27, 2007, 12:01:28 PM
the ngodfather mafya falan gta tipi oyunlar mı?

Aynen öyle.. ama kesinlikle Mafia 'yı almanı öneririm.. Şahsen ben oyunda gerçekçilik arayan bi insanım ve hayatımda 1930'ların havasını bu kadar güzel yansıtan bir oyunla daha karşılaşmadım =)

The Godfather da arabaya bindiğimde araba kontrollerinin uzaktan kumandalı oyuncaklar gibi olduğunu gördüğüm anda bıraktım..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Kozy_mac

track mania indirebilirsin hoş bi alternatif araba yarışı oyunu :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

matrax_zalim

bende c&c generals i tavsiye ederim.ikinci versiyon olan zero da süper.ama son çıkan tiberium wars pek iyi deilmiş.oynamadım hiç
D R A U G A R

Darkshines

Quote from: Requiem on Haziran 27, 2007, 12:20:18 PM

Aynen öyle.. ama kesinlikle Mafia 'yı almanı öneririm.. Şahsen ben oyunda gerçekçilik arayan bi insanım ve hayatımda 1930'ların havasını bu kadar güzel yansıtan bir oyunla daha karşılaşmadım =)

The Godfather da arabaya bindiğimde araba kontrollerinin uzaktan kumandalı oyuncaklar gibi olduğunu gördüğüm anda bıraktım..

Arabalar kutu gibi onun haricinde güzel (: Mafia'yı hiç denemedim edinirim.Bu arada Rise of Apocalypse oynadıysan ve sevdiysen o oyunun aynısı Ultimate Alliance'ı indir

makinacı

Quote from: Darkshines on Haziran 29, 2007, 12:22:39 AM
Quote from: Requiem on Haziran 27, 2007, 12:20:18 PM

Arabalar kutu gibi onun haricinde güzel (: Mafia'yı hiç denemedim edinirim.Bu arada Rise of Apocalypse oynadıysan ve sevdiysen o oyunun aynısı Ultimate Alliance'ı indir

3 gündür oynuorum 4 bölümlü oyunun daha 2. bölümünü bitiremedim...manyak sürükleyici yaa...tawsie...

öbür ay dediğini indiricem...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

I_am_free

age of empires

bloodwrath

True Crime:NewYork City

slmaky

Madiavel Rome Total War II
Mükemmel bişi 1080 yılında başlıyorsun ve tarihsel olaylara yer veriyor Amerikan'ın keşfi Moğol istilasi Cihad çağrısı,haçlı seferi hepsi var çok güzel 1 strateji oyunu aylardır oynuyorum biteremedim :D

wape

Quote from: slmaky on Temmuz 17, 2007, 08:00:59 PM
Madiavel Rome Total War II
Mükemmel bişi 1080 yılında başlıyorsun ve tarihsel olaylara yer veriyor Amerikan'ın keşfi Moğol istilasi Cihad çağrısı,haçlı seferi hepsi var çok güzel 1 strateji oyunu aylardır oynuyorum biteremedim :D
total war rome daha iyi bence, asker çeşidi güzel oluyor. bide bi versiyonu var hunlarla alakalı oda iyidir gece baskınları yapıyon meşalelerle, çok gerçekçe bi oyundur savaşta askerlerin satışı falan. tam 300 spartalılık askerlerde var hatta ;D
bende mafia oynadım ama bitiremedim ya
araba kullanması çok hoş mafia da motor sesi, araba sürmenin gerçeklikle alakası falan güzel
ben gemili yerde kaldım geçemedim bilen varsa yardım etsin :-[
bide hitman serisi güzeldir, 3ü bitirdim sevdim ama kısa olmuş biraz

DarKSpideR

Ekran kartın yeterse Lost Planet'i öneririm. Min. X1300 dengi bir kart istiyor. Başka da oyun bilmiyorum ki :S Aklıma gelmiyor. 1 tane daha geldi :D Driver : Parallel lines mdur nedir. Arkadaş oynuyordu. Güzel gibi. Gta, Mafia karışımı gibi.
GanTz... 4Ever...

Darkshines

Godfather yaramazmış.Scarface'i dene.

tome3.mpq

wape pm den takıldıgın yerlerı sole mafıa hakkında ıstedıgını yazıyım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Quote from: wape on Temmuz 18, 2007, 06:46:51 PM
bende mafia oynadım ama bitiremedim ya
araba kullanması çok hoş mafia da motor sesi, araba sürmenin gerçeklikle alakası falan güzel
ben gemili yerde kaldım geçemedim bilen varsa yardım etsin :-[

Sanırım vapurlu kısımdan bahsediyorsun.. Vapurda düzenlenen party gibi bir şey var.. Ordaki mafya liderlerinden birine suikast düzenlemen gerekiyo.. Ancak vapura ilk olarak seni almayacaklar bir yerden denizci kıyafeti bulman gerekiyordu tam yerini hatırlayamıyorum şuan..

Daha sonra vapura silah da sokamayacağın için daha önceden senin adamların tarafından vapurun tuvaletine silah saklanmış olucak onu alıcaksın ordan.. Tabi bunu yapman için vapurun temizlikten sorumlu adamında gidip tuvaleti temizleme amacıyla anahtarı isteyeceksin.. (Kendisi alt katta mavi giysili demirliklere yaslanmış denizi izleyen bi tipti sanırım) Yalnız herkesi alarma geçirmemek için de sana verilen kovayı elinden bir süre atmaman ve tuvaleti temizliyormuş gibi görünmendir.. Daha sonra o lider konuşma yapmak için kürsüye çıktığında usulca sokulup kafasına sıkıcaksın =) Sonra deparı basman gerekiyo..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

ayrıca mafianın en can alıcı yonu muzıklerı sızı kucuk ıtalya mahallesınde hıssettırıo

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

wape

evet güzelde orayı geçtim. yanlış yerden bahsediyoz ya, benim söylediğim yer oranın ilerisinde. hani bi şantiye var karşıda 3 tane demir kule var üstünde taramalı tüfekçi adamlar var, gemiye binemiyorsun çünkü giriş yok. hatta el bombası falan var tren rayının üstünde. bölümün giriş sinematiğinde; arabayı girişe yan çevirerek durduruyo ve sonra sen başlıyosun oyuna. anlatabildimmi bilmiyorumda kısaca geçiş yolunu söylerseniz sevinirim ;)