Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ekşi sözlükte mike

Başlatan Ice_giRL, Temmuz 31, 2007, 03:33:28 PM

Previous topic - Next topic

Ice_giRL

kırmızı saçlı fotoğrafları görülene kadar sempati beslenebilen insan.
(carmilla, 06.08.2002 00:42)

linkin parkın reanimationı yapma fikrini bulan ve tüm prodüktörlüğünü yapan, müthiş giyinen, tüm cd kapakları ve lyrics bölümündeki düzenlemeleri, çizimleri yapan, linkin parkın hastası olunacak üyesi. kıl olunmasını bir türlü anlayamadığım biri ayrıca, hastasıyım. yarı japonmuş. *
(89dan koala, 21.11.2002 16:40 ~ 16:46)

ingilizce kompozisyon konusu birini tanıtmak olunca akla ilk gelen, limit sözcük sayısı 150 iken abartılıp 774 kelime yazıdırtan insan üstü mahluk.
(89dan koala, 16.02.2003 15:23)

hakkında çok fazlaca saplantıya sahip olduğum, shape of my heart'ı söyleyip -hem de çok güzel söyleyip- şaşırtan kişi.
(89dan koala, 20.06.2003 22:12)

chesterı çaktırmadan zaman zaman geri plana atabilen kişi. süper yetenek.
(angelic purple, 30.06.2003 23:53)

çok güzel anime ve soft cartoon'ları olan kişi, ayrıca graffitide de başarılılar.
(89dan koala, 05.07.2003 13:32 ~ 05.02.2004 11:10)

çekik gözlü, chester'dan daha çok sevilesi, keanu reeves'i hafiften andıran insan.
(hope, 05.07.2003 16:00)

türkiye'ye gelseler* (bkz: linkin park) "evlen benimle çekik gözlüm" diye pankart açacağım süper oluşum.
(89dan koala, 14.02.2004 21:31)

punk'd maymunlarının eline düşen linkin park adamcığı. hiçbir polise karşı 'ben mike shinodayım ünlüyüm, yünlüyüm' triplerinde bulunmadığından kendisine olan sevgim daha da artmıştır.
(niphrodel, 01.10.2004 21:11)

enjoy the silence'a yaptigi remixini cok begendigim linkin park elemani.
(to live is to die, 10.10.2004 01:46)

sahane bir enjoy the silence remixine imza atmış olan ve de serkan çelikoz e benzeyen linkin park elemanı.
(exes, 31.10.2004 22:54)

kendisini tanımam etmem, linkin parkla da pek hoşlaşmam ama enjoy the silence remix'i bir şahane olmuş kişi.
(dev, 17.11.2004 14:53)

reanimation da inanılmaz şeyler yapan linkin park üyesi
(karoks, 17.11.2004 14:55)

ayrica universite diplomasini pasadena'daki art center college of design'dan almis, illustration ve graphic design okumus.
(the queerest of the queer, 16.12.2004 00:45)

mc'liğini bir kenara bırakırsak grafik tasarımcılığını beğendiğim bir insandır, belli ki marifetli bir insandır, takdir ederim, gıptayla bakarım hatta. çinli miydi japon muydu bilemedim ama başarılı adamdır..
(ndg, 28.12.2004 19:47)

japon baba/rus-macar asilli anadan olma, 11 subat 1977de california, agoura hills de dogma michael kenji shinoda ana tarafindan tchaikovsky ye akraba olmasi bir yana kontakt lensleri olmadan neredeyse hic gormeyen dahi gozlerine ragmen pasadena art center college of design okulundan elemtere fis kem gozlere sis mezun olur.

ergen shinoda gunun birinde bir anthrax-public enemy konseri izler ve bu tecrube tifil mike’i on yillik klasik piyano egitimden jazz a, oradan hip hop a ve fakat gitarci bradford phillip delson, baterist robert gregory bourdon ve vokalde mark wakefield ile super xero ismiyle bilinen grubu kurmasina degin itekler.

