Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

maneater

insanlar hiçbir zmn tam olarak özgür olamazlar ztn olmamalıdırlar.ortaya çok kötü şeyler çkar sınırsZ özgürlük sonucunda bence.ne kadar ailemzdn uzaklaşınca özgür olabileceğmzi düşünsekte yanlış bişi bence.ailemz dışındada bzi denetleyen hareketlermzi kontrol altında tutmaya çalışan pek çok unsur var ortada!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

gokhan

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 13, 2007, 01:07:06 PM
cennette hepimiz özgür olacakmışız...öyle diyorlar :D
gorebılecek mıyız bakalım.. :D

Littleches

Kendinizden başkalarına niye kulak asıyorsunuz ki.? Bırakın başka ülkeleri vesaireleri beni ilgilendiren şey benim kurtuluş savaşında ne olmuş kim kimi vurmuş bunlar anı olarak kaldı.! Özgür olmak istiyorsanız önce kafanızı bi özgür bırakın ondan sonra özgürlükten bahsedin özgürlük nedir.? topiğinde devlet sorunlarından bahseden varya EAHHEAHHEAH. oha yani.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ShapeshifteR

ozgur insan sorumlulukları olmayan insandır bütün insanların sorumlulukarı olduğuna göre insanlar özgür deildir..olmamalıdırlar..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

slmaky

Quote from: Littleches on Mayıs 24, 2007, 05:17:17 PM
Kendinizden başkalarına niye kulak asıyorsunuz ki.? Bırakın başka ülkeleri vesaireleri beni ilgilendiren şey benim kurtuluş savaşında ne olmuş kim kimi vurmuş bunlar anı olarak kaldı.! Özgür olmak istiyorsanız önce kafanızı bi özgür bırakın ondan sonra özgürlükten bahsedin özgürlük nedir.? topiğinde devlet sorunlarından bahseden varya EAHHEAHHEAH. oha yani.!
Dostum o zaman bizim atalarımızın ABD mandalıgını(sömürge)lığini kabul etmedigi için çıktı özgürlükleri amerika'nın elinde olucağı için o savaş çıktı özgür olmak için o savaş çıktı neden çıktı sanıyorsun neden insanlar sopalarla tüfekili adamlara saldırdılar kafaları özgür olsaydı banane ben zaten ölücem derdi sende şuan bunları yazamazdın çünkü özgürlüğün olmazdı....

Littleches

Quote from: slmaky on Mayıs 24, 2007, 06:52:47 PM
Quote from: Littleches on Mayıs 24, 2007, 05:17:17 PM
Dostum o zaman bizim atalarımızın ABD mandalıgını(sömürge)lığini kabul etmedigi için çıktı özgürlükleri amerika'nın elinde olucağı için o savaş çıktı özgür olmak için o savaş çıktı neden çıktı sanıyorsun neden insanlar sopalarla tüfekili adamlara saldırdılar kafaları özgür olsaydı banane ben zaten ölücem derdi sende şuan bunları yazamazdın çünkü özgürlüğün olmazdı....

"Ne mutlu Türküm diyene" diye boşuna demiyoruz zaten de özgürlükle 200 sene öncesinin bir bağdaştırması yoktur bence.! Onlar bizi bu hale getirdi bunuda kabul ediyorum ilerki nesiller için savaştılar fakat bunlar çok uzun zaman önceydi bu topiğin açılma sebebinde bile bi an aklınızda kurtuluş savaşı geçmemiştir buna eminim. Neyse sorun yok yani haklısın sonuç olarak onlar bizleri buralara getirdi ama ben geçmişle günümüzü birbirine bağlamaktan yana değilim. Sonuç olarak istediğim gibi yaşıyorum ben özgürüm yani.! [ Onlar sayesinde ] (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

linkin_izzo

ne özgürlüğü afrikadakileri ıraktakileri filistindekileri ve diğer birçok ülkedeki olayları gözönüne alsak özgürlük diye bir şey olmadığını görürüz
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

Ra[P]uNzEL

BENCE insan özgür deildir çünkü bu sorunun iki türlü acılımı war cocuklar ıcn se ewt deildir aMA insanlar içinse bnm yorumum farklı kım ıcn???...

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

L1NK1N P4I2K

ben şöyle diyim turkiyede yeterince özgür deyil.  (bence)...

coğu insan ailesiyle sorunlu... benim arkadas cewremdeki coğu kişi aile sorunu war benimde var:(
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

MYSTeRY;)

Hiç kimse özgür deildir bence çünkü her zaman istediğiniz şeyleri uygulamaya koyamassınız özgür olduğunu düşünenler   :-\  neyse düşünmesinler bence    ???
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

I_am_free

bence özgürlüklerimiz kısıtlı ama böylede olması gerkekiyor.çünkü herkes istediği gibi herşeyi yapsaydı bi ülkenin hali düşünülmez olurdu.onun için gerektiği gibi yani kurallar altında özgür olmaya mecburuz.

Mike989

tam anlamıyla özgür değiliz

tome3.mpq

sokak ortasında fermuarı ındırıp sallarsan bu ozgurluge gırmez mıllet sana gırer
gayette ozguruz kım demıs ozgur dıılız dıe sapık dusuncelerı yapamıorm ozgur deılım dersen hem severler hemde soverler bende soverım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ShapeshifteR

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 23, 2007, 05:01:24 PM
sokak ortasında fermuarı ındırıp sallarsan bu ozgurluge gırmez mıllet sana gırer
gayette ozguruz kım demıs ozgur dıılız dıe sapık dusuncelerı yapamıorm ozgur deılım dersen hem severler hemde soverler bende soverım
özgürlüğün en basit tanımı zaten başkalarını rahatsız etmeden istediğini yapmak, çıkarıp sallamak özgürlüğe tabiki girmez
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

tome3.mpq

ewet ama bazı ınsanlar bunu boyle yorumluyo adam dıo ben sokak ortasında elımde ıckı yuruye yuruye bıramı ıcemıorm ozgur dıılım dıo sımdı buna ne dersın uçarmısın yoksa sana vuran vurmus bıde ben vurmıyımmı dersın?
argo kelımeler kullanıorm sıkca baska turlu akıllarında yer etmıo sadffs

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..