Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Rihanna

Başlatan lp_jean, Temmuz 09, 2007, 09:45:13 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

Quote from: chester94 on Temmuz 12, 2007, 07:08:15 PM
rihanna amerikada yapılan bi güzellik yarışmasında 1. olduktan sonra şarkıcılığa başladı.unfaithful ilk bombasıydı.
benim bildiğim pon de replay ilk bombası unfaithful çok daha sonra...
cursedprincess

chester94

Quote from: ebru_91 on Temmuz 12, 2007, 07:20:00 PM
Quote from: chester94 on Temmuz 12, 2007, 07:08:15 PM
rihanna amerikada yapılan bi güzellik yarışmasında 1. olduktan sonra şarkıcılığa başladı.unfaithful ilk bombasıydı.
benim bildiğim pon de replay ilk bombası unfaithful çok daha sonra...
doğrudur,, cahallığıma ver.  ;)

§ïяĝαиα

sesi bi acaip..hoşuma gitmiyo..pon de replay şarkısını biliom dinliodum bi aralar sonradan soğudum umbrella şarkısına da gıcık oldum başındaki jay-z yetiyo zaten

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Temmuz 10, 2007, 09:09:04 PM
Ehaeh ismi bende sirgana çağrışımı yapıyo gjndsfılgnnauıpogaeraythıoadsnvjkldfnjkagnaksldgmdklfhmsdklfhmsdfklhadg

yaw bu yorumu yeni gördüm ahaha rihanna sirgana pirana zigana ehe beğendim ama rihannayı sevmiom piranayı tercih edicem bi zahmet =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

I_am_free

umbrella ela ela ey ey süper nerden bulmuş bu sözleri bilmiyorum live earth konserindede süperdi. yeni tarzı da çok hoş olmuş

Mike989

Quote from: I_am_free on Temmuz 18, 2007, 03:35:13 PM
umbrella ela ela ey ey süper nerden bulmuş bu sözleri bilmiyorum live earth konserindede süperdi. yeni tarzı da çok hoş olmuş

ben pek beğenmedim şu umbrella yı. kulağımı tırmalıyor. ela ela ela e e e i ö

lp_mike_chester

herhelda sadece o şarkısı güsel kadının ha bir de kendisi:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

maneater

'umbrella' çok güzeldi de ama 'shut up and drive' rezalet bi şarkı olmuş..ayrıca eski hali daha güzeldi rihanna nın siyah saç hoş olmamış bence
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ezqi

aynen katılıyorum. umbrella cok güzeldi. ama yeni sarkısı igrenç. bide daha cok genc yaa..

shimy

ben de o umbrella kadar sıkıcı bir şarkı daha görmedim bir tek ritmini duymaya bile tahammül edemiyorum :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

e e e e e e e e e e e e e e e e e e diye boktan bi şarkı zaten o umbrella.. İyice kafayı yedi herkes..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

"umbrella çok güzeldi" ben böle bi cümle tanımıyorum :D arkadaşlar sonuçta zevk meselesi de..umbrella için de bu biraz fazla kaçmış :L bu arada o karıya siyah saç güzel durmuş bence 8)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 03, 2007, 12:06:38 AM
e e e e e e e e e e e e e e e e e e diye boktan bi şarkı zaten o umbrella.. İyice kafayı yedi herkes..

kesinlikle katılıyom q:

geçerken_ugradım

valla ben onu bunu bilmem cillop gibi kız :D

ousan

bu karının benmle aynı yaşta olduğuna inanamıyorum.. o  nasıl dünyayı sallarda ben bi bok yapamam... estetik yaptırıp.. kıçımı başımı açıcam...

shimy

ayy hayır ousan sen o halinle iyisin insanlığa öyle bir ceza verme nolur biz sana naaptık :P :'(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...