Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

ousan

Quote from: lp_nu-metal on Temmuz 22, 2007, 06:08:09 PM
slm   ben  feryal  izmirden yazıorrum  (sanki    dergiye  yazı yazıo   gibi  oldu ama   nese)tam  bi  lp    hayranıyımm   konuşmak   isteyenle   konuşurum   bu  site  sanki   lptürkiye  ye   benzio   ama  nese   hehe

bu site oradan önce vardı :) ve herşey buranın ilk günkü gibi... bazı değişiklikler dışında :)

mike_nuray

mrb arklar bende rize den nuray 17 yaşındayım fanatik mike hayranıyım aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum

shimy

hoşgeldin nuray =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Link1n

Bursa dan Hüseyin Herkeze Merhaba ...
I'm my own worst enemy...

Araz

selam İstanbul'dan Araz, yaş 16, rock & metal den başka birşey söylemeye luzum yok :)
i'm afraid of darkness, but i'm all darkness!

Requiem

Hoşgeldiniz arkadaşlar =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

chester_fan_lp

merhaba bn istanbuldan inna 15 yaşındayım chesterın sesine bayılıyorum lp en iyilerden biri!!!
Take everything from the inside
And throw it all away
'Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

BooRoCk

Merhaba Arkadaşlar Ben BURak  uzun zamandır Bir LP hayraniyim Türkçe bir Lp fan sitesi görüncede çok sevindim ve hemen katıldım aranıza Umarim beni kabul edersiniz  ::)Herkeze Tekrardan slm ;)

linkin_parks-girl

bn blkdn beysa 13-14 yaşındaım linkin park fanıım

Leviathan

Merhaba arkadaşlar ben de Oğuz :)

lp167

merhaba arkadaşlar ben mehmet 19 yaşındayım.izmirliyim fakat kayseride yaşıyoruz.umarım uzun bir beraberliğin başlangıcı olur bu;)

ultraslan20682

bende urfadan lp fanı en sevdiğim parçası ise breaking habit
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.

haruka

slm ben haruka sıkı bi lp fanıyım benide aranıza alın,lp hakkında konusmak joe yu çekiştirmek(coz.hareketleri tam dedikoduluk we komik),brad in sakarlıklarını we daha bi sürü şeyi paylaşmak istiyorum

ANTİ-soad

merhaba arkadaşlar ben istanbul dan LP hayranlarındanım inşallah iyi vakit geçiriirz
her zaman arkasına bakan bir paranoyak gibiyim

raines

hosgeldınızz.