Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bu ülkede............... vardır

Başlatan ewrimcan, Kasım 13, 2006, 06:10:55 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

bu ülkede; ben bas çalıyorum dediimde, hadi ordan sen basamazsın ben sana taktik öğretirim olmadı basmana yardımcı olurum diyenLER var..

işine geleni basan basına basalım

I_am_free

bu ülkede yobazlar (rahatsız edici şekilde çok) var

§ïяĝαиα

bu ülkede akp adı verilen bi partiye oy veren zihniyetsiz bi millet var..yazık..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

I_am_free

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 22, 2007, 08:10:47 PM
bu ülkede akp adı verilen bi partiye oy veren zihniyetsiz bi millet var..yazık..
kimseyi yargılamaya ya da hakaret etmeye hakkın yok...sen o partiye oy vermeye bilirsin senin sorunun (akp li değilim)

shimy

Quote from: I_am_free on Temmuz 22, 2007, 08:16:22 PM
kimseyi yargılamaya ya da hakaret etmeye hakkın yok...sen o partiye oy vermeye bilirsin senin sorunun (akp li değilim)
kimseyi yargılamaya hakkı yok ama bilinçli bir şekilde tepkisini belirtmeye hakkı var
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

tome3.mpq

yargıla sırgana en dogal hakkın yargı kamuda başlar
ben hakaret etmıcem sımdı sovecem
hesap şu milletimiz tayyibin başına sürdü sabunu tayyipde lup kaydı bize şimdi oturmus evıne zevkinin tadını cıkartıodur

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Roswegas

%50

gördüğümüz 2 kişiden biri akp li

eleştirel bişey yazıcam, çekiniyorum..

tome3.mpq

yaz kımden cekınıosun ıcınde kalmasın baskılar yuzunden bu haldeyız elestırme hatta sov bu zamana kadar herkez sustu herkez tatlı canının derdıne yazmadı konusmadı şerefsizlerin peşkeş çekmediği sektor kalmadı bundan sonra neyın suskunlugu var daha ? sovun elestırın amk cocuklarına
atama kufredene sovmeyen elestırıde bulunmayana ben soverım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

NEVERlandLP

(akpyi yargılamıyorum)bu ülkede iktidara karşı çıkıp tekrar iktidar yapan insanlar vardır...

§ïяĝαиα

..demokrasiyi amacının önündeki inek gibi gören bir partiyi sorguluyorum ben var mı itirazı olan ?bu partiye oy veren %48 lik dilimin içindeki milleti sorguluyorum varmı itirazınız..benim kimseyle sorunum yok..mensubu olduğum vatanın başındaki hükümetin yönetim biçimini sorguluyorum..bu adam satışa çıkarıyor bizi resmen..gidip sattırdık kendimizi gene..bunlar benim fikirlerim karşı çıkana saygı da duyarım..sana bi atıfta bulunuyosam belirt ?bu arada bu benim sorunum deil..senin sorunun da deil..bu milletimizin sorunudur
NETE KAFA İZNİ

I_am_free

bi kere türk halkının Erdoğandan başka kimsye oy verme şansı yoktu.çünkü adayların arasında en başarılı olanı oydu.bugüne kadar Türkiye'nin batmış olduğu bataklıktan biraz olsun Recep Tayyip Erdoğan çıkardı.diğer adaylar başa gelseydi türkiyenin hali değişmeyecek, aynı olacaktı.
demokraiye karşı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.demokrasi türkiyede vardır ve var olmaya devam edecektir bunu kimse değiştiremez  vede yargılayamaz avrupaya özendiğimiz şu günlerde nasıl demokrasinin kaldırılmasından söz edebiliriz.

ben akp yi değil türkiye için en ii olanı savunuyorum.türk halkı en akıllıca olanı yaptı zihniyetsiz olduklarını düşünmüyorum!

§ïяĝαиα

Türkiye'yi bataktan çıkarabilmesinin sebebi;çoğu Türk kuruluşunu satışa çıkarmasıydı bence..ve sırada neler var merak ediorum.! tekrar seçildiğine göre izleyip öğrenme şansımız var demektir..hayırlı olsun tekrardan Laik,Sosyal Cumhuriyetimize !!
NETE KAFA İZNİ

Requiem

Quote from: I_am_free on Temmuz 23, 2007, 12:42:14 AM
bi kere türk halkının Erdoğandan başka kimsye oy verme şansı yoktu.çünkü adayların arasında en başarılı olanı oydu.bugüne kadar Türkiye'nin batmış olduğu bataklıktan biraz olsun Recep Tayyip Erdoğan çıkardı.diğer adaylar başa gelseydi türkiyenin hali değişmeyecek, aynı olacaktı.
demokraiye karşı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.demokrasi türkiyede vardır ve var olmaya devam edecektir bunu kimse değiştiremez  vede yargılayamaz avrupaya özendiğimiz şu günlerde nasıl demokrasinin kaldırılmasından söz edebiliriz.

Ben de şahsen böyle bi adamın başımızda olmasından hiç memnun değilim ama mantıklı konuşmuşsun.. Baykal gibi bi adam bu ülkeye hiç bi şey veremez..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

entel

Quote from: I_am_free on Temmuz 23, 2007, 12:42:14 AM

ben akp yi değil türkiye için en ii olanı savunuyorum.türk halkı en akıllıca olanı yaptı zihniyetsiz olduklarını düşünmüyorum!

görüşlerine katılıyorum gayet mantıklı  bi acıklama... ;)
Sonsuza savruldu ışık hızım....

tome3.mpq

eger vatan topragı karış karıs satısa cıkarılmıssa aç kalacaksın gerekırse açlıktan oleceksın ama sattırmıycaksın ! ozellestırme hah egede toprakların tapuyla satımı nerde gorulmus