Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nirvana

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:49:20 PM

Previous topic - Next topic

ezqi

harbiden neden intihar etmişki.?. Nirvana'nın yeri dolmaz zaten=) unutulmazlar. eskimezler...

shimy

Quote from: nu_metalist94 on Temmuz 26, 2007, 06:14:45 PM
Kurt Cobain neden intihar etmiş?
vallaha söylenenlere göre eşi ile yaşadığı tatsız olaylardan mütevellit intihar etmiş :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp167

ewet bende öyle duymuştum.eşi tam bir baş belasıymış.ya birde intihar değilde cinayette olabir die bir şey duymuştum olabilirmi acaba.çünkü eşi totpsiye karşı çıkmış.acaba altında omu var bu işin aklımaza gelmiyor değil hani.

ezqi

yok artık karısı nasıl öldürsün.. tabi hiç belli olmaz ama.. :o

shimy

karısı ile olan ilişkilerini bilmiyorsun sanırım =) evet cinayet de olabilir denmişti ama yine intihar ettiğine karar kılıp konu kapatmıştı hala bi sır yani ölümü =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

orrk

fazla bişey söylemeye gerek yok sanırsam.herkes az çok biliyodur.özellikle cobain  harika bi gırtlaga sahipti.allah rahmet eylesin.
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

ousan

eşiyle olan ilişkisinden ziyade artık bu hayattan zevk alamadığı için intihar ettiğini düşünüyorum.. çünkü yaşamak istediği bi çok şeyi yaşadı ve yapmak istediği bi çok şeyi yaptı.. artık kendisini heycanlandıracak birşey bulamdığı için o yolu tercih etti.. ki zaten bu yolu tercih etmesinin büyük bir nedenide eroin bağımlılığı...

Mr. MeTaLkiSS

Öyle yazmış kendisi ama şöyle bi durum da var eroin bağımlılığının üst sewiyesinde uyuşturucuyu aldığında intihar hissi oluşuyo bi şekilde kendini öldürmek istiyosun vücudunda olan şeyleri de hissetmediğinden bu kolaylaşıyo kısmen bunun da etkisi olmuştur...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Heart Attack

tek kelimeyle efsane bir grup .. Kurt Cobain çok erken ayrıldı aramızdan . Toprağı bol olsun .. Sevgili karısı Courtney mutlu olmuştur umarım Kurt ' un paralarını yiyerek  >:(
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

MT

Hala büyüksün.
|v|