Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP ile 12 saat.!

Başlatan Littleches, Eylül 12, 2006, 03:05:30 PM

Previous topic - Next topic

delilah

ben ne eder eder onların stüdyolarına girmek için harcardım bu 12 saati ve ömür boyu lp nin çıkacak bütün albümleri için de çalışırdım..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

-NUMB-

o sırada kalp krizinden gitmezsem bişeler yaparım heralde tabi önce birinin beni uyandırması gerekir:D

cassu

ahhh keşke böyle birşey olsa...
ilk iş onları boğaza yemek yemeye götürürdüm (bunu yapcak param yokta neyse :)) sonra abimin evine götürürdüm orda bateri elektro falan var onlar söylerdi bn eşlik ederdim kendime özel konser yani  ;D ;D süper olurdu... (ahhhh ah nerde o günler  :-\
DIE4ROCK

lp.blackangel.lp

ben türkiyede ne kadar çok hayranları olduğunu kanıtlamaya çalışırdım valla burda her sorduğum lp dinlio...en azından türkiyede konser vermeyi düşünmeye başlarlardı...

linkinpark73

ne mi yapardım?hepsini alır güzel rizemin en güzel yerlerine götürür, karınlarını doyuru ve en sonunda ne var ne yok hepsinin imzasını alırdım.  tabiki onlar hakkında bildiğim herşeyi onlara söylerdim.böylce hem benim ne kadar ii bir fan olduğumu öğrenecekler hem de daha nice benim gibi fanın olduğunu düşüneceklerdir.bunun sonunda ne mi olacak belki bir türkiye turneleri olacak işaallah...

chester_fan_lp

gerçi ben rüyalarımda hep onnarı görüyorum ama herhalde kısa süreli bi baygınlık geçirirdim veya kalp krizi yav bırakırmıyım ben onnarı evin tüm duvarlarını imzalatırdım:D sora onnara türk mutfağından anneme güzel şeler hazırlatırdım yemekten sonra bendeki albümleri posterleri bilgisayarımdaki video resim ve şarkıları gösterirdim msn lerini alırdım sonra bn evdeki iki mikrofonu ses sistemine bağlar chesterle birlikte my decemberı söyleris aaaaaaaah duygulanıyom daha fazla devam edemicem onnarla vedalaşırken hem mutlu olucam hemde ıstanbulu sel tutucak
Take everything from the inside
And throw it all away
'Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

rumyhonig

ya süper hayal edemiyorum tabiki önce konuşabilmem gerekiyo :) konuşurudk ya nolcak :P ankarayaı gezerdik herşeyden heryerdne konuşarak ufak şeyler ykalardım kameram yanımda her zaman fotoğraf makinem bundan güzel ne olabilirki mike la aynı kareler  :'( çekebildiğim kadar çek amatör klip çek :) of of
music THE GREAT COMMUNICATOR

ıllp

ben ilk önce b,i bayılırdım kapının önünde babam onlaroı tanıyo nasıl olsa içeri alırdı otuttururdu başlardı anlatmmaya yok organik şu var yok morganik şu var die(benim baba biraz çevrecide:D) sonra ben ayılabilirsem onları lır  ışıklara götürürdüm(antalya'da olanar bilirler) sonra onları kale içine sonra saat kulesine götürürdüm sonra oonları önerciler çarşısına ötürüm tıkabasa kendi ellerimle döer yedirirdim.sonra bi çay içer denize giderdik!!! denizde yüzerdik  sonra ben onlaırıı kuma gömerdimm ahh ahh:D
sora...eve gelirdik eve ben onlara gitar çalardım mike la chesterda söylerdi :( :
0 sonramcamına ben başlardm göbek atmaya bak türkelr böle oynuo falan die .t :P :P ;D ;D tabi bu yaptıklarımın hepsini videoya alırdım.sonra onları havalimanına götürürdüm.tabi şunu unutmayalım herbi boku imzalatırdım

maximdrop

hayel bile edemiyorum okadar güzel ki

rockn_rap

walla bana öle bi gaz gelirki onlarla beraber 10 şarkısına düet yaparım bi de mike ile rap yaparım :D albüm doldururum sora döner lahmacun fln yemeğe götürürüm we türk insanını Atatürk'ü anlatırım biras bilgileri olsun dimi?
PACIFIST SONS

haruka

Quote from: ıllp on Ekim 21, 2007, 03:37:58 PM
ben ilk önce b,i bayılırdım kapının önünde babam onlaroı tanıyo nasıl olsa içeri alırdı otuttururdu başlardı anlatmmaya yok organik şu var yok morganik şu var die(benim baba biraz çevrecide:D) sonra ben ayılabilirsem onları lır  ışıklara götürürdüm(antalya'da olanar bilirler) sonra onları kale içine sonra saat kulesine götürürdüm sonra oonları önerciler çarşısına ötürüm tıkabasa kendi ellerimle döer yedirirdim.sonra bi çay içer denize giderdik!!! denizde yüzerdik  sonra ben onlaırıı kuma gömerdimm ahh ahh:D
sora...eve gelirdik eve ben onlara gitar çalardım mike la chesterda söylerdi :( :
0 sonramcamına ben başlardm göbek atmaya bak türkelr böle oynuo falan die .t :P :P ;D ;D tabi bu yaptıklarımın hepsini videoya alırdım.sonra onları havalimanına götürürdüm.tabi şunu unutmayalım herbi boku imzalatırdım

bende antalyadanım...ya abi ısıklaramı götürcen??!! tamm senin hayain taktir seninde adamları carsı pazarmı gezdircen..antalyada bir sürü güzel tarihi,egzotikyerler war...daha ilgilerini cekicek yerler mesela...ben önce antalya bi denize götürürüm (hala hava cok sıcak we giriliyo denize) snra selaleler falan (doğal yerler,tur rehberi gibi hissetim kendimi)... ;D  ;D  sonra artık nereye isterlerse... ;D  ;D

mike21

valla ben mike la kanki oldumm :P   ;Dmike sen benim herşeyimsinn

haruka

Quote from: mike21 on Ekim 21, 2007, 10:19:39 PM
valla ben mike la kanki oldumm :P   ;Dmike sen benim herşeyimsinn

hmm nası basardın kanki olmayı...

SaTaN_PiST

12 saatte işte :D lp'yle 12 saat güzel olur da onlar benle 12 saate katlanabilir mi o sorun :D
imza atmam simdi biri kopyalar falan gider şirket mirket

ıllp

Quote from: haruka on Ekim 21, 2007, 06:27:02 PM
Quote from: ıllp on Ekim 21, 2007, 03:37:58 PM

bende antalyadanım...ya abi ısıklaramı götürcen??!! tamm senin hayain taktir seninde adamları carsı pazarmı gezdircen..antalyada bir sürü güzel tarihi,egzotikyerler war...daha ilgilerini cekicek yerler mesela...ben önce antalya bi denize götürürüm (hala hava cok sıcak we giriliyo denize) snra selaleler falan (doğal yerler,tur rehberi gibi hissetim kendimi)... ;D  ;D  sonra artık nereye isterlerse... ;D  ;D
ya tabi haklısın aslında ben daha devamını getiriyodmda kapatmak zrunda kaldım ışıklara niye götürcem??;;;sölim ben ışıkları çok aşırı sevdiğim için öle düşündüm e daha sırada side aspendos düden var ama onları yazamadım ki :-\ :-\ keşke gelseler birlikte gezdiririz :P :P ;D