Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Shadow Of The Day

Başlatan süperlp, Mayıs 13, 2007, 11:02:54 AM

Previous topic - Next topic

süperlp

arkadaslar sarkı fena deil
şarkı baslarken nine inch nailsin closer sarkısına benziyo ama devamını dinleyince alkası yok
eski lp gibi deil ama gayette güzel
yeni bi hava katmıs albume

Sumween

nedense bana bi film soundtrackı gibi geldi.. gençlik dizisi tarzında! tam the O.C.'lik bi parça olmuş :) nötr bi şarkı ya, daha önce bahsettiğim gibi zaplamadan dinlenir ama çok zevkli de sayılmaz :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LPismet

şarkının ortasına kadar beklersen ondan sonrası kesinlikle beklediğini verecek bir şarkı

lütfen edit kuralına uyun...black_ece

yalnız bu şarkı U2-With or Without You şarkısına okadar benziyorki dinlemeniz lazım
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

NEVERlandLP

Quote from: Sumween on Mayıs 13, 2007, 08:53:25 PM
nedense bana bi film soundtrackı gibi geldi.. gençlik dizisi tarzında! tam the O.C.'lik bi parça olmuş :) nötr bi şarkı ya, daha önce bahsettiğim gibi zaplamadan dinlenir ama çok zevkli de sayılmaz :S
bencede öyle bi his veriyo insana

chaz_lp

hoş bi şarkı olmuş

ezqi

ewt cok güzel sarkı....

geçerken_ugradım

bence çok güzel bi şarkı dinlerken bi hoş oluyorum ;)

primula

hoş bi şarkı

υηƒσяgινєη.

numbosphorus

şarkıyı ben beğenmedm...sözleri de anlamsz geldi...ya anlamş deilim 150 adet şarkı yasılıo ve bunlrn içnden en slow ları ve en beğenilmeyenleri seçilio..biz geri kalan şarkıları da istiors :)
i like what i do , i do what i like

LpNumB

Çok da beğendim sayılmaz bunun yerine daha hareketli 1 şarkı koyabilirlermiş... :P

betul__17

valla bence güsel ben beğendim yane  ;) ;D

haruka

bence güzel...ritmi falan ama arkadaslara katılıyom sanki bi soundtrack gibi ama hangi film bi türlü cıkartamıyom . ::)

GiSeEmM

eft bncede güsell  ;)
'aBaRt CoŞsN;kAtIl KoPsN!!!'

xXx_sNa-PrK_xXx

ofh bncee çoooookk slow olmşş :D
And the shadow of the day<br />Will embrace the world in grey<br />Andthe sun will set for you..!

aLone_LP

ya bütün parçaları canlı olcak deilya  ;Dhem sonlara doru müthiş hava vermişler.bence mükemmel bir parça.müziği çok hoş