Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Heroes

Başlatan delilah, Nisan 30, 2007, 08:08:44 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

bende claire diyorum olmak istemediğim şeyse niki :D
cursedprincess

dosegeki

hiro dedim
altını çizerim yaa hero değil hiro
hiro nakamura

lp167

bende peter dedim.gördüğünün gücünü alması süper bişi.

tome3.mpq

hiçbirini tanımıom ben en ıyısı thrall olim

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

§ïяĝαиα

hiro ya ötesi varmı geçin claire'i peter'i filan..diziyi sırf onun için izlediğim karakter..hiro =) 4ever hiro :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp167

arkadaşlar buyrun gerçekten hangi heroes karakteri olduğunuz öğrenin.
http://heroestr.wordpress.com/2007/03/30/heroes-karakter-testi/

chester94

mohinder mişim ben,şu hintli adam.

ebru_91

cursedprincess

lp167

bana nathan petrelli çıktı.zaten başkan karakteri oldugunu biliyordum bende:)

Ice_giRL

claire çıktım ben ama peterr bir numara bence...  :D

Mike989

ousan

Quote from: I_am_free on Temmuz 13, 2007, 05:40:01 PM
sylar ölecek o kesin.artık 2. ölümün finalinde ölür.inşallah

sence syler gibi bi karakter ölebilirmi hiç.. allah aşkına.. o yaşıcak.. izlemedinmi son bölümde kanalizasyon mu ne o kapaktan içeri girdi.. bi şekilde yaşamayı sürdürecek...

ebru_91

bence sylar ölmicek peter patlıcak ama bi şekilde şehir havaya uçmıcak patlamadan önce nathan onun yanına gidiyodu belki onun gücünü alıp uçar sonrada patlar =))
cursedprincess

lp167

sylar kaçtı onu anladık.peki peter ile nathana noldu ya.nathan nesede peter ölmemesi lazım.ölümsüz o.

ousan

Quote from: ebru_91 on Ağustos 05, 2007, 06:51:46 PM
bence sylar ölmicek peter patlıcak ama bi şekilde şehir havaya uçmıcak patlamadan önce nathan onun yanına gidiyodu belki onun gücünü alıp uçar sonrada patlar =))

zaten peterda uçma gücü var.. :D orada peter güçlerini kontrol edemediği için nathen onu uzaklara göt,rd, ve orada patladı... bence nayhen olcak.. bilmiyorum ama nathen belli bi yükskliğe bırakip kendisi kaçmışta olabilir.. peter zaten ölmicek.. patlayan adam patladıktan sonra ölmüyor.. tekrar eski haline geliyor.... öyle olmasaydı el denen bi şey kalmazdı herifte :D