Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Ki hala vazgeçmemişin hala K harfinde gizli link puahaha şaka mısın olm sen niye böyle yapıyosun??
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

[lp]_endLeSs

Quote from: lpfan659 on Temmuz 22, 2007, 11:03:00 AM
tartışma çıkarmak değil amacım...x isimli üyenin imzasında nal kadar BURAYA TIKLA yazıyor, benim imzamda buraya tıkla falan yazmıyor, sadece bir platformda yönetici olduğumu belirttim. platformun da ismine link gizledim...

ousan dün sana sölemiştim öle bişi görürsem sana sölerim die...sölemek ihtiacı duydum...bi kural warsa bana özel olmasın...

benim koyduğum şey bi sitenin reklamı değil..ama bu bi sorunsa kaldırabilirim ... :S

makinacı

eğer imzaya link koymak yasaksa sadece bana yasak olmamalı die düşünüorum...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: lpfan659 on Temmuz 22, 2007, 11:39:36 AM
İyi de lp endless sadece lpyle ilgili bi olayın linkini koymuş onda yasaklanıcak bişey yok hatta iyi bişey öyle yapması..
Ousan zaten adminimiz istediği şeyin linkini koyabilir imzasına..
Ama sen sana bi uyarı geliyosa hele de hem ousan hem de başka bi yöneticiden uzatmaya hakkın yok böyle bi konuda...
Limp Bizkit forever...

makinacı

çağdaş eğer rakip bi site açmış olsam ve onun reklamını yapıyor olsam tamam. haklısınız. ama tamamen bağımsız, kendimi tatmin etmek amaçlı açtığım bi site olduğunu bilmeyen yok!

eskiden tüm girdiğim sitelerde imzama bu sitenin linkini koyardım..oralarda böyle birşey yapılsaydı SAYIN ADMİNİMİZ YADA SAYIN MODLARIMIZIN hoşuna gidermiydi? yapılan vahim yanlışlığın düzeltilmesini umut ediorum

Not:burda amacım lp edless in imzasını kaldırmak vs deil. sadece kendi hakkımı aramak...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

LpNumB

Açılış sayfam oldu bea daha nolsn :) inş uzun yıllar dewam eder :P

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: lpfan659 on Temmuz 22, 2007, 11:47:39 AM
çağdaş eğer rakip bi site açmış olsam ve onun reklamını yapıyor olsam tamam. haklısınız. ama tamamen bağımsız, kendimi tatmin etmek amaçlı açtığım bi site olduğunu bilmeyen yok!

eskiden tüm girdiğim sitelerde imzama bu sitenin linkini koyardım..oralarda böyle birşey yapılsaydı SAYIN ADMİNİMİZ YADA SAYIN MODLARIMIZIN hoşuna gidermiydi? yapılan vahim yanlışlığın düzeltilmesini umut ediorum

Not:burda amacım lp edless in imzasını kaldırmak vs deil. sadece kendi hakkımı aramak...
tamam abi ben karışmıyorum ben kural o diye söyledim zaten yani ousanla konuş..
Limp Bizkit forever...

ousan

Quote from: lpfan659 on Temmuz 22, 2007, 11:39:36 AM

abi hala link diyosun.. anlamak istemiyosun.. ne biliyosan onu yap...

imkislaLP

iyisiniz hossunuz sitenin amaç da super ama gardiyan gibi buranın mod ve adminleri ya hiç bir sitede gormedim ben böyle birşey....LP'ı ve müziği sevdiimiz için giriyoruz buraya...

shimy

Quote from: imkislaLP on Temmuz 25, 2007, 11:23:26 PM
iyisiniz hossunuz sitenin amaç da super ama gardiyan gibi buranın mod ve adminleri ya hiç bir sitede gormedim ben böyle birşey....LP'ı ve müziği sevdiimiz için giriyoruz buraya...
iyi hoş konuşıuyorsun da hayatım neye göre konuşuyorsun ? hangi moddan hangi uyarıyı aldın bi söyler misin bi bunu ezberlemiş millet modlar adminler gardiyan gibi affedersin ama bazende gerekiyor imzamıza eşşek kadar forum kurralları linkini koyuyoruz bir allahın kulu da ulan burda ne varmış merak ettim okuyum bile demiyor e okumayınca her türlü kural ihlalini yapıyor biz de aman ne güzel kuralı çiğnemişsin devam mı diyelim? elbetteki uyarıcaz zira uyarmak için buraya mod olduk herkes kafasından iş yapsın biz de çanak tutalım diye değil...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

ilk önce şu "link" mevzusuna bişeyler demek istiyorum.

