Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

shimy

Quote from: mthnLP on Temmuz 14, 2007, 08:42:20 PM
o kankalarla okulda görüşmek daha zevkli.okul ortamı daha eglenceli
hayır bizim için ortam önemli değil aştık o olayları =) hepsi kardeşim olduğu için çöplükte dahi buluşsak bi fark yapmıo bizim için =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

cem-lp-

ben okulumdan çok memnunum ve çok seviyorum (K.A.L da okuyorum) bu sene hazırlıktı paso ingilizce gördük boş zamanlarımda hep ingilizce ile uğraştım seneye anadilim gibi konuşurum...
Cem-lp-

ebru_91

k.a.l. hangi lise cnm? :) yani var baya öle ..
cursedprincess

§ïяĝαиα

kanadolu lisesi :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

bende öle düşünmüştüm :D yani kabataş var kartal var kadıköy var...
cursedprincess

BooRoCk

bende okulumdan çok memnunum 3.senem olcak ;)Hiçbir sorun yaşamadım  Herkezi bekleriz

BAğdat caddesi FBL  8)

ANTİ-soad

benimki kadar eski okulu olan yoktur herhalde burda                                          DAVUTPAŞA LİSESİ 1485
her zaman arkasına bakan bir paranoyak gibiyim

tome3.mpq

Quote from: BooRoCk on Temmuz 25, 2007, 01:25:31 PM
bende okulumdan çok memnunum 3.senem olcak ;)Hiçbir sorun yaşamadım  Herkezi bekleriz

BAğdat caddesi FBL  8)

yok ya ulan sızın okulunuzla mac yapacaz dıe parmagım cıkmıstı parmagıma basan traktoru bulursam lastıklerını patlatacam zaten

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

sierra

ya üff sınav sistemi puzzle mı boz boz yap yeter ya sanki sınava girmeye bayılıyoruz. keşke herkes istediği yeri seçse. adamı hayattan bıktırıyolar 

ebru_91

okulumuz tadilat için arka sokaktaki ilkokula taşınmış :D
umarım çok sürmez....
cursedprincess

lp___selin

ya okul hayatımızda iyi ki varr sıcak yataktan kalkmaya da sınav stresine de her şeye değer insanın başına gelen önemli olaylar hep okulda arkadaşlar bakınsana gerçekten harika sınavlar niye bu kadar dert cnm yardımlaşın biraz olur biter :))

ad infinitum

ankara üniversiteli olan var mı arkadaşlar aranızda?peki aranızda ülker çükülatalı gofret sevmeyen var mı?2 yıllık tecrübelerime dayanarak üniversitenin şundan ibaret olduğunu anladım 3 ay uyu uyu yat uyu 1 ay götün çıkana gözlerin vıcıklayana beynin ....cıklayana kadar çalış;çok dengesiz bir ortam anlayacağınız zati hangimiz dengeliyiz ki değil mi ama lincoln park sakinleri

ölü gelin

ben de ankara üniverstesinde okuyorum ama ben öle üç ay yatıp bi ay çalışmıyorum fiks bi 7 ay yatıyorum son ay  götüm çıkıyo gözlerim vıcıklıyo dersleri o şekilde kurtarıyorum 8) tabi alttanda böle 4 tane dersim oluyo nüehehehe üniversta hayatnı bu yüzden seviyorum :D :D heleki ankara üniv ilef olunca :D

carbon

ben yeni mezun oldum,,heralde 3 yıl fenlisesinde okuyan nadirdir,,hazırlık fln okumadım 3 yılda rize fen lisesini bitrdik..Sınavda da bişi yapamadık artık seneye kaldk hazırlncaz,,bekle beni itü endüstri diorm başka bişi demiorm..

sNm_4

biri bana okul dedi mi yapıcağım tek şey kaçmak olur ;)

By sNm_4 at 2007-08-17