Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Basketbol

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:15:35 AM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

ya ereglidede(burda)erdemir vardı salak  herifler gecen sene düştüler tbl2 e bu sene cıkacaklardı tbl ye yine ama kısmet olmadı son maclarında elendiler son eslesmeydi halbuki hic olmassa eregliye büyük takımlar gelıodu da maclardan zevk alıodum!!

mthnLP

en buyuk san antonio spurs başka buyuk yok.

4LinKiN

fener baskette son günlerde iyi oynamaya baŞLaDi
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

D-Wade

NBA de san antonia spurs şampiyon oldu.Finalde cleveland cavaliers ile karşılaşan spurs seriyi 4-0 geçti.Finalin en değerli oyuncusu Tony Parker oldu.

lp_ken_an

Kerem'li real madrid  sampiyon oldu..

nbamad

zaten seri bası belliydi cleveranda sans weren yok tuki sansı lebrona weriolar  lebron asla jordan sewiyesine ulasamaz o tırnakları yesin benceee.... ;D
Linkin Park

lp_ken_an

ersan ilyasova barcelonayla anlaşmış..ben genclerimize cok güvenıyorum bir sürü yetenegımız var..

mr. delsOn

bende beskette t-mac ve vince carter'a hastayım bu kuzenler manyak oynuyo[bu arada smaçta carter'ın üstüne tanımam
you've become part of meeeeeeeeeee!!

Mr. MeTaLkiSS

Zaten smaçta carter'ın üzerine adam yok kolunu fln sokuyo içeri adam kafayı üşütmüş =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Hasan-Can

aynen bak dirseğine kadar sokuyor kolunu benim favori oyuncum Kobe Lakers'dan ayrılmasına üzüildüm Phill Jackson şimdi kimi oynatıcak :(

lp167

kobe gitti mi nereye?

Darkshines

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 16, 2007, 01:19:42 AM
aynen bak dirseğine kadar sokuyor kolunu benim favori oyuncum Kobe Lakers'dan ayrılmasına üzüildüm Phill Jackson şimdi kimi oynatıcak :(

Oha Kobe nereye gitti lan ?

Hasan-Can

bilmiyormusunuz? Kobe gidecekmiş kaan kural söyledi :S acayip üzüildüm

lp167

yok beaa gitmez o.

BeYourself

giderse lakers batar zaten smush parker'ı da yolladılar . . .