Herkes reklamını yapabilir burda birşeye laf etmem fakat burayı kullanaraktan reklamlar yapmak istiyenlere izin vermem.

Örsanın yaptığının burayı kullanmak olduğunu sanmıyorum. Bir site açmış burdan duyurmakta en doğal hakkı fakat olayı sinsiliğe dönüştürmemek lazım böyle devam etsin ve bu konuda kapansın sizden ricam.

2. konuda üstte buranın modları adminleri gardiyan gibi lafına

admin 2 tane var. tanıdıgınız ve bıldıgınız üzere ousan zaten kendi halinde pek ona buna bişey demeyen bir şahsiyettir sakindir. bana gelince bende modlarıma devretmiş durumdayım bütün yetkiler onlarda biz sadece izlemeedeyiz. modlarıma gelincede onlara artık hakkaten hak vermeye basladım. dün gece geldım bı bakıyım nolmus ne bıtmıs die gelır gelmes 2-3 konu kitledim bide ben adminim yanı butun sıtede nolup ne bıttıgını bılemem yanı cunku modlarımız ılgılenıo bu ıslerle kimbilir onların durumu ne kadar vahimdir. bıde bu sıcaklarda pc basında buraya bakıolar kolay değil. o yüzden sölenmiş 2 söze bakıpta modlar ve adminler gardiyan gibi demenize anlam veremıyorum.

hiçbi yerde olmayan mükemmel bi yönetim oluşturduk. yeşim koray kadar deneyimli mod göremıyorum. Ece kadar pc den teknolojiden anlıyan yardımcı bı ınsan goremıorum. endless kadar mukemmel ugrasan haber bulan herseyı sıkılmadan karsılıksız yapan bı ınsan daha tanımıorum. ousan a gelince böle bi admininiz oldugu ıcın sanslısınız nedenlerını sıralayamam o kadar uzun. bana gelınce 3.5 senedir burdayım ve benım yuzumden cok giden oldu fakat hiçbirine gocunmadım cunku gıdenler azıcık disipline gelemeyenlerdi yanı bı laf soylendıgınde kacanlardı.

ben modlarımdan ve ortaımdan cok memnunum tşkkr ederim onlara Mujk

raines

höh en son buraya ben yazmısım ama ben başka bişi yazcaktım bheöheöhe :p

genelde buraya site hakkında yapılan yorumları okuyoruz biz ama benim yorum yapasım geldi :s

evden cıktım nete gelıyım dedım mıllet kaçışmış bi yerlere tatilde cogu sanırsam. bende tatildeyim ama antalya da öğlen evde duruosunuz mecburen bende daraldım aman yerım dedım nete bakıyımm dedım yapcak pek bısı bulamadım sıtede takıldım ve gayette eglendım :D

Bilmiyorum kendı sıtemız oldugu ıcın solemıorum bunları gercekten yanı cok guzel bı ana sayfamız var sureklı guncellıyoruz sureklı haber bulan arkadaslarımız var
herseyın en ıyısını yapmaya calısanlardan kurulu bı yönetimimiz var
mukemmel bı galerımız varrrr
forumlarımız keza mukemmel
chat kısmımız varr
radyomuz var
yok yok n muhtesem diğğğğmi =)

mesela bugun nabtıgımı yazıyım

biraz doluydum ben bugun yanı bu siyasi yazdıgım seyler falan ookumussunuzdur onları yazarak ıcımı doktum forumlarda sora gıttım ana sayfada muzık actım cok ılgınc bı sekılde lp dınlemek ıstedım ve actım lp dınledım o sırada galerıye gırdım resımlere baktım bulusma resımlerıne falan eskiyi yad ettim kısacası cok eglendım. ben bu sıteyı cok sevıorum paylasıyım dedım   heheh

Sumween

ay em kamink canlarım =)
uzuuuuunca bir ayrılıktan sonra yine burdayım özlemişim heh =)
sitemiz yine gelişmeye ve büyümeye devam etmiş bu sevindirici (: neyse yeniden merhabayın diyor ve siteyi kurcuklamak üzere dalışa geçiyorum..
ay lev ye millet

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Ra[P]uNzEL

walla ne dıyım excellent ;D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

NEVERlandLP

site süper olmuş ya tebrikler çok hoşuma gitii ya :D