ote yandan super xero ismiyle bilinen bu kadronun omru fazla uzun surmez keza vokalist mark wakefield ayrilir, lakin her dem ayri koza oren shinoda bu cozulmeden derhal gitarci bradford phillip delson ve baterist robert gregory bourdon a ilave turntable basina art center college of design yillarindan yadigar joseph hahn [mr. hahn], basci david michael farrell ve muhimi vokalist chester charles bennington i katarak nihayet hem rapper, klavyecalar, gitarci, produktor ve hatta ustelik tum sanat sepet islerini layikiyla eda edecegi linkin park grubunu dogurur bunyesinden ve olaylar durmak bilmeden gelisir, gelisir ve gelisir elbet.

10 mayis 2003 senesinde sevgilisi anna lovejoy hanim ile dunya evine girmekten de beri durmaz.
(katisuret, 26.07.2005 01:18)

depeche mode - enjoy the silence remixi ile şu sıralar ismi sıkça duyulan kişi.
(amelec0, 29.07.2005 17:49)

shimy

taşındı MİKE SHİNODA
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chaz_lp

japon baba/rus-macar asilli anadan olma
mike da bu kadar da melezlik olduğunu bilmiodum :D japon-macar-rus :D
'kırmızı saçlı fotoğrafları görülene kadar sempati beslenebilen insan'katılmıyorum açıkçası o haliyle de sempatikti

I_am_free

ii eleştirmişler valla. ekşi sözlük hayret!!

§ïяĝαиα

çok zekice olmamış bence ama idare eder..mike'ı daha güzel tasvir etmelilerdi :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

çok yetenekli birisi her boku çalan bir insan:):):) hehehehe
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

chaz_lp

''punk'd maymunlarının eline düşen linkin park adamcığı. hiçbir polise karşı 'ben mike shinodayım ünlüyüm, yünlüyüm' triplerinde bulunmadığından kendisine olan sevgim daha da artmıştır.''adamCIK :D hehehe ayrıca
''hiçbir polise karşı 'ben mike shinodayım ünlüyüm, yünlüyüm' triplerinde bulunmadığından kendisine olan sevgim daha da artmıştır''yorumuna kesinlikle katılıyorum

orrk

eleştiriler güzelmiş
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

Hasan-Can

Quote from: I_am_free on Ağustos 01, 2007, 10:10:35 AM
ii eleştirmişler valla. ekşi sözlük hayret!!

ewt iyi eleştirmişler herkeze böyle yapmıyorlar :P

snm17

bence de kırmızı saçları kötü ama o hep çok tatlııııııı :-* :-* :-* :-*

LpNumB

çekik gözlü, chester'dan daha çok sevilesi, keanu reeves'i hafiften andıran insan.
(hope, 05.07.2003 16:00)

Keanu Reeves mi yok artık cnm ::)

yiğit ata

uzatmayın 'linkin park=mike shinoda'

sheyda

Quote from: yiğit ata on Ekim 25, 2007, 06:07:16 PM
uzatmayın 'linkin park=mike shinoda'
bence öyle düşünme bana kalırsa hepsi birbirlerini tamamlıyor tamam büyük bir bölümü mike ama yinede  hepsi harika bence ::)
»-(¯`v´¯)-» MÏ¢H€aL |KêÑ¿í»-(¯`v´¯)-»

kmkzefrvr

ben hepsine katılıyoum ayrıca linkin parkın reanimationı yapma fikrini bulan ve tüm prodüktörlüğünü yapan, müthiş giyinen, tüm cd kapakları ve lyrics bölümündeki düzenlemeleri, çizimleri yapan, linkin parkın hastası olunacak üyesi. kıl olunmasını bir türlü anlayamadığım biri ayrıca, hastasıyım. yarı japonmuş.   bu söz ablam yazdı kolpa dada ben yazıom bakabilirsiniz
dominator