Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

küresel ısınma

Başlatan makinacı, Şubat 05, 2007, 04:06:09 PM

Previous topic - Next topic

I_am_free

Quote from: ebru_91 on Temmuz 19, 2007, 08:02:18 PM
evet ya bende duydum of eve depo alalım diyorum dinlemiyolar :D
ayrıca gizli gizli evinn balkonunda halı yıkayan titizlik hastası teyzeleride kınıyorum aramızda geçen bi diyolog:
*nie yıkıyosun teyze?
-e kızım yazın su kalmıcak
*e teyze şimdi sular daha çabuk biticek 1 ton suyu götürdün mutlumusun?
-hiç değilse halılarım temiz kızım ...
insanlarda şaşırdı artık temizlik mi yapsın su mu tasarufu yapsınlar

shimy

sokaklarda halı yıkayanları şikayet edene bir cumhuriyet altını veriyorlarmış =) benden söylemesi =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

tome3.mpq

küredir ısınır bol bol parfum sıkmasaydınız egzoslarınıza fıltre taksaydınız ormanları yakmasaydınız termık santrallere fıltre yerlestırseydınız

ooooh canıma mınnet küre ısınıcak su bulamıycaksınız kuzeye karadenıze kacıcaksınız bende orda sıze 0.5 lıtre suyu 10 mılyondan kakalıycam sonucda karlı cıkacak benım dedıgım gıbı kuredır ısınır hersey para ıcın karadenızden baskada kacacak yerınız yok ahahah laf sokmaya kalkmayın sfdsghjfdkl

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

buzullar eriyorda karadenizde su kalacağını mı zannediyorsunuz sürekli siz yaptınız deme o yapanların içinde sen de varsın ben yapmadım diye işin içinden sıyrılmayın herkes atmosferdeki deliğin sorumlusudur

tome3.mpq

ben zaten genelleme yaptım anlamadınmı?
bu arada karadenızde kuruycak herhangı bı baraj oldugunuda sanmıorm dagın ıcındekı suyu kurutacak bı kuresel ısınmada sanmıorm
sana 20 oldu

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

tabi orda buzullar erirken penguenler ölürken bi karadeniz kalacak hı hı sen de haklısın... sana da 30 oldu...

tome3.mpq

auahuaaauahau
hıhı sende haklısın anca bukadarmı sen nebıcım zeytınyagısın ınsan bıraz doru durust uste cıkmaya calısır
kuresel ısınma nerden baslar nereye gıder ıklım kusaklarını nasıl etkıler acaba kuresel ısınmanın tek sebebı egzozlar parfumler vs vs mı? bunları sole ole hıhılarla ıs bıtmez

hermione

ankarada su kesintileri başlıo, 2 gün su var 2 gün yok, bu sıcakta susuz napcaz :'(
ortalık bidon kaynıyo, seyyar satıcılar ble ellerinde bidonlarla caddelerde gezio :'( :'(
halimiz çok fena vallah :'( :'(

shimy

vallaha biz aylardır suyu satın alıyoruz çünkü sular çok pis kokuyor :S bizim bölgede 4 gün kesildi sonra geri geldi :S koktuk allahıma kitabıma :P

hermione

i. melih bu kesintilerden dolayı okulların 15 ekimde açılmasını istemiş validen bakalım nolcak ::)

tome3.mpq

eet sular pıs kokuo sadece koksa ıyı tadlarıda berbat az kaldı felc oluodum koklamadan su ıcmeyın :S

Kozy_mac

aslında tanıdığım bi içme suyu firması var ama vermiyim boş verin  :)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

shimy

nolcak tanıdığın varsa dünyayı mı kurtaracak? :D benim de amcam sucu eh noldu? :D

Manje-Loa

öff ankara yı afedersiniz bk götürüyo.Antalyalı bi arkadaşa "kokuştuk lem" şeklinde dert yandım.Ne dese beğenirsiniz !! "Biz burda 3 öğün duşa giriyoruz" dedi bi de oooh çekti.
Müsriflik yapmayın leyn! Bana mı yapıyosun sanki! Napsan kendine. Ben zaten ölmüşüm.Oh çok şükür.
Yavaşça uzaklaşşş

gokhan

kuresel ısınmayı unuttuk ama o bızı unutmayacak....

BM’nin verilerine göre, iklim değişiminin bedelini dünyayı en az kirleten Afrika ülkeleri ödemek zorunda kalacak. Yaklaşık 1 milyar kişi su baskınları, bulaşıcı hastalıklar ve açlık tehlikesiyle karşı karşıya.