Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bu ülkede............... vardır

Başlatan ewrimcan, Kasım 13, 2006, 06:10:55 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Ben bu seçimlerde gördüm ki vatan millet sakarya söylemlerine artık insanlar doymuş.. Akp'nin bu seçimde bu kadar oy toplamasının tek nedeni artık Chp'ye insanların güveni kalmadığı için hiç olmassa işini yapan birine oy vermeyi uygun görmeleridir..

Ben şahsen anamı da alıp Uganda vatandaşı olmaya gidiyorum =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

kardesım ozaman mhp ye werselerdı devlet bahcelı durust bı ınsan tayyıpın yanında melayıke

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Mhp'nin oylar da o yüzden fırladı zaten.. ama yetmedi.. Gerçi sırf Bahçeli'nin sesi bile oyların Akp ye gitmesine neden olabilicek seviyede :p
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

hermione

mhp oylarının bi kısmı da deniz baykalı sevmeyen chplilerden geldi ztn...
mhp akp den oy koparamadı ki..

shimy

o erdoğan dallaması yüzünden babam işsiz evde oturuyor o herif mi başarılı yapmayınallahınızı seviyorsanız ülkeyi satmaktan başka yaptığı bişi yoktu çocuklarının düğünlerini bile devletin hazinesinden yaptı ha baykal sütten çıkmış ak kaşık mı derseniz değil karı gibi onla bunla uğraşmaktan bize ne vaat edeceğini unuttu..
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp167

dediklerinin hepsine katılıyorum shimy.ben burda çok uğraştım analtmak için.ama milletin sanki aklı uyuşmuş.ileride herşey açıklığaa kavuşucak.ama hatanın üstüne hata olmaması için abdullah gül ün cumhurbaşkanı olmaması lazım.yoksa ''anamızı alıp gideriz artık bu ülkeden''[bişi htrlatmıuştır bu herhalde]

§ïяĝαиα

evet bana bişi hatırlattı..buralarda balıkçılar analarını alıp gidiyor şahsen...bende attığım 2msjda adam bizi satılığa çıkarıo diyorum ..ama adam bana tutuyor akp yine tek başına iktidarda sen zihniyetini değiştir diyor..kimin dediğini sölemiyim..

bu ülkede kulaktan dolma bilgilerle bana zihniyetsiz diyen insanlar vardır..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp167

abdulllah gül halkın işaretini görmemezlikten gelemem diyor.ama cumhuriyet mitinglerine çoktan unutmuşa benziyor.o milyonlarca insan neydi be adam.sırf alsancakta 1 milyon insan vardı.

chester94

bu ülkede bisürü koyun vardır.sadece bakarlar,öğretileni yaparlar,bazende oy verirler  ;) anladın sen onu... >:(

tome3.mpq

mıllete koyun deyın aptal deyın salak deyın ama bakıorum demokrasıye laf gelıo kımse sızın ıstedıgınız partıye oy atmadı dıe salak koyun yada aptal deıl demokratık bı secım oldu ınsanlar akp yı sectı bosa konusarak parmaklarınızı yormayn

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

chester94

ben iktidara oy vermelerine bişey demiyorum ama adama soruyorum neden o partiye oy verdin adam ''bilmem'' diyor yada babası veriyor diye veriyor.benim kızdığım hür iradesiyle vermemesi.türkiye de insanlar birey olamıyor.

tome3.mpq

bunlar aptal yada salak deılkı ot kafalı bılmem dıyenler babam atıo dıe atıorm dıense bılmıodur hıcbısıyı devlet vatan ulke sallamıodur ama genele hakaret sakıncalı
gene bi ama ot ottur

shimy

konuyu taşırmayın başlığa uygun mesajlar atın

chester94

uygun zaten şaymi ;)
bu ülkede diktatör moderatörler vardır... :D ;D

shimy

o diktatör moderatörler gerektiğinde başlığın içine edenleri uyarır =)
tekrar